Skal du hjelpe et utleiefirma med ny nettside?

Sharefox gir deg verktøyene du trenger for å hjelpe utleiefirmaer med å bygge opp en ny hjemmeside og  lansere deres tjeneste på markedet. 

Sett opp en webside helt enkelt med plattformen for utleiefirmaer

Er ditt selskap et digitalbyrå, webbyrå, kommunikasjonsbyrå eller et digitalt markedsføringsbyrå? Eller hjelper du dine kunder som konsulent?

Med Sharefox som plattform kan du bygge en webside og bookingtjeneste for dine kunder på samme måte som du bygger websider med Wix, WordPress eller Webflow og nettbutikk med Shopify eller Magento.

Sharefox er en dynamisk plattform for ulike booking- og abonemmentstjenester.

Vi har et eget partnerprogram for digitalbyråer og samarbeidspartnere. Ta kontakt med Fred Kihle som er partneransvarlig i Sharefox.

Bygge webside - digitalbyrå
Hjemmeside med bookingsystem

Alt du trenger for å lansere, drifte og oppnå vekst for utleiefirmaer

Med det komplette utleiesystemet fra Sharefox får du tilgang til alle de funksjonene et utleiefirma trenger for å drive effektivt og lønnsomt. Gi kundene dine en pålitelig, tilpasningsdyktig og intuitiv løsning. 

Hjemmeside med bookingsystem

Sett opp en hjemmeside bygget for utleie med mulighet for å ta i mot bookinger og vise tilgjengelig tidspunkt for leie i en funksjonell bookingkalender.

Bygg opp det visuelle på hjemmesiden ved å tilpasse farger, bilder og last opp logo. Legg inn ønskede produkter som skal leies ut, selg tilbehør, bestem priser og hvilke dager produktene skal leies. Velg den betalingsløsningen kunden måtte ønske. 

Effektivt administrasjonssystem

Integrer et administrasjonssystem for å håndtere bookinger som kommer inn gjennom hjemmesiden. Få full oversikt over bestillinger, kunder og inventar. Med vår smarte kalender får kunden full kontroll over hvilke produkter som er tilgjengelig for leie og hvilke som er opptatt eller trenger vedlikehold. 

Hvem er Sharefox?

Sharefox er et globalt SAAS-selskap som tilbyr en alt-i-ett-programvare for utleie- og abonnementsvirksomheter. Vi gjør det like enkelt å leie produkter og tjenester som å handle på nett.

I en sirkulær økonomi der vi går fra å kjøpe ting til å leie eller abonnere på mange produkter, må det være enkelt og smidig. Både for sluttkundene og for utleifirmaet. Det er slik man skaper lønnsomme utleie- og aktivitetsbaserte virksomheter.

sharefox utleiesystem-brandmark-dark-green (3)
Utleiesystem

Hvorfor bruke et utleiesystem?

Et utleiefirma har unike behov som ikke vanlige ecommerce plattformer dekker. Et utleiesystem som Sharefox, har alle de funksjonene som trengs for å lansere en utleietjeneste, drive effektivt, oppnå vekst og skalere virksomheten. 

Lei ut, selg, tilby service eller abonnement

Sharefox er en multicommerce plattform. Det vil si at med Sharefox er det mulig å ikke bare leie ut produkter, du kan også selge produkter eller tilbehør, tilby service på produkter eller opprette en abonnementsløsning for kunden din.

Ulike industrier som kan dra nytte av Sharefox

Nødvendige funksjoner i en webside for utleiefirmaer

Bruk verktøyene våre for å hjelpe kundene dine å lykkes med utleie- eller abonnementstjenester, enten om du jobber i et digitalbyrå, kommunikasjonsbyrå, webbyrå, digitalt markedsføringsbyrå eller er konsulent.

Kajakkutleie

Hjemmeside for utleie

Sett opp en hjemmeside som passer perfekt for de som  skal leie ut produkter. Tilpass siden basert på bedriftens merkevare og grafiske profil.

Sykkelutleie

Produktsider

Presenter produktene du ønsker å leie ut i en nettside for utleie. Sett opp ulike produktpakker og ulike varianter av produktene. Lag kategorier slik at det er enkelt å navigere mellom ulike produkter.

Sykkelutleie

Fleksible priser

Definer klare prisbetingelser for ulike betalingsfrekvenser (time, dag, måned, år eller sesong) og utnytt rabattmuligheter for å fremme dine tjenester på websiden. Legg inn dine kunders bedriftsavtaler og rabattstruktur. 

Kajakkutleie

Ta i mot online bookinger

Bruk et bookingsystem til å ta i mot bestillinger online når som helst på døgnet. Benytt en bookingkalender på websiden for å vise når produktene er tilgjengelige for leie eller opptatt.

Utleie av utstyr - funksjoner

Automatiser meldingsflyt med kundene

Spar mye tid på kundekommunikasjon ved å opprette automatiserte varsler. Varsle kundene via SMS eller e-post om eventuelle endringer i reservasjonene, minne dem på hente- og leveringsdatoer.

verktøyutleie - funksjoner

Automatiser manuelle oppgaver

Reduser manuell dataregistrering og andre repetitive oppgaver for å frigjøre tid og ressurser som kan brukes til å skalere virksomheten og unngå feilkilder.

Eventutleie - funksjoner

Inventarstyring i sanntid

Få full oversikt over hvilket utstyr som er ute hos kunde, hvilket som er utilgjengelig på grunn av servicebehov, og hvilket som er klart for utleie i din egen kalender som alltid er oppdatert.

Adminsystem

Kundeinformasjon

Få tilgang til kundedata, ordre- og betalingshistorikk for å forstå kunden bedre, og lagre denne informasjonen for fremtidige bestillinger. Gi kundene egen side for å se sine leieforhold og ordre.

Kajakkutleie

Resultatrapporter

Se og analyse, utnyttelse, inntekter og ytelse for hvert enkelt utleieprodukt for å få oversikt over utleiefirmaet.

Les siste nytt fra utleiebransjen

Reklamebyrå - Beyer Konoy - Sykkelutleie

Reklamebyrå Beyer Konoy: Optimalisering av sykkelutleie for Boss Cykler

Beyer Konoy, et reklamebyrå fra Danmark, fikk i oppdrag å effektivisere Boss Cykler, Bornholms fremste innen sykkelutleie. Gjennom samarbeid med Sharefox, en smart programvare for utleievirksomheter, oppnådde de betydelige forbedringer i virksomhetens drift. Dette case-studiet utforsker suksessen bak dette samarbeidet og hvordan det har styrket Boss Cyklers posisjon i markedet.

Online booking system

Hvordan sette opp et online booking system

Et online booking system skaper en bedre bestillingsprosess for kundene dine, og er essensielt for enhver utleiebedrift som ønsker å oppnå større vekst og effektivisere arbeidsflyten.

Smarte integrasjoner og betalingsløsninger

Snakk med oss om partnerskap

Har du kunder som ønsker å benytte Sharefox? Vi tar gjerne en prat! 

Sett opp et digitalt møte med oss for å se hvordan Sharefox kan støtte ditt digitalbyrå og få en omvisning i plattformen.

Hvorfor velge Sharefox?

Ofte stilte spørsmål

Hjemmeside med booking

Bygg opp en helt ny nettside for kunden eller migrer eksisterende sider fra andre plattformer til Sharefox. 

Vi har et dyktig supportteam som hjelper til med onboarding av kunden om du ønsker det.

I samarbeid med våre kunder jobber vi stadig med å forbedre vårt utleiesystem og tilby de beste verktøyene til utleiebransjen. 

Ja, vi har et supportteam som er tilgjengelig hvis det skulle være noen spørsmål fra deg eller kunden. Vi har også et hjelpesenter som gir dere veiledning på hvordan de ulike funksjonene fungerer.

Ja, vi har et eget partnerprogram for digitalbyråer kommunikasjonsbyråer, webbyråer, digitalt markedsføringsbyråer, konsulenter og samarbeidspartnere. Ta kontakt med Fred Kihle, som er partneransvarlig i Sharefox.

Sett opp en hjemmeside for utleie

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.