Bookingsystem for utleie​

Bedre kundeopplevelse - enklere administrasjon​

Bookingløsning på PC og mobil
Bookingsystem

Alt-i-ett-løsning

Digital kundeopplevelse laget for utleie

Vår nettbutikk for utleie inneholder en rekke funksjoner som passer utleiebedrifter både innen B2C og B2B. Med bookingsystemet fra Sharefox kan du blant annet ta i mot online bookinger, ta forhåndsbetalt, vise tilgjengelighet i kalender, styre varelageret for utleie og gjøre mersalg av tilbehør. Du får også benytte markedsføring med aktivitetsveiledere for kundene. Inspirasjon og bedre kundeopplevelse øker inntektene til din utleievirksomhet.

Ved digitalisering av ordreflyten får du oversikt over inventar, kundedatabase, betalinger og omsetning. Vi tilbyr online betalingsløsninger som NETS Easy med VISA, MasterCard, Vipps og Svisj i norden. Stripe og Klarna (Q122). For utleiebedrifter med bedriftskunder har vi løsninger for faktura.

Økt automatisering av kundebestillinger på nett frigjør tid brukt på koordinering og administrasjon – tid som kan brukes til å videreutvikle bedriften. I tillegg gir det verdifull data til videreutvikling av dine utleie og abonnementstjenester.

Ferdig oppsatt digital kundereise

Innhold i bookingsystemet til utleie

Webshop bygd for utleie

Branded webside for utleie. Sharefox benyttes som en del av din webside, eller som fullstendig hjemmeside, komplett med innholdsbeskrivelser, handlekurv, hjelpesider og betalingsløsning.

Tilbehør og ekstra salg

Legg til salgsprodukter, ekstra leieprodukter og bruk oppsalgsmuligheter for ekstra inntjening.

Komplett kundereise

La kunden legge inn online timebestilling, se ledig kapasitet og forhåndsbetale. Eget timebestilling system, med egen side for kvitteringer og historikk. Digitale kvitteringer og kontrakter gjør overlevering enkel.

Blogg og veiledere

Kapre kunden tidlig ved å vise veiledere og blogger, link de direkte til dine produkter og bruk det i din markedsføring.

Betaling og transaksjoner

Legg inn leiepris, rabatter, salgspris, medlemspriser, kuponger for gavekort og kampanjer. Opprett faktura, ta forhåndsbetalt, depositum og ekstra betalt med kortløsninger.

Pakker og varianter

Kombiner ulike produkter i pakker, lag varianter og styr ulike produkter til ulike lokasjoner og inventar.

Funksjonsoversikt

Digital kundereise for utleie

Med en webside bygd for utleie og en enkel kundereise med bookingsystem, så kan du la kundene finne deg. Presenter produktene og bedriften din på en best mulig måte.

Effektiv Administrasjon

Effektive verktøy for å styre din bedrift. Eget admininstrasjonspanel der du har full oversikt over din utleietjeneste, ferdig integrert med kundeportal og med effektive rutiner sparer du tid.

Fleksible Utvidelser

Sharefox booking system online har flere utvidelser og moduler og mot andre tredjeparts program for å sette sammen egne tjenester. Her er noen eksempler.

 

Hvilke online betalingsløsninger tilbyr vi?

Se noen av bransjene som benytter Sharefox bookingsystem til utleie

utleiesystem for sport og fritid

Våre kunder leier ut alt fra kano, kajakker, toppturutstyr, skipakker og fritidsklær. Sharefox enkelt booking system til sport og fritid hjelper deg med å holde oversikt, har kalender for inn og utleveringer, hindrer overbooking, har sporing av inventar og kommer med blant annet ordre-, kalender og kunderegister ferdig oppsatt.

Våre kunder leier ut alt fra lifter, stillas, og verktøy til biler, tilhengere og campingvogner. Sharefox booking system online til maskiner og utstyr hjelper deg med å holde oversikt, har kalender for inn og utleveringer, hindrer overbooking, sporing av inventar og kommer med blant annet ordreregister, kalender og kunderegister ferdig oppsatt.

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.