Bookingsystem for utleie​​: Oppnå større vekst

Sett opp din egne nettbutikk med bookingsystem for utleie. Skap en bedre kundeopplevelse og få enklere administrasjon.

Bookingsystem utleie

Et online bookingsystem som gjør utleie lettere

Vår nettbutikk for utleie tilbyr et bredt spekter av funksjoner skreddersydd for både B2C- og B2B-utleiebedrifter. Gjør det enkelt å leie ved å benytte bookingsystemer som støtter bookinger, betalinger, selvbetjeningsløsninger, og mye mer.

Ta i mot online bookinger 24/7 ved bruk av et bookingsystem med betaling

Med Sharefox sitt bookingsystem med betaling kan du enkelt ta i mot online bookinger, ta forhåndsbetalt og administrere alle typer bookinger. La kunden se oversikt over tilgjengeligheten via en bookingkalender som alltid er oppdatert, styr varelageret for utleie effektivt og øk salget av tilbehør.

En rekke fordeler ved å benytte bookingsystemet fra Sharefox​

Ved digitalisering av ordreflyten får du bedre oversikt over inventar, kundedatabase, betalinger og omsetning. 

Effektiv håndtering av bookinger

Økt automatisering av kundebestillinger på nett, ved hjelp av et online bookingsystem for utleie, frigjør tid brukt på koordinering og administrasjon – tid som kan brukes til å videreutvikle bedriften. I tillegg gir det verdifull data til videreutvikling av dine utleie- og abonnementstjenester.

Bookingsystem

Ferdig oppsatt digital kundereise

I vårt bookingsystem for utleie får du:

Hjemmeside bygd for utleie

Bygg opp din egen hjemmeside for ditt utleiefirma. Sharefox benyttes som en del av din nettside, eller som fullstendig hjemmeside med betalingsløsning, innholdsbeskrivelser, handlekurv, hjelpesider og mer.

Markedsføring med blogg og veiledere

Forbedre kundeopplevelsen og øk inntektene ved å tiltrekke kunder tidlig med inspirerende veiledere og blogger, og link direkte til produkter.

Komplett og digital kundereise

La kunden legge inn online timebestilling, se ledig kapasitet og forhåndsbetale. Eget timebestilling system, med egen side for kvitteringer og historikk. Digitale kvitteringer og kontrakter gjør overlevering enkel.

Pakker og varianter

Kombiner ulike produkter i pakker, lag varianter og styr ulike produkter til ulike lokasjoner og inventar.

Betaling og transaksjoner

Legg inn leiepris, rabatter, salgspris, medlemspriser, kuponger for gavekort og kampanjer. Opprett faktura, ta forhåndsbetalt, depositum og ekstra betalt med kortløsninger.

Tilbehør og ekstra salg

Legg til salgsprodukter, ekstra leieprodukter og bruk oppsalgsmuligheter for ekstra inntjening.

Sett opp din egen hjemmeside med bookingsystem

Speil bedriftens identitet

Tilpass din hjemmeside med bookingsystem med farger, logo og design som gjenspeiler merkevaren din. 

Gjør produktene dine tilgjengelig for leie

Presenter produktene dine på en best mulig måte på din egne hjemmeside med bookingsystemer.

Gjør det enkelt å booke

På din hjemmeside med bookingsystem kan du la kundene dine bruke en bookingkalender for å sjekke hvilke produkter som er tilgjengelig for leie.

La kundene finne deg

Optimaliser tekstene på hjemmesiden din for å øke synligheten i søkemotorer og få flere kunder.

Hjemmeside med bookingsystem
Bookingsystem utleie - med betalingsløsning

Fleksibelt web bookingsystem som kan tilpasses din utleietjeneste

Sett opp priser

Legg inn de prisene du ønsker å ta for å leie de ulike produktene på din hjemmeside med bookingsystem. Ta betalt per time, daglig, ukentlig, tilby abonnement, eller bestem priser basert på hvor du er i sesongen.

Velg dine åpningstider

Ta full kontroll over åpningstidene dine, og bestem helt selv hvilke dager og tidspunkter du ønsker å holde åpent.

Legg inn flere lokasjoner

Gi kundene dine mulighet til å hente produktene på ulike lokasjoner, gjør de synlige på din hjemmeside med bookingsystem, og administrer flere lokasjoner på samme tid helt enkelt.

Bookingsystem med betaling:

Hvilke online betalingsløsninger tilbyr vi?

I vårt bookingsystem med betaling kan du bruke online betalingsløsninger som NETS Easy med VISA, MasterCard, Vipps, Swish og MobilePay, eller Stripe og Klarna (Q122). For utleiefirmaer med bedriftskunder har vi løsninger for faktura.

Løsninger i bookingsystemet tilpasset din bransje

Digital kundereise for utleie

Med en webside bygd for utleie og en enkel kundereise med bookingsystemer, så kan du la kundene finne deg. Presenter produktene og bedriften din på en best mulig måte.

Effektiv Administrasjon

Effektive verktøy for å styre din bedrift. Eget admininstrasjonspanel der du har full oversikt over din utleietjeneste, ferdig integrert med kundeportal og med effektive rutiner sparer du tid.

Fleksible Utvidelser

Sharefox booking system online har flere utvidelser og moduler og mot andre tredjeparts program for å sette sammen egne tjenester. Her er noen eksempler.

 

Utforsk bransjene som benytter Sharefox bookingsystem for utleie

Se hvordan vi hjelper bedrifter med å sette opp deres online bookingsystemer for utleie

Reklamebyrå - Beyer Konoy - Sykkelutleie

Reklamebyrå Beyer Konoy: Optimalisering av sykkelutleie for Boss Cykler

Beyer Konoy, et reklamebyrå fra Danmark, fikk i oppdrag å effektivisere Boss Cykler, Bornholms fremste innen sykkelutleie. Gjennom samarbeid med Sharefox, en smart programvare for utleievirksomheter, oppnådde de betydelige forbedringer i virksomhetens drift. Dette case-studiet utforsker suksessen bak dette samarbeidet og hvordan det har styrket Boss Cyklers posisjon i markedet.

Integrer med en rekke systemer

Hva sier kundene våre?

Spørsmål og svar om Sharefox bookingsystem for utleie

Vårt bookingsystem for utleie gir deg muligheten til å enkelt administrere bestillinger, få full oversikt over dine kunder, ordre og få et helhetlig bilde av tilgjengeligheten til utleieproduktene. 

Ja, vårt bookingsystem er designet for å være brukervennlig både for kunder og ansatte. Grensesnittet er intuitivt, og vi tilbyr opplæring og støtte for å sikre en smidig brukeropplevelse.

Vårt bookingsystem for utleie støtter en rekke betalingsalternativer og gir deg muligheten til å konfigurere priser, kampanjer og rabatter. Du kan også benytte deg av fakturaer og holde oversikt over økonomiske transaksjoner.

Ja, vår plattform støtter integrasjon med ulike tredjepartsverktøy og plattformer. Dette gir deg muligheten til å optimalisere arbeidsprosesser og maksimere effektiviteten.

Ja, vårt bookingsystem for utleie tilbyr automatiserte påminnelser og varslinger via e-post eller SMS for å redusere antall no-shows og sikre at alle er godt informert om sine bestillinger.

Prisen for Sharefox avhenger av størrelsen på utleiefirmaet og hvilke behov for funksjoner du har, ta kontakt for å få et tilbud eller finn ut mer om priser her.

Vårt bookingsystem støtter flerspråklige grensesnitt for å imøtekomme internasjonale kunder. Du kan enkelt konfigurere systemet for å vise informasjon på flere språk.

Vårt bookingsystem gir deg fleksibilitet til å administrere sesongmessige endringer i tilgjengelighet og priser. Du kan enkelt oppdatere disse parameterne gjennom administrasjonsverktøyet.

Absolutt! Du kan konfigurere kampanjekoder og rabatter gjennom vårt system. Dette gir deg muligheten til å drive markedsføring og belønne lojale kunder.

Ved å sette opp en gratis testkonto kan du komme i gang med å sette opp ditt eget bookingsystem. Det tar ikke lang tid fra du snakker med en salgsrepresentant i Sharefox til du kan live med din egne utleieside.

Vi anbefaler ikke å lage et eget bookingsystem når du kan spare masse tid og få alle de nødvendige funksjonene du trenger for å drive utleie hos Sharefox. Sett opp en gratis testkonto i dag og prøv selv!

Ja, vi har en bookingkalender som gjør det enklere for kunden å få oversikt over når de ulike produktene er tilgjengelig for leie.

Sett opp ditt bookingsystem for utleie nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.