Lettvint utleie med selvbetjening

Er utleiefirmaet din begrenset av åpningstider og personalbegrensninger? Er du nødt til å utvide åpningstidene eller vente på at de siste kundene skal levere tilbake utstyret sitt? 

Ved å kombinere online booking og betaling med tilgangsstyring kan du gjøre utleietjenesten din til en døgnåpen selvbetjent utleiestasjon.

Selvbetjent utleie av verktøy

Digitale selvbetjenings-løsninger

Driv en helautomatisk og selvbetjent utleietjeneste helt enkelt ved hjelp av Sharefox. Med Sharefox får du et alt-i-ett utleiesystem med online booking- og betalingssystem, adgangsstyring og mulighet for å integrere ulike digitale låsesystemer og hengelåser. 

Teknologien og løsningene våre dekker et bredt spekter av bransjer, inkludert selvbetjent utleie av verktøy og utstyr, utleie av tilhengere og kjøretøy, sportsutleie og utleie av selvbetjent lager.

Kundeidentifisering og -verifisering spiller en avgjørende rolle i selvbetjent utleie. Vi tilbyr et omfattende sett med funksjoner, inkludert en kontrollmodul og dokumentasjonsalternativer ved levering. Dette gir deg en sømløs og sikker utleieprosess for både bedriften og kundene dine.

Alt-i-en løsning for håndtering av selvbetjening

Tilby kundene dine en 24/7-tjeneste

Utnytt potensialet i utleietjenesten din ved å gjøre den tilgjengelig 24/7 med et online bookingsystem og en selvbetjeningsløsning. La kundene leie og returnere produkter når de selv ønsker det.

Forbedre kundeopplevelsen ved å tilby service av høy kvalitet

Bruk smarte verktøy for å styre din bedrift effektivt. Bruk et adminsystem til å holde full oversikt over din utleietjeneste, ferdig integrert med kundeportal og med effektive rutiner sparer du tid.

Maksimer produktiviteten

Ved å la kundene leie og returnere varene på egen hånd, reduserer du tiden ansatte benytter på å hjelpe kundene. Dette forenkler ikke bare kundeopplevelsen, men øker også den generelle effektiviteten.

Viktige funksjoner for selvbetjening

Alle de viktigste funksjonene for en vellykket og selvbetjent utleietjeneste

Eventutleie - funksjoner

Automatiser betalingene

Ta i mot betalinger online på din egen utleieside. Dette gjør at du sikrer at du får betaling, samtidig som du sparer tid og kan betjene kunder uten for åpningstidene dine.

verktøyutleie - funksjoner

Oppdater kundene dine med SMS-varsler

Varsle kundene dine automatisk om endringer i bookingen, ved henting og tilbakelevering. Tilpass varslene basert på tjenesten din.

Skiutleie - funksjoner

Øk inntektene med en døgnåpen nettbutikk

Øk fortjenesten ved å automatisere utleieprosessen og utvide åpningstidene.

Bilutleie - funksjoner

Kombiner bookingsystem med tilgangsstyring

Få kunden til å utføre utleieprosessen selv; booking, betaling, henting og levering.

Kajakkutleie

Selvbetjeningsintegrasjoner etter behov

Med Sharefox kan du koble sammen de løsningene du trenger for å drive tjenesten din.

Selvbetjening med digitale låser

Forbedre utleiefirmaet ditt med selvbetjening og tilgangsstyring

Med denne selvbetjeningsløsningen kan du automatisere tilgangsstyringen ved å automatisk sende unike tilgangskoder til kundene dine. Kodene fungerer så lenge bestillingen varer. Du trenger ikke å møte kundene dine fysisk eller være selv til stede. Du trenger ikke å angi eller endre kodene manuelt. Du trenger heller ikke å sende kodene til kundene dine. Alt er tatt hånd om automatisk.

Med Sharefox får du ett alt-i-ett utleiesystem, som inkluderer en nettside, bookingsystem, online betalingssystem, adminsystem med lagersporing, selvbetjeningsløsning og mye mer.

Avansert sikkerhet med intelligent teknologi

Styrk kundesikkerheten ved å verifisere gyldig identifikasjon eller kredittkortinformasjon før du gir tilgang til produktene dine. Dette garanterer at kun autoriserte kunder har tilgang.

Selvbetjening for verktøyutleie
Selvbetjening for utleie

Optimalisert drift

Maksimer produktiviteten og effektiviteten til utleiefirmaet ved hjelp av et utleiesystem. Spor og administrer lagerbeholdningen, produser fakturaer raskt og behandle betalinger enkelt. På den måten kan du spare både tid og penger.

Bruk et appfritt system med umiddelbar tilgangskontroll

Ingen behov for Bluetooth eller apper. Kundene mottar en kode på smarttelefonen sin for å låse opp den digitale låsen innen en begrenset tidsramme.

Selvbetjening for utleie

Sharefox-integrasjoner

Med Sharefox kan du enkelt utvide bedriftens muligheter og tilpasse utleiesystemet etter dine behov med ulike integrasjoner. Vi integrerer med eksterne verktøy og systemer som forenkler regnskaps-, ERP- og markedsføringsprosesser.

Fordeler som gjør det enklere å drive utleietjenesten

Bokningssystem

Gjør administrasjon av  utleietjenesten din helt enkelt med Sharefox. Se statusen for utleieproduktene dine, spor eventuelle returer og sørg for at de er tilgjengelige for neste kunde.

Hold oversikt over hele utleietjenesten din med hjelp fra Sharefox utleiesystem. Gå aldri glipp av en kundebestilling eller leveringsstatus, og bekymre deg aldri for dobbel bookinger.

Ved å automatisere utleieprosessen og la kunden gjøre det meste av jobben selv, får du mer tid til å konsentrere deg om andre oppgaver, som for eksempel salg.

Betalingsløsningene vi tilbyr, omfatter blant annet

Les hva kundene våre sier:

Spørsmål og svar om selvbetjeningsløsningen fra Sharefox

Les noen spørsmålene vi ofte får fra bedrifter eller få en intro av vår selvbetjeningsløsning.

Med en selvbetjeningsløsning kan du automatisere utleveringsprosessen med ulike lokalasjoner for henting og tilbakelevering av produktene dine. Kundene mottar et automatisk varsel om leveringen og får tilgang til varene via en SMS eller mobilapp. Sharefox-teamet kan hjelpe deg med å sette opp en selvbetjeningsløsning basert på bedriften dins behov.

Sharefox utleiesystem er utviklet med bransjespesifikk funksjonalitet. Vi tilbyr selvbetjeningsintegrasjoner som gjør det mulig for kundene å hente og returnere varer når som helst, noe som gjør tjenesten din mer tilgjengelig.

Et utleiesystem er svært nyttig for utleiefirmaer fordi det sparer deg masse tid på å spore produkter, organisere den daglige driften og administrere virksomheten. Det gjør det mulig for utleiefirmaene å yte utmerket kundeservice og forbedre den generelle effektiviteten.

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.