Optimaliser din sykkel utleie med Sharefox utleiesystem og få en enklere utleiedrift

Hvordan leie ut sykkel mer effektivt? Med vår komplette løsning for sykkel utleie og aktivitetsbookinger får du en mer effektiv drift av utleietjenesten din.

Økt omsetning og effektivitet for din sykkel utleie

Sharefox er et komplett utleiesystem for sykkel utleie og aktivitetsbookinger, som er utviklet for å automatisere utleieprosessen. Med dette systemet vil du minimere tiden brukt på bookinger og samtidig redusere administrasjons- og vedlikeholdskostnadene.

Utleie av sportsutstyr - bookingkalender
Sykkel utleie - utleiesystem 3

Sett opp en brukervennlig sykkel utleie og få bedre kundetilfredshet

Hvordan leie ut sykkel? Om du driver sykkel utleie av terrengsykler, vanlige sykler eller el sykkel utleie, i Oslo storby eller på fjellet, så trenger du et bookingsystem med booking kalender som lar kundene dine helt enkelt leie en sykkel når det passer dem.

Ta i mot online og offline bookinger ved hjelp av ditt eget bookingsystem til sykler. Med Sharefox gir du kundene dine en brukervennlig sykkel utleie plattform for å leie sykler, redusere ventetiden og forenkle utleieprosessen.

Se funksjonene i Sharefox utleiesystem for sykkel utleie

Sykkelutleie

Skybasert verktøy med høy sikkerhet

Lagre dataene dine på en pålitelig skyserver og få tilgang til bedriftens informasjon fra hvor som helst ved bruk av wifi eller mobildekning når du skal leie ut sykkel.

Kajakkutleie

Innsiktsfulle rapporter

Få detaljerte rapporter og analyser av bedriftens aktiviteter, få full kontroll over kostnadene, optimaliser inntektene og ha full oversikt over din sykkel utleie.

Sykkelutleie

Full oversikt over inventar

Ha løpende oversikt på tilgjengelighet og utleiekapasitet med Sharefox sin varelagerfunksjon. Med multilokasjon kan du også ha distribuert utleieinventar og full kontroll på hva som er hvor.

Sykkelutleie

Fleksibel prising

Fleksibel prismotor som hjelper deg med å styre priser og tilgjengelighet etter sesong, etterspørsel, langstidleie vs. kortidsleie og eget kampanjeverktøy.

Sykkelutleie

Digitaliser dokumenter

Ingen flere manuelle registreringer og i løpet av noen sekunder kan du generere digitale tilbud, kontrakter og fakturaer når du skal leie ut sykkel.

Sykkelutleie

Sikre betalinger

Betalingssystemene fra Sharefox har høy sikkerhet, dette gjelder både innskudd, forhåndsgodkjenninger og eventuelle refusjoner.

Sykkelutleie

Automatiske varslinger

Sett opp automatiske varsler og oppdateringer på tvers av tjenesten, fra kundebestillinger til betalingsvarsler.

Sykkelutleie

Bruk flere enheter

Sharefox tilbyr fleksibilitet når det kommer til enheter, slik at du kan administrere sykkelutleiebedriften på mobil, nettbrett eller datamaskin.

Les siste nytt innen utleie av sykler og annet sportsutstyr

sportsutleie

Hvordan starte og drive utleie av sportsutstyr

Som forbrukere har vi samme forventninger til kundeopplevelsen når vi leier noe som når vi skal kjøpe noe. Å lykkes med en god utleietjeneste kan være en krevende oppgave, men desto større blir gevinsten med fornøyde kunder og god inntjening når man lykkes.

Kajakkutleie DNT

Leie utstyr hos Turistforeningen

DNT er en norsk turistforening som arrangerer guidede turer og aktiviteter flere ganger i året for deres medlemmer. De leier også ut utstyr til kajakkpadling og andre friluftsaktiviteter.

Integrer med de beste verktøyene når du skal leie ut sykkel

Førsteklasses support

Kajakkutleie

Fagkyndig hjelpesenter

Kajakkutleie

On-demand integrasjoner

Sykkelutleie

Produkt- og konto-supportteam

Sykkelutleie

Personlig demo

Les våre kunders anbefalinger

Driv din sykkel utleie på en bedre måte.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.