Gjør utleie av fritids- og sportsutstyr mer effektivt med vårt alt-i-ett utleiesystem

Digitaliser kundeopplevelsen og øk effektiviteten med Sharefox. Få en ferdig oppsatt bookingside og et adminsystem for utleie av sportsutstyr og fritidsutstyr.

Driver du med utlån av ski- og sportsutstyr?

Er du klar for høytidssesongen? Enten du driver utleie av kajakker, sykler, leier ut utstyr eller skiutleie og snowboard, er det avgjørende å ha et effektivt utleiesystem som samsvarer med dine spesifikke behov. Sharefox utleiesystem for fritids- og sportsutstyr gir deg alle verktøyene du trenger for å skape en mer effektiv drift og samtidig forbedre kundeopplevelsen.

Utleie av sportsutstyr - med Utleiesystem
Utleiesystem - fritids- og sportsutstyr

Alt det praktiske ved utleie av fritids- og sportsutstyr blir enklere sammen med Sharefox

Mange virksomheter som leier ut sportsutstyr og fritidsutstyr bruker fremdeles utdaterte metoder som excel-ark, e-post og gule lapper for å holde oversikt over utstyret sitt. Med Sharefox tilbys en omfattende alt-i-ett løsning som ikke bare forenkler administrasjonen, men også digitaliserer hele ordreprosessen, samtidig som den gir full kontroll over inventar og kunderegistrering.

Book fritids- og sportsutstyr både online og offline

Få flere bookinger ved å ved å sette opp en bookingside, som lar kundene dine gjøre bestillinger når som helst på døgnet. Benytt deg av selvbetjeningsløsninger gjennom våre integrasjonspartnere for å tilby en fullt automatisert utleie av sportsutstyr og fritidsutstyr.

Med Sharefox får du en ferdig oppsatt kalender, ordre- og kunderegister, gjør det mulig med en smidig drift både på nett og i butikk. Minimer risikoen for å miste oversikten over lagerbeholdningen og unngå dobbeltbookinger.

Utleie av fritids- og sportsutstyr
Selvbetjening for utleie

Selvbetjent utlån av fritids- og sportsutstyr

Er utleievirksomheten din begrenset av åpningstider eller personalmangel? Overvei en helautomatisk selvbetjent utleietjeneste. Digitale selvbetjeningsløsninger reduserer tid og kostnader, og eliminerer behovet for å vente på kunder. 

Øk omsetningen ved å tilby fleksible åpningstider for henting og levering av sportsutstyr. Dette gir kundene frihet til å betjene seg selv når det passer dem, samtidig som det forbedrer effektiviteten og øker inntjeningen.

Bruk utleiesystemet vårt uansett hva du leier ut

Driver du med sykkelutleie? Finn ut hvordan Sharefox utleiesystem kan gjøre hverdagen din enklere og mer effektiv.

Leier du ut kajakk? Lær mer om hvordan Sharefox utleiesystem kan gjøre utleiedriften din mer effektiv.

Driver du med skiutleie? Se hvordan Sharefox utleiesystem kan hjelpe bedriften å oppnå større suksess.

Opplev hvor effektivt utlån av ski- og sportsutstyr blir med Sharefox

sportsutleie

Hvordan starte og drive utleie av sportsutstyr

Som forbrukere har vi samme forventninger til kundeopplevelsen når vi leier noe som når vi skal kjøpe noe. Å lykkes med en god utleietjeneste kan være en krevende oppgave, men desto større blir gevinsten med fornøyde kunder og god inntjening når man lykkes.

Kajakkutleie DNT

Leie utstyr hos Turistforeningen

DNT er en norsk turistforening som arrangerer guidede turer og aktiviteter flere ganger i året for deres medlemmer. De leier også ut utstyr til kajakkpadling og andre friluftsaktiviteter.

Funksjoner for utleie av fritids- og sportsutstyr

Optimaliser ditt utleiefirma innen fritids- og sportsutstyr.

Kajakkutleie

Ferdig oppsatt nettside

Komplett bestillingsportal eller hjemmeside med forhåndsbetaling, produktvisning og egne profilsider for kundene dine.

verktøyutleie - funksjoner

Inspirer med blogg og artikler

Lag artikler, legg til bilder og videoer og link direkte til utleieprodukter. Perfekt for innholdsmarkedsføring.​

Sykkelutleie

Strategisk prissetting

Definer enkelt klare priser for ulike betalingsfrekvenser, enten det er time, dag, måned, år eller sesong. Optimaliser tilbudene dine ved å utnytte rabattmuligheter for å fremme tjenestene dine.

Kajakkutleie

Automatiser med selvbetjening

Sett opp en automatisert utleietjeneste for fritids- og sportsutstyr ved hjelp av selvbetjeningsløsninger fra våre partnere.

verktøyutleie - funksjoner

Automatiser hele driften

Minimer manuell dataregistrering og repetitive oppgaver for å frigjøre verdifull tid og ressurser. Dette gir rom for skalering av virksomheten og reduserer feilmarginen betydelig.

Eventutleie - funksjoner

Full oversikt over inventar i sanntid

Se umiddelbart hvilket fritids- og sportsutstyr som er utlånt, under service, eller tilgjengelig for leie gjennom din alltid oppdaterte kalender.

Adminsystem

Personlig kundeservice

Få innsikt i kundedata, ordre- og betalingshistorikk for å forbedre kundeopplevelsen. Lagre informasjonen for fremtidige bestillinger og gi kundene en egen side for oversikt over leieforhold og ordre

Utleie av utstyr - funksjoner

Effektiviser kommunikasjonen

Adresser hyppige spørsmål gjennom blogginnlegg og FAQ-seksjon. Samtidig, hold kundene oppdatert med SMS eller e-post om eventuelle endringer i reservasjonene og påminn dem om hente- og leveringsdatoer for en problemfri opplevelse.

Kajakkutleie

Se resultater i din egen rapport

Overvåk og analyser utnyttelse, inntekter og ytelse for hvert utleieprodukt, og få full oversikt over virksomheten din.

Kundene våre har opplevd stor forskjell med utleiesystemet vårt

Det er enkelt å integrere utleiesystemet med andre systemer

Ofte stilte spørsmål

Vi betjener en mangfoldig kundebase med varierende behov for funksjoner, og den månedlige avgiften tilpasser seg basert på valgte moduler og integrasjoner. I tillegg inneholder vår prismodell en installasjonsavgift sammen med en månedlig brukskostnad. Vår grunnleggende BASIC-pakke starter på kun 990 kr per måned. Kontakt oss for å få et skreddersydd tilbud som møter dine spesifikke behov eller les mer om våre priser.

Utleiesystemet leveres ferdig konfigurert. Du må sette av tid til å legge inn produkter og priser, eventuelt velge logo og bilder på nettsiden.

Vi tilbyr kredittkort (Visa/Mastercard), vipps og faktura ut til forbrukere for forhåndsbetaling. Man kan også velge egne manuelle betalingsløsninger ved drop-in som kasse og faktura. 

Sharefox utleiesystem har en avansert prismotor som gjør at man kan ha både timepriser, døgnpriser og rabatt over flere dager. Man kan også ha månedspriser for abonnement.

Effektiviser utleievirksomheten din nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.