Sett opp din egen hjemmeside med booking system

Lag en hjemmeside med booking system raskt og enkelt med Sharefox. Ingen koding er nødvendig. Lanser tjenesten din raskt på markedet.

Design en hjemmeside med booking system for din bedrift

Med Sharefox sin nettsidebygger kan du designe din egen hjemmeside med booking system etter bedriftens merkevare. Sett opp en side du er stolt av, som ser profesjonell ut og tiltrekker seg flere kunder. Bruk ferdige designelementer og funksjoner til å skape den beste opplevelsen for kundene dine.

Hjemmeside med booking system - global search

Komplett løsning for utleie- og abonnementstjenester

Sharefox gir deg den optimale plattformen for en effektiv og lønnsom utleievirksomhet, noe de mest kjente netthandelsplattformene ikke kan tilby.

Bygg en hjemmeside med booking system til å leie ut utstyr eller tilby abonnement på produktene dine. Selg produkter og tilby tilleggstjenester. Vi har alle funksjonene du trenger.

Digitalbyrå - Partnerprogram Sharefox

Se hvordan våre kunder har satt opp deres hjemmeside med booking system

Partioaitta - Sport og fritid
Verktøyskuret - hjemmeside med booking system
Verktøyskuret - Verktøy og utstyr
Flexbil - hjemmeside med booking system
Flexbil - Bilutleie
DNT kajakk - hjemmeside med booking system
DNT - Kajakkutleie
NTS tilhengerutleie- hjemmeside med booking system
NTS - Tilhengerutleie
Boss Cykler - hjemmeside med booking system
BOSS Cykler - Sykkelutleie
Elektronisk fakturering og online betaling - utleifirma

Ta i mot online bookinger og betalinger med Sharefox

Ta i mot bookinger via din egen hjemmeside med booking system. Sett opp en sikker hjemmeside med sikker betaling, slik sørger du for at du får betalt samtidig som tar vare på kundene dine sin sikkerhet.

Sett opp en effektiv drift av hele bedriften

Utleie- og abonnementstjenester trenger en rekke funksjoner som ikke alle plattformer tilbyr, med Sharefox får du alt du trenger for ditt firma. Bygg opp din egne hjemmeside med bookingsystem, men legg også tilrettelegger for en effektiv drift av tjenesten din.

Programvare for utleie

Bruk smarte funksjoner og fine visuelle elementer på din hjemmeside med booking system

Bookingkalender: Gjør det enklere å booke

Bruk en bookingkalender slik at kundene dine enkelt kan se tilgjengelighet og velge det tidspunktet som passer dem best for å leie utstyret.

Bookingsystem utleie

Hvordan komme i gang og bygge din egen hjemmeside med booking system?

Sett opp en gratis prøveperiode på 14 dager. Ingen kredittkort er nødvendig. Du vil få en midlertidig webadresse hos Sharefox, og når du er klar for å gå live hjelper vi deg å koble til ditt domene. 

Sett opp en konto hos Sharefox ved å legge inn e-postadresse, bedriftsnavn og velge et midlertidig navn på webadressen din. Ingen kort er nødvendig for å komme i gang.

Start med å legge inn logo, bilder og farger på visuelle elementer. Sett opp dine produkter, legg til produktkategorier, antall inventar i beholdningen og gjør dem synlig på siden din. Bli kjent med systemet vårt og oppdag de ulike smarte verktøyene våre som vil gjøre administrasjon enklere for deg.

Når du er klar for det, ta kontakt med oss for en prat. Har du noen spørsmål om Sharefox svarer vi gjerne på disse. Gi beskjed når du vil ha et pristilbud og så ordner vi dette for deg.  

Bygg opp tjenesten din fra A til Å

Lokasjoner

Utvid tjenesten når du måtte ønske det med flere lokasjoner. Få full oversikt hver enkelt lokasjon og over hvor utstyret befinner seg. 

Åpningstider

Bestem tidsrommet det er mulig å benytte seg av tjenesten din. Med vårt system får du full kontroll over tidspunkter for henting og levering.

Priser

Med vår avanserte prismotor kan du sette riktig pris på utstyret ditt. Ta betalt per time, dag, uke eller måned, – du bestemmer.

Vilkår og betingelser

Sett opp en enkel og sømløs tjeneste. La kundene dine godkjenne vilkår og betingelser når de booker produktene dine på hjemmesiden. 

Henting og levering

Legg inn de spesifikasjonene du ønsker for henting og levering av utstyr. Tilby hjemlevering og ta betalt for frakt, eller la kundene hente selv.

Selvbetjening

Sett opp en automatisert og selvbetjent utleieprosess. Vi tilbyr integrasjon mot ulike selvbetjeningsløsninger.

Få flere besøkende til nettbutikken din

Blogg

Sett opp en bloggside og skriv om relevante temaer i blogginnlegg. Nevn relevante søkeord for å øke synligheten din i søkemotorene.

SEO

Jobb strategisk med søkemotoroptimalisering (SEO) basert på dine kunders søkeord. Legg inn SEO-titler og metabeskrivelser for sidene dine.

Integrasjoner

Koble til de viktigste markedsføringsintegrasjonene du trenger for å få viktig data og kjøre strategiske kampanjer. 

Responsiv

Sørg for at hjemmesiden din er mobiltilpasset og bruker kort tid å laste. En rask og responsiv side er bedre for søkemotorene og kundene dine.

Analyser

Få tilgang til et dashboard som gir deg nyttig data om tjenesten din. Se utnyttelsesgraden for dine produkter, og få full oversikt over din omsetning.

Kommunikasjon

Effektiviser kommunikasjonen med kundene dine. Sett opp FAQs og vær tilgjengelig for spørsmål via din egen chatbot.

Hva sier kundene om oss?

Bruk viktige integrasjoner for en sømløs prosess

Se siste nytt om hjemmeside for booking system

Produkt som tjeneste

Alt du trenger å vite om produkt som tjeneste

Forbruket av produkter har økt, og det er en økende bevissthet om behovet for å redusere forbruket for å bevare ressurser og miljøet. Dette presser for en bærekraftig tilnærming til produksjon og forbruk.

Vi er her for å hjelpe deg!

Vår kundesupport er tilgjengelig for å svare på e-post og telefon når du trenger det. 

Ofte stilte spørsmål om vårt system for å bygge hjemmeside med booking system

Med Sharefox kan du enkelt administrere bestillinger, ha full kontroll over kunder, ordre og tilgjengelighet for utleieutstyr.

Ja, vårt system for å bygge hjemmeside med booking system er designet med tanke på brukervennlighet for både kunder og ansatte. Vi tilbyr også opplæring og støtte for å sikre en smidig opplevelse for alle.

Websidebyggeren til Sharefox støtter ulike betalingsalternativer og lar deg enkelt administrere priser, kampanjer og rabatter. Du kan også holde oversikt over fakturering og økonomiske transaksjoner.

En nettsidebygger gir deg muligheten til å sette opp din egen hjemmeside uten å bruke koding eller ha erfaring med design. Dette gjør at det er enkelt å sette opp en hjemmeside med booking system hos Sharefox, og at du kan lansere tjenesten din raskt på markedet.

Absolutt! Vårt system for hjemmeside med booking system tilbyr automatiserte påminnelser og varsler via e-post eller SMS for å redusere antall manglende avtaler og sikre god kommunikasjon med kundene.

Vårt system for å sette opp hjemmeside med booking system støtter flere språk, slik at du kan imøtekomme internasjonale kunder og gi dem en optimal opplevelse på deres eget språk.

Med vårt system for å bygge opp hjemmeside med booking system kan du enkelt justere tilgjengelighet og priser etter sesongens behov gjennom vårt brukervennlige administrasjonsverktøy.

Prisen for å bygge en hjemmeside med booking system med Sharefox avhenger av hvilke behov for funksjoner du har og størrelsen på bedriften. Få mer informasjon om våre priser.

Sett opp din hjemmeside med booking system nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.