Kundecaser - les om noen av våre samarbeid med ulike bransjer

Les brukerstudier og referanser fra våre kunder.

Flexbil bilutleie - utleiesystem

Flexbil – rask vekst med automatisert bilutleie

Flexbil har automatisert deres bilutleie ved hjelp av Sharefox. Nå kan kundene deres velge den bilen de trenger på deres bookingside, og se når kjøretøyet er ledig i en funksjonell bookingkalender.

KBK bilutleie

KBK – fleksibel bilutleie

Eie eller leie bil? KBK tilbyr en fleksibel løsning der du enkelt kan bytte mellom ulike kjøretøy tilpasset behovene dine. Velg mellom en mindre bil til å kjøre i byen, en større bil til weekend på hytta, en varebil til flytting eller en bobil til familiens neste eventyr.

Kajakkutleie DNT

Leie utstyr hos Turistforeningen

DNT er en norsk turistforening som arrangerer guidede turer og aktiviteter flere ganger i året for deres medlemmer. De leier også ut utstyr til kajakkpadling og andre friluftsaktiviteter.

Bergans abonnement parkdress

Bergans øker levetiden på parkdresser med abonnement

Tekstilbransjen omstiller seg på flere måter og øker fokuset på en sirkulær økonomi. Bergans ønsker å øke levetiden på hvert enkelt produkt og har i år lansert en abonnementsløsning på parkdresser.

Utleie kontor

M8 kontorhotell – unn deg et sceneskifte i hverdagen

Ønsker du en pause fra hjemmekontoret? Eller ønsker du å bruke mindre tid på pendling til og fra jobb? M8 Eiendom sitt kontorhotell har et godt utvalg av kontorplasser og er godt fasilitert for effektive arbeidsdager, enten du jobber alene eller i team.

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.