Samarbeidspartnere

Finn ut mer om våre samarbeidspartnere​

Optimaliser din utleietjeneste med sømløs integrering av verktøy og systemer

Uansett om du jobber med B2C- eller B2B-kunder, driver en fysisk butikk eller en nettbutikk, er integrering med eksterne systemer og verktøy avgjørende for å skape en best mulig utleietjeneste. Ved å knytte sammen de ulike integrasjonene du benytter, kan du oppnå en mer effektiv drift med færre manuelle oppgaver og tilby en enda bedre kundereise for dine kunder. Vi har derfor et stort fokus på å skape et godt samarbeid med en rekke partnere som er viktige for deg.

Sharefox integrasjoner

Regnskap

Logo Visma eAccounting

Visma eAccounting er et nettbasert faktura- og regnskapsprogram, tilpasset små bedrifter som ønsker et smart og enkelt regnskap. Du får regnskap, fakturering, lønn og rapportering. Det kan enkelt integreres med Sharefox utleiesystem.

Gjennom automatiserte funksjoner og et intuitivt brukergrensesnitt gjør Visma eAccounting at du kan bruke mindre tid på regnskap, og mer tid på bedriften din. Det er enkelt å utvide systemet etter behov, og du kan enkelt samarbeide med en regnskapsfører om ønskelig. Med gratis support kan du være trygg på at du får hjelp når du trenger det. 

tripletex logo
Sharefox tilbyr en API integrasjon mot økonomisystemet Tripletex. Med denne integrasjonen får man både synkronisering på kundenivå og en effektiv rutine for fakturering med fakturagrunnlag fra Sharefox. I tillegg får man status på den enkelte kunde og faktura.
Visma e-conomic
fortnox for utleie

Øvrige økonomi og ERP-systemer som vi tilbyr integrasjoner mot:

Poweroffice
experian
24sevenoffice

Selvbetjening

Inlet logo
Sharefox samarbeider med Inlet på områder innen selvbetjening med digital access og tilgangsstyring. Gjennom disse integrasjoner muliggjør vi en digital kundereise og digital adgang med kode, nøkkel tag eller app.
 

Les mer om Inlet

Inlet låser til utleie
ShareBox logo
Sharefox samarbeider med selskapet Sharebox. Sammen leverer vi et helhetlig konsept for selvbetjeningsløsninger.
 

Les mer om selvbetjeningskonseptet og kundeeksempler.

Selvbetjenning av tilhengere med ShareBox
igloohome logo

Vår samarbeidspartner, igloohome, er et smartlåsselskap som har utviklet en innovativ digital hengelås. Dette avanserte systemet gir brukere muligheten til å gi eller tilbakekalle tilgang til låsene sine eksternt ved hjelp av en praktisk smarttelefonapp. Dette eliminerer behovet for fysiske nøkler eller nøkkelkort og gir en mer moderne og brukervennlig opplevelse.

Les mer om igloohome

Selvbetjening med digitale låser

Betalingspartnere

NETS
VISA
mastercard
BankID
BankID logo
Klarna
Stripe
Vipps
Mobile pay logo
Swish logo

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.