Blogg​

Nyheter, trender og artikler om utleiebaserte tjenester​

Hvordan retail-kjeder kan dra nytte av Sharefox API

Hvordan retail-kjeder kan dra nytte av Sharefox API

Sharefox API er kjernekomponenten i Sharefox’s digitale løsning for utleiebedrifter, som muliggjør skreddersydde utleieopplevelser som enkelt kan integreres i eksisterende forretningsvirksomhet for retail-kjeder.

Selbetjeningsløsninger for tilhengerutleie

Hvordan selvbetjeningsløsningene forandrer tilhengerutleie-bransjen

Netthandel har revolusjonert måten vi kjøper varer og tjenester på. Nå skjer en lignende transformasjon i utleiebransjen, takket være selvbetjeningsteknologi. Denne trenden er drevet av kundenes forventninger og teknologisk fremskritt. Ulike selvbetjeningsløsninger er nå mer tilgjengelige enn noen gang før.

Prismotor for utleiebedrifter

Sterk og fleksibel prismotor for utleiebedrifter

Leter du etter et omfattende og pålitelig utleiesystem for å effektivisere utleiebedriften din? Da bør du sjekke ut Sharefox! Med en sterk og fleksibel prismotor tilbyr Sharefox en sømløs opplevelse for utleiebedrifter i alle størrelser.

Produktpakker for utleiebedrifter

Hvorfor de beste utleiebedriftene benytter seg av produktpakker – 4 viktige grunner

Som utleiebedrift i sports- og maskinutleiebransjen er det avgjørende å ligge foran konkurrentene og tiltrekke seg kunder. En effektiv strategi, som vi ser flere av de mest vellykkede utleiebedriftene benytter, er å tilby produktpakker til kundene. I denne artikkelen vil vi utforske hvorfor det er smart å bruke produktpakker for utleiebedrifter, og hvordan du benytter dem for å øke veksten til bedriften.

Utleie til festivalsesongen

Forbered utleiebedriften din på festivalsesongen

Festivalsesongen er en avgjørende periode for utleiebedrifter, og det kan være utfordrende å håndtere alt fra utleie av utstyr til lagerstyring. Med riktig forberedelse kan du imidlertid sikre at utleiebedriften din blir vellykket i festivalsesongen.

digitalt låsesystem for utleiebedrifter

Selvbetjent utleie: Erstatt dine gamle nøkler med digitalt låsesystem

Er du lei av bryet og ineffektiviteten til tradisjonelle nøkkelbaserte utleiesystemer? Bytt til et digitalt låsesystem med Sharefox utleiesystem og revolusjoner måten du administrerer eiendommene dine på. Med Sharefox kan du sømløst integrere med de fleste digitale nøkkelsystemer i verden, noe som gjør det enklere enn noensinne å tilby en selvbetjent utleieopplevelse som forbedrer sikkerheten og sparer tid og penger.

Digitalisering av utleiebedriften

Hvorfor digitalisere utleiebedriften din?

Dagens teknologifokuserte klima har blitt den nye normalen, og utleiebedrifter overalt føler presset til å digitalisere. Ved å utnytte teknologi kan du gi kundene tilgang til produktene eller tjenestene dine på flere måter, samtidig som du forbedrer effektiviteten og oppnår driftsbesparelser. Ved å digitalisere vil du holde tritt med dagens økonomi i konstant utvikling og få en mer effektiv kundeopplevelse som direkte vil føre til økt salg.

sportsutleie

Hvordan starte og drive en utleietjeneste av sportsutstyr

Som forbrukere har vi samme forventninger til kundeopplevelsen når vi leier noe som når vi skal kjøpe noe. Å lykkes med en god utleietjeneste kan være en krevende oppgave, men desto større blir gevinsten med fornøyde kunder og god inntjening når man lykkes. Her er noen tips på hva som skal til innen sportsutleie som sykler og vannsport.

Starte utleie av minigraver med Sharefox utleiesystem

Minigraver topper søkelisten på Finn.no – her har du 4 grunner til å starte utleie av maskiner og utstyr

“Se oppussingstrendene for 2023! Slik gjør du jobben selv!”. Virker dette kjent? Vi pusser opp og renoverer som aldri før, og de fleste av oss gjør det selv eller med hjelp fra håndverksbedrifter. Til disse oppdragene benyttes det ofte maskiner og verktøy som sjelden benyttes ellers. Har du mye maskiner og verktøy som ikke er i bruk i egne prosjekter? Da bør du kanskje vurdere å starte en utleietjeneste?

Effektiv drift av sportsutleie

Effektiv drift av sportsutleie

Det er en økende forbrukertrend å leie i stedet for å kjøpe produkter. Utleiebransjen vokser stadig, og spesielt innenfor utleie av sportsutstyr ser vi at

Markedsføring for utleiebedrifter i 2023

Antallet utleietjenester og utleiebedrifter er i vekst, og det er dermed en større kamp om kundene. Hvordan markedsfører du din utleiebedrift? Det finnes mange veier

Skriver mail på pc

E-postmarkedsføring for utleiebedrifter

Hvordan kan utleiefirmaer benytte seg av e-postmarkedsføring og hvilken effekt kan man forvente? E-postmarkedsføring er nå tilbake for fullt. Gjort riktig kan denne metoden være en av de mer effektive for økt salg i 2023. E-postmarkedsføring krever ikke store investeringer, og kan gi mye tilbake for hver investerte krone. Så hvordan går du frem?

Lærer om innholdsmarkedsføring

Lær om innholdsmarkedsføring for utleiebedrifter

Utleie er i vekst, men det gjør også kampen om kundene tøffere. Hvordan fange oppmerksomheten til potensielle kunder? Hvordan bygge opp kjennskapen til bedriften? I denne artikkelen ser vi på hvordan innholdsmarkedsføring kan bidra til å øke tilførselen av nye kunder for utleiebedrifter.

Selvbetjenning av tilhengere med ShareBox

Selvbetjent utleie med ShareBox og ShareFox

Smarte selvbetjeningsløsninger er et område ShareFox ser på som viktig for utleiebransjen fremover. Vår samarbeidspartner ShareBOX leverer selvbetjenings-skap hvor du via mobilen kan åpne/lukke og

ShareFox og ShareBox komplett utleiesystem

Selvbetjening gjør utleie like enkelt som netthandel

Det har de siste årene vært en sterk økning i utleie- og delingstjenester. Denne samfunnstrenden er viktig, både i et bærekraftperspektiv,- og for økonomien til den enkelte. Den økende trenden med selvbetjening skaper muligheter for utleiebransjen, og her kan man vurdere ulike teknologier og konsepter. Hvordan kan slike løsninger bidra til bedre kundeopplevelse for dine kunder?

Kontoret til en utleiebedrift

Kravene til et moderne utleiesystem

For deg som driver utleie blir det stadig viktigere å stille spørsmålet: Hvilke forventninger har kundene til en god nettløsning? Vi er i dag godt

Why start a subscription service in 2022

Hvorfor starte en abonnementstjeneste i 2023?

De siste årene har det vært en økning i forbrukere som ønsker å leie fremfor eie.
I følge en forskningstudie fra McKinsey har abonnementsmarkedet for e-handel vokst med mer enn 100 prosent i året de siste fem årene. Faktisk er e-handelsmarkedet for abonnement anslått å nå 477 milliarder euro innen 2025, opp fra 15,1 milliarder euro i 2019 – noe som gjør det til en ekstremt interessant mulighet for eksisterende og håpefulle bedriftseiere også.

Baisikeli sykkelutleie – derfor valgte de å digitalisere driften

Verden har endret seg radikalt etter covid 19-pandemien. Pandemien har fungert som en katalysator for det digitale skiftet. Det tvinger mange bedrifter og bransjer til å redefinere seg selv, tenke strategisk som aldri før og effektivisere manuelle prosesser med teknologi. Bedriftene som klarer å tilpasse seg den digitale revolusjonen vil stå igjen som vinnere.

Bergans øker levetiden på parkdresser med abonnement

Tekstilbransjen omstiller seg på flere måter og øker fokuset på en sirkulær økonomi. Bergans ønsker å øke levetiden på hvert enkelt produkt og har i år lansert en abonnementsløsning på parkdresser.

KBK bilutleie

KBK – fleksibel utleie av kjøretøy

Eie eller leie bil? KBK tilbyr en fleksibel løsning der du enkelt kan bytte mellom ulike kjøretøy tilpasset behovene dine. Velg mellom en mindre bil til å kjøre i byen, en større bil til weekend på hytta, en varebil til flytting eller en bobil til familiens neste eventyr.

Utleie kontor

M8 kontorhotell – unn deg et sceneskifte i hverdagen

Ønsker du en pause fra hjemmekontoret? Eller ønsker du å bruke mindre tid på pendling til og fra jobb? M8 Eiendom sitt kontorhotell har et godt utvalg av kontorplasser og er godt fasilitert for effektive arbeidsdager, enten du jobber alene eller i team.

Ombruksøkonomi

SIRKELKAPPLØPET  HAR STARTET Under tittelen Sirkelkappløpet ble nylig ShareFox og kundene Jernia og Parkdressen portrettert i lørdagsmagasinet til Finanavisen. Sirkulære forretningsmodeller og ombruksøkonomi er et

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.