Integrasjoner

Integrer dine favoritt verktøy med Sharefox

Enten du jobber med bedrifts- eller privatkunder, driver en fysisk butikk eller en nettbutikk – er integrering med eksterne systemer og verktøy avgjørende for å skape en best mulig utleietjeneste.

Ved å knytte sammen de ulike integrasjonene du benytter, som betalingssystemer, regnskapsprogramvare, selvbetjeningsalternativer eller markedsføringsverktøy, kan du skape en mer effektiv drift med mindre manuelle oppgaver og tilby en enda bedre kundereise for dine kunder.

Sharefox integrasjoner

Regnskap

Tripletex logo

Tripletex

Sharefox tilbyr en API-integrasjon mot økonomisystemet Tripletex. Med denne integrasjonen får man både synkronisering på kundenivå og en effektiv rutine for fakturering med fakturagrunnlag fra Sharefox. I tillegg får man status på den enkelte kunde og faktura.​

Poweroffice

Poweroffice Go

Integrer med Poweroffice Go for å overføre fakturaunderlaget fra Sharefox. Dette gjør at du kan sende og følge opp fakturaer direkte fra ditt regnskapssystem.

Fortnox

Sharefox kan integres med Fortnox, som er en bedriftsplattform med produkter for regnskap, fakturering, finansiering, lønn og mer.

24SeveniOffice

24SevenOffice

Skreddersy arbeids- og bilagsflyten tilpasset kundens behov – og se regnskap og rapportering på dagligbasis. Bli kjent med fordelene med et kraftfullt regnskapssystem, tilpasset den moderne regnskapsførerens hverdag. Benytt alle muligheter med OCR, AutoBokfør og AI Assistant, for å automatisere hele bokføringsprosessen.

Visma eAccounting Logo

Visma eAccounting

Integrer med Visma eAccounting for å overføre bestillingene dine fra Sharefox til Visma. Dette gjør at du kan sende og følge opp fakturaer direkte fra ditt regnskapssystem.

experian

Experian

Integrer med Experian for å foreta kredittsjekk av kundene dine, samt se deres kredittscore og vurdere dem automatisk.

E-conomic

e-conomic

Integrering med e-conomic gjør det mulig å effektivisere regnskaps- og økonomistyringsoppgaver som fakturering, bokføring og rapportering.

Report-feeds

Report Feeds

Rapporter relevante data om bestillinger, transaksjoner og annen revisjons- og regnskapsinformasjon, samt business intelligence-innsikt.

Betalingsløsninger

VISA

VISA

Visa er den mest populære betalingsmetoden globalt. Det er ganske sannsynlig at du vil dra nytte av å legge til Visa på betalingssiden din. I følge den siste statistikken har Visa gjennomsnittlig rundt 1700 transaksjoner per sekund.

mastercard

Mastercard

MasterCard er et teknologiselskap i den globale elektroniske betalingsindustrien som er ansvarlig for å behandle elektroniske betalinger, gjennom hele spekteret av betalingsprogrammer og tjenester.

Stripe

Stripe

Stripes produkter gir mulighet for betalinger for nett- og personlige forhandlere, abonnementsbedrifter, programvareplattformer og markedsplasser, og alt i mellom. Stripe hjelper også selskaper med å bekjempe svindel, sende fakturaer, utstede virtuelle og fysiske kort, skaffe finansiering, administrere forretningsutgifter og mye mer. Ekstremt enkelt og raskt å sette opp.

Klarna

Klarna

For å gi kundene dine den ultimate fleksibiliteten kan du benytte Klarna for abbonementstjenester.

NETS

Nets Easy

Nets Easy gir deg en betalingsporttjenester, avstemming og utbetaling under én kontrakt. Samsvar med de nyeste sikkerhetskravene. Mer klarhet og mindre problemer for deg.

Vipps

Vipps

Vipps har blitt en stor suksess innenfor netthandel, ved betaling i butikk og på gata uten betalingsterminal - med andre ord overalt. Vipps kan nå også brukes for superenkel registrering og logg inn - både på nett og i fysiske sammenhenger.

Mobile pay logo

MobilePay

MobilePay er en app for alle typer betalinger i Danmark og Finland. Send penger til en venn (eller noen du ikke kjenner), betal enkelt i butikker, i nettbutikker eller i andre apper. Du kan også betale dine abonnementer og regninger med appen.

Swish logo

Swish

Integrer med Swish og la kundene dine betale med telefonen på bare et par sekunder.

MAB logo

MAB

Integrer ditt butikk- og verkstedsystem MAB. ERP-system med integrert kassesystem, salg, service og logistikkløsninger.

Brukeridentifikasjoner

Google-login

Google login

Bruk Google-påloggingen din som Sharefox-kundepålogging for å gjøre det enkelt for kundene dine å opprette en konto.

BankID logo

BankID

Sørg for en sikker verifisering av dine kunder med Bank-ID, egnet for verdifulle eiendeler og selvbetjening.

Single-sign-in

Single sign on

Bruk enkel påloggingsfunksjonalitet for å synkronisere pålogginger med andre systemer.

Selvbetjening

Sharebox

Sharebox

Integrer med Sharebox for å tilby selvbetjent utleie og la kunden selv hente ut og returnere produktene de har leid. Bruk selvbetjente skap med tilgangskoder som sendes ut automatisk på SMS til kunden.

Flinkey

Flinkey

Integrer med Flinkey-appen for å la kundene dine åpne og låse leide biler med mobiltelefonene sine.

Inlet logo

Inlet

Sharefox samarbeider med Inlet på områder innen selvbetjening med digital access og tilgangsstyring. Gjennom denne integrasjonen muliggjør vi en digital kundereise og digital adgang med kode, nøkkel tag eller app.

AutoPASS

Autopass

AutoPASS

Integrer Sharefox med AutoPASS - bompengeordningen på offentlige veier.

Fremtind Service

Fremtind Service

Integrer med Fremtind Service for å tilordne bompasseringer og fergeavgifter til de ulike bestillingene dine.

Flyt

Flyt

Sharefox kan integreres med Flyt for å tilordne bompasseringer og fergeavgifter til bestillingene og kundene dine.

Markedsføring

Google-analytics

Google Analytics

Koble Google Analytics til nettstedet ditt for å begynne å spore besøkende og lære hvordan de oppfører seg på nettstedet ditt.

Facebook-pixel

Facebook Pixel

Installer Facebook-pikselen for å begynne å kjøre annonser på Facebook og Instagram. Se hvordan besøkende som har blitt eksponert for Facebook-annonsene dine oppfører seg på nettstedet ditt.

Mailchimp

Mailchimp

Legg automatisk til nye kunder i listene dine i Mailchimp. Send e-postkampanjer og nyhetsbrev til kundene dine.

Google-tag-manager

Google Tag Manager

Spor de besøkendes kjøpsatferd og mål resultater med Google Tag Manager, kombinert med Google Analytics og Facebook-sporing for enda dypere innsikt.

messenger

Messenger

Engasjer med besøkende i sanntid på Sharefox-nettstedet ditt via Messenger / Chat live-widget. Veiled dem i å velge produktene dine og hjelp dem til å bli dine kunder.

Integrasjonspartnere

Zapier

Zapier

Med Zapier kan du enkelt koble Sharefox til en rekke applikasjoner, slik at du kan automatisere oppgavene dine uten å måtte kode.

Boitano

Boitano

Boitano samler solide faglige ressurser og entreprenørånd på ett sted.

Nova

NOVA Consulting Group

NOVA Consulting Group rådgiver, implementerer og administrerer digitale løsninger for noen av Nordens største merkevarer.

Icore

Icore Solutions

iCore er spesialisert på integrasjoner. De legger forholdene til rette for bærekraftig IT og forretningsstrategi, og åpner for muligheter for digitalisering, innovasjon og prosessautomatisering.

Digitale byråer

Digital-collaboration

Digitale byråer

Vi samarbeider med en rekke ulike digitale byråer og webbyråer. Disse bygger og bistår sine kunder med utleiesystemer og markedsføring basert på Sharefox sin plattform.

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.