Integrer tilgangsstyring og selvbetjening med vårt utleiesystem

Ved å kombinere online booking og betaling med tilgangsstyring kan du gjøre utleietjenesten din til en døgnåpen utleiestasjon med selvbetjening.

Utleiesystem

Selvbetjening: tilby kundene fleksibilitet, spar tid, kostnader og øk omsetningen

Er utleiefirmaet ditt begrenset av åpningstider og personalbegrensninger? Hender det at du er nødt til å utvide åpningstidene, eller vente på at de siste kundene skal levere tilbake utstyret? 

Driv en helautomatisk og selvbetjent utleietjeneste ved hjelp av digitale selvbetjeningsløsninger. Reduser både tid og kostnader ved å eliminere behovet for å vente på kunder. Øk omsetningen betydelig ved å utvide åpningstidene for henting og levering av utstyr, og tilby kundene fleksibiliteten de søker.

Et alt-i-ett system med selvbetjening

Med Sharefox får du ett alt-i-ett utleiesystem, som inkluderer en nettside, bookingsystem, online betalingssystem, adminsystem med lagersporing, integrasjon mot din selvbetjeningsløsning og mye mer.

Utleie av maskiner og utstyr

Mer effektivitet og automatikk

Maksimer produktiviteten og effektiviteten til utleiefirmaet ved hjelp av et utleiesystem. Spor og administrer lagerbeholdningen, produser fakturaer raskt og behandle betalinger enkelt. På den måten kan du spare både tid og penger.

Trygge og intelligente betalingsløsninger

Styrk kundesikkerheten ved å verifisere gyldig identifikasjon eller kredittkortinformasjon før du gir tilgang til produktene dine. Dette garanterer at kun autoriserte kunder har tilgang.

Umiddelbar tilgangskontroll med appfritt system

Ingen behov for Bluetooth eller apper. Kundene mottar en kode på smarttelefonen sin for å låse opp den digitale låsen eller det selvbetjente skapet innen en begrenset tidsramme.

Selvbetjening gir kunden frihet og frigjør dine ressurser

Online booking tilgjengelig 24/7-tjeneste

Utnytt potensialet i utleietjenesten din ved å gjøre den tilgjengelig 24/7 med et online bookingsystem og en selvbetjeningsløsning. La kundene leie og returnere produkter når de selv ønsker det.

Et helhetlig overblikk gir en forhøyet kundeopplevelse

Bruk smarte verktøy for å styre din bedrift effektivt. Bruk et adminsystem til å holde full oversikt over din utleietjeneste, ferdig integrert med kundeportal og med effektive rutiner sparer du tid.

Selvbetjent utleie maksimer produktiviteten

Ved å la kundene leie og returnere varene på egen hånd, reduserer du tiden ansatte benytter på å hjelpe kundene. Dette forenkler ikke bare kundeopplevelsen, men øker også den generelle effektiviteten.

Velg din løsning for selvbetjening og tilgangsstyring

Selvbetjente skap - Sharebox

Sharebox er en ledende produsent av helautomatiske nøkkelskap som styres elektronisk via mobile enheter ved hjelp av app, SMS eller pinkode. Med Sharebox kan nøkler overleveres mellom avsender og mottaker uten at de trenger å være på samme sted samtidig. Dette sikrer en trygg, enkel og sporbar overleveringsprosess. Sharebox forenkler overleveringer betydelig, noe som fører til fornøyde kunder og lavere kostnader.

ShareFox og ShareBox komplett utleiesystem
Selvbetjening for verktøyutleie

Digitale låser - igloohome

igloohome er et fremtredende smartlåsselskap som har introdusert en digital hengelås på markedet. Denne avanserte løsningen lar brukere administrere og tilbakekalle tilgang til låsene sine eksternt via en dedikert smarttelefonapp, noe som fjerner behovet for fysiske nøkler eller nøkkelkort.

En av de mest verdifulle egenskapene ved igloohomes digitale hengelåssystem er evnen til å dele tilgang med gjester eller servicepersonell uten nødvendighet for fysisk samhandling eller tilstedeværelse på stedet. Dette er særlig gunstig for ferieutleie, der gjester kan ankomme til ulike tidspunkter, eller for bedrifter som trenger å gi adgang til entreprenører og andre tjenesteleverandører.

Digitale selvbetjeningsløsninger fra Sharefox

Med Sharefox får du et alt-i-ett utleiesystem med online booking- og betalingssystem, adgangsstyring og mulighet for å integrere ulike digitale låsesystemer og hengelåser, eller selvbetjente skap. 

Teknologien og løsningene våre dekker et bredt spekter av bransjer, inkludert selvbetjent utleie av verktøy og utstyr, utleie av tilhengere og kjøretøy, sportsutleie og utleie av selvbetjent lager.

Kundeidentifisering og -verifisering spiller en avgjørende rolle i selvbetjent utleie. Vi tilbyr et omfattende sett med funksjoner, inkludert en kontrollmodul og dokumentasjonsalternativer ved levering. Dette gir deg en sømløs og sikker utleieprosess for både bedriften og kundene dine.

Trailer udlejning

Se hvordan vi hjelper utleiefirmaer med selvbetjening

KBK bilutleie

KBK – fleksibel bilutleie

Eie eller leie bil? KBK tilbyr en fleksibel løsning der du enkelt kan bytte mellom ulike kjøretøy tilpasset behovene dine. Velg mellom en mindre bil til å kjøre i byen, en større bil til weekend på hytta, en varebil til flytting eller en bobil til familiens neste eventyr.

Hjemmeside med bookingsystem

Forbedre utleiefirmaet ditt med tilgangsstyring og selvbetjening

Hva er selvbetjening?

Selvbetjening er en tjeneste eller system der brukerne kan betjene seg selv uten behov for assistanse, ofte gjennom bruk av digitale plattformer eller teknologi. Målet er å effektivisere prosesser og øke tilgjengeligheten for brukerne.

Hva er tilgangsstyring?

Tilgangsstyring handler om å automatisere prosessen med å gi kundene dine tilgang, uten behov for din fysiske tilstedeværelse. Dette gir deg og utleiefirmaet en rekke fordeler.

Hvordan fungerer tilgangsstyring?

Med en selvbetjeningsløsning kan tilgangsstyring automatiseres effektivt. Distribuer unike tilgangskoder til kundene dine, og gi dem mulighet til å hente utstyr selv ved hjelp av digitale låser eller selvbetjente skap. 

Kodene er gjerne gyldige så lenge bestillingen varer, og eliminerer behovet for å møte kundene fysisk. I tillegg slipper du manuell innsetting eller endring av koder, og du slipper å distribuere kodene direkte til kundene; alt håndteres automatisk. 

Viktige funksjoner for selvbetjening

Alle de viktigste funksjonene for en vellykket og selvbetjent utleietjeneste

Eventutleie - funksjoner

Automatiser betalingene

Ta i mot betalinger online på din egen utleieside. Dette gjør at du sikrer at du får betaling, samtidig som du sparer tid og kan betjene kunder uten for åpningstidene dine.

verktøyutleie - funksjoner

Oppdater kundene dine med SMS-varsler

Varsle kundene dine automatisk om endringer i bookingen, ved henting og tilbakelevering. Tilpass varslene basert på tjenesten din.

Skiutleie - funksjoner

Øk inntektene med en døgnåpen nettbutikk

Øk fortjenesten med selvbetjening ved å automatisere utleieprosessen og utvide åpningstidene.

Bilutleie - funksjoner

Kombiner bookingsystem med tilgangsstyring

Få kunden til å utføre utleieprosessen selv; booking, betaling, henting og levering.

Kajakkutleie

Koble selvbetjening med integrasjoner etter behov

Med Sharefox kan du koble sammen de løsningene du trenger for å drive utleiefirmaet ditt med selvbetjening.

Eventutleie - funksjoner

Full oversikt over utstyr i en kalender i sanntid

Jobb mer effektivt med administrasjon med Sharefox og få full kontroll over alt av utstyr.

Disse systemene kan integreres med Sharefox

Med Sharefox kan du enkelt utvide bedriftens muligheter og tilpasse utleiesystemet etter dine behov med ulike integrasjoner. Vi integrerer med eksterne verktøy og systemer som forenkler regnskaps-, ERP- og markedsføringsprosesser.

Fordeler som gjør det enklere å drive utleiefirma

Bokningssystem

Enkel administrasjon av selvbetjeningsportaler

Gjør administrasjon av  utleietjenesten din helt enkelt med Sharefox. Se statusen for utleieproduktene dine, spor eventuelle returer og sørg for at de er tilgjengelige for neste kunde.

Full oversikt over utleiefirmaet

Hold oversikt over hele utleietjenesten din med hjelp fra Sharefox utleiesystem. Gå aldri glipp av en kundebestilling eller leveringsstatus, og bekymre deg aldri for dobbel bookinger.

Maksimer effektiviteten

Ved å automatisere utleieprosessen og la kunden gjøre det meste av jobben selv, får du mer tid til å konsentrere deg om andre oppgaver, som for eksempel salg.

Betalingsløsningene vi tilbyr, omfatter blant annet

Les hva kundene våre sier:

Spørsmål og svar om selvbetjeningsløsningen fra Sharefox​

Med en selvbetjeningsløsning kan du automatisere utleveringsprosessen med ulike lokalasjoner for henting og tilbakelevering av produktene dine. Kundene mottar et automatisk varsel om leveringen og får tilgang til varene via en SMS eller mobilapp. Sharefox-teamet kan hjelpe deg med å sette opp en selvbetjeningsløsning basert på bedriften dins behov.

Vi betjener både store og små kunder med varierende behov for funksjoner i utleiesystemet. Kontakt oss, så skreddersyr vi et tilbud som passer dine spesifikke behov.

Utleiesystemet leveres ferdig konfigurert, men du må sette av tid til å legge inn produkter, priser, og design nettsiden din ved å legge inn logo, bilder og bestemme farger på visuelle elementer.

Vi tilbyr kredittkort (Nets Easy, Visa, Mastercard), Vipps, Mobilepay, Swish og faktura som betalingsalternativer. Du kan også velge å integrere manuelle betalingsløsninger ved drop-in, inkludert kasse og faktura.

Tilgangsstyring omhandler administrasjon og kontroll av hvem som har tilgang til utstyret du leier ut. Målet er å sikre at kun autoriserte individer kan få tilgang, for å beskytte eiendelene dine og opprettholde god sikkerhet.

I sammenheng med selvbetjent utleie refererer tilgangskontroll til systemer eller teknologier som begrenser og styrer tilgangen til utleieobjekter. Dette sikrer at kun autoriserte brukere har tillatelse til å få tilgang til objektene for den avtalte leieperioden.

Et utleiesystem er en uvurderlig ressurs for utleiefirmaer, da det effektiviserer sporing av produkter, organisering av daglig drift og administrasjon av virksomheten. Dette gir utleiefirmaene muligheten til å tilby utmerket kundeservice og øke den overordnede effektiviteten betydelig.

Sharefox utleiesystem er utviklet med bransjespesifikk funksjonalitet. Vi tilbyr selvbetjeningsintegrasjoner som gjør det mulig for kundene å hente og returnere varer når som helst, noe som gjør tjenesten din mer tilgjengelig.

Automatiser utleiefirma med selvbetjening nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.