Om oss

På vei mot fremtidens utleietjenester​

Leier verktøy

Vi gjør utleietjenester klar for fremtiden

Utviklingen er tydelig – Vi må utnytte ressursene våre bedre! Vi trenger i større grad en mer sirkulær økonomi der produkter gjenbrukes av flere personer og få en lengre levetid. I dette bildet er leie og abonnoment av produkter og tjenester et viktig grep. Sharefox har utviklet en plattform som muliggjør slike modeller for både StartUps og etablerte virksomheter.

Den yngre generasjonen er i dag mindre opptatt av å eie produkter og mer opptatt av gjenbruk og ombruk. Samfunnet har de siste årene fått en høyere miljøbevissthet, og klimaendringene tvinger frem et større skifte. Teknologien har kommet langt på mange områder, men fremdeles er utleie som forretningsmodell ofte preget av mange manuelle prosesser. Det er mange muligheter for å skape gode kundeopplevelser og effektivisering ved bruk av teknologi og data. Vårt mål er å skape gode kundeopplevelser og bidra til økning i utleiebaserte modeller.

Hva skal til i praksis?

Når vi startet opp i 2016 gjennomførte vi over hundre personlige intervjuer utenfor butikker og kjøpesenter. Spørsmålet vi stilte var: Hva skal til for å leie et produkt i stedet for å kjøpe det? Svarene vi fikk dannet grunnlaget for  hvordan den digitale kundereisen burde utformes.

Vi bygde deretter først en egen tjeneste rundt utleie av verktøy i samarbeid med blant annet 7-eleven, basert på tilbakemeldingene. Hos Tooler kan du booke verktøy på nett og hente/levere i lokale 7-eleven butikker, eller få det levert og hentet hjemme hos deg.

Gjennom egen erfaring med over 1000 transaksjoner har vi skapt innsikt i hvordan man bygger en teknologiplattform som følger verdikjeden og som skaper det vi kaller gode og lønnsomme leieopplevelser. 

Sharefox sin teknologiplattform benyttes nå i en rekke bransjer, – alt fra sport, reiseliv, maskiner, verktøy, butikknettverk, selvbetjent bilutleie og abonnementsløsninger.

Utlevering av verktøy på 7-Eleven

Ønsker du å vite mer om Sharefox og hva vi kan tilby?

Vi er et team med bakgrunn fra digital forretningsutvikling,  gjenbruksøkonomi og teknologi. Vi holder til på Nydalen Fabrikker i Oslo. 

Ta gjerne kontakt med oss!

Åsgeir Helland Sharefox

Daglig leder – Åsgeir Helland

E-post: asgeir.helland@sharefox.co

Tlf: +47 90279664

Fred Kihle

Chief Growth Officer – Fred Kihle

E-post:  fred.kihle@sharefox.co

Tlf: +47 98238718

Sonya Nobel

Sales Manager Nordics – Sonya Nobel

E-post: sonya.nobel@sharefox.co

Tlf: +47 46299884

 
Maria Erichsen

Country Manager Denmark – Maria Erichsen

E-post: maria.erichsen@sharefox.co

Tlf: +45 22 33 11 99

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.