Bli digitalpartner med Sharefox: Øk tilførselen av utleiekunder

Digitalbyrå - Partnerprogram Sharefox
Ønsker du å skape større vekst for digitalbyrået? Les om hvordan du via vårt partnerprogram kan bistå flere bedrifter som tilbyr utleie- og abonnementstjenester.

Del artikkelen

I dagens hurtig skiftende forbrukermarked, har antall utleie- og abonnementstjenester fått en stor økning, og det tilbys i dag utleie av alt fra klær og sportsutstyr til verktøy og barneutstyr. For digitalbyråer, webbyråer og markedsføringskonsulenter gir dette en gyllen mulighet til å utvide sin kundebase og tilby nye, innovative løsninger. Men hvordan kan du effektivt nå ut til disse bedriftene som tilbyr utleie- og abonnementstjenester, og som trenger din ekspertise?

Det er her Sharefox kommer inn i bildet. Med vårt skreddersydde partnerprogram åpner vi dørene for deg til et nytt marked av utleiefirmaer som søker ekstern ekspertise for å vokse. Ikke bare vil du få tilgang til et voksende marked, men du vil også ha sjansen til å bli en sertifisert Sharefox-ekspert, plassere deg selv i forkant av digital markedsføring for utleie– og abonnementstjenester. I denne artikkelen guider vi deg gjennom alle aspekter av vårt partnerprogram, slik at du kan utnytte denne unike muligheten til det fulle.

Plattform for utleie- og abonnementsjenester 

Det er viktig å velge riktig plattform når du skal bygge opp en nettside for din kunde, og som best svarer til kundens unike forretningsbehov og situasjon. Bedrifter som fokuserer på utleie- og abonnementstjenester møter spesifikke behov som vanlige e-handelsplattformer som Shopify, WordPress, Wix, Webflow eller Adobe Commerce ikke fullt ut dekker. I kontrast til disse plattformene, tilbyr Sharefox et spesialisert utleiesystem som omfatter alle nødvendige funksjoner for å lansere og drive en vellykket utleie- eller abonnementstjeneste, oppnå vekst og effektivt skalere virksomheten.

Utleiebransjen står overfor distinkte utfordringer og behov som krever målrettede webdesignløsninger. Dette innebærer essensielle funksjoner som online booking, håndtering av betalinger, kontraktsadministrasjon, depositumshåndtering og effektiv kundekommunikasjon. Videre er det kritisk at nettsiden er både intuitiv og brukervennlig for både utleier og kunder. Disse spesialiserte behovene kan best møtes gjennom en dedikert plattform for utleie- og abonnementstjenester som Sharefox.

Shopify for utleie – hvordan det transformerer digitalbyråenes tilnærming

Med Sharefox får du tilgang til en fleksibel og intuitiv plattform som lar deg utvikle profesjonelle websider og bookingløsninger for dine kunder. Denne plattformen tilbyr den samme brukervennligheten og tilpasningsmulighetene som populære verktøy som Wix, WordPress og Webflow for design, samt Shopify og Magento for nettbutikker.

Sharefox er designet med utleiefirmaer i tankene og leverer alle de nødvendige verktøyene som kreves for å etablere en robust og funksjonell hjemmeside, og effektivt lansere deres tjenester på markedet.

Vår spesialiserte Sharefox-plattform er utviklet spesielt for utleiebransjen og er utstyrt med en rekke funksjoner og verktøy som er skreddersydd for å forenkle og optimalisere utleieprosessen. Ved å velge en dedikert løsning tilpasset utleiebransjens unike behov, kan du sikre at dine kunders nettsider er optimalisert for effektivitet og en optimal brukeropplevelse. I tillegg er selve administrasjonsverktøyet skreddersydd for utleiedrift. Som Sharefox partner vil du kunne rettlede dine kunder i deres travle operative hverdag. Dette vil ikke bare forbedre virksomhetens operasjonelle effektivitet, men også styrke kundeopplevelsen og potensielt øke lønnsomheten.

Om partnerprogrammet til Sharefox: for digitalebyråer

Med en stadig økende kundebase som trenger hjelp med alt innen digital markedsføring – fra nettsidedesign, SEO, innholdsmarkedsføring til sosiale medier, kan dette være din gyldne mulighet til å levere dine spesialiserte tjenester og utvide din virksomhet. Som partner med Sharefox vil du få en unik mulighet til å tilby dine tjenester til et voksende marked av utleiefirmaer som søker ekstern ekspertise for å trives og vokse. 

Bli en ekspert på Sharefox gjennom partnerprogrammet

Vår skreddersydde partnerprogram gir deg ikke bare tilgang til dette spennende markedet, men det gir også muligheten til å bli en sertifisert Sharefox-ekspert. Dette gir deg en konkurransedyktig fordel og plasserer deg i forkant av markedsføringen for utleie- og abonnementstjenester. 

Grip sjansen til å bli en del av vårt partnerprogram og realiser potensialet for vekst og suksess sammen med Sharefox. Ta kontakt med vår partneransvarlig for å høre mer.

Uthyrning lokaler

Hvem passer til å bli partner?

Enten du er en del av et digitalbyrå, webbyrå, kommunikasjonsbyrå, digitalt markedsføringsbyrå, eller jobber som konsulent for dine kunder, vil et partnerskap med Sharefox gi deg betydelige fordeler. 

Vårt partnerprogram er skreddersydd for de som ønsker å løfte sin bedrift til nye høyder, tiltrekke seg flere kunder, og diversifisere tjenesteporteføljen i et stadig ekspanderende marked. Med Sharefox ved din side får du muligheten til å utnytte ditt fulle potensial og oppnå en bærekraftig vekst i din virksomhet.

Fordeler med å bli partner

Å bli partner med Sharefox åpner dørene til en rekke fordeler som kan bidra til vekst og suksess for din virksomhet. Her er noen av de sentrale fordelene:

Ekspander virksomheten

Ta din bedrift til nye høyder ved å nå ut til et voksende marked, og tiltrekk deg flere kunder med vår spesialiserte plattform for utleie- og abonnementstjenester.

Faglig utvikling

Bli en anerkjent Sharefox-ekspert og utvid dine ferdigheter innen utvikling av nettsider, oppsett av kundereise og hvordan skape en effektiv drift for utleie- og abonnementstjenester.

Forretningsvekst

Utvid virksomheten din ved å tiltrekke deg flere kunder fra et nytt segment, noe som gir deg muligheten til å øke inntektene dine betydelig. 

Incentivprogram

Dra nytte av vårt spesialdesignede insentivprogram som belønner og anerkjenner våre partners innsats og engasjement.

Nettverksbygging

Få tilgang til vårt voksende kundenettverk som stadig søker hjelp med å bygge og markedsføre sine nettsider. Som partner vil vi sette deg i direkte kontakt med potensielle kunder når de trenger assistanse.

Test systemet gratis

Opprett en gratis testkonto hos Sharefox og utforsk våre kraftige verktøy og funksjoner i ditt eget tempo, uten noen forpliktelser.

Hvordan delta i partnerprogrammet og bli partner med Sharefox?

Bli med i Sharefox-partnerprogrammet i dag og sammen kan vi forme fremtiden for utleie- og abonnementstjenester!

For å starte din partnerskapreise med Sharefox, ta kontakt med Fred Kihle, vår partneransvarlig, som vil veilede deg gjennom prosessen og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Vi ser frem til å samarbeide med deg og bidra til din suksess i utleiebransjen.

Hva skal du gjøre nå?

Når du er klar … her er 3 måter vi kan hjelpe deg med å utvikle din utleiebedrift! 

  1. Har du lyst til å utvikle bedriften din i dag? Prøv Sharefox utleiesystem gratis – eller bestill en demo.
  2. Hvis du vil lære mer om Sharefox utleiesystem, lese om trender og nyheter vi deler gratis, besøk bloggen vår eller gå til ressurser i menyen. Her finner du blogginnlegg, kundecase, e-bøker og Sharefox Academy
  3. Følg oss i sosiale medier eller del denne bloggen på Linkedin eller Facebook.

Se flere artikler her

Reklamebyrå - Beyer Konoy - Sykkelutleie
Kundecase

Reklamebyrå Beyer Konoy: Optimalisering av sykkelutleie for Boss Cykler

Beyer Konoy, et reklamebyrå fra Danmark, fikk i oppdrag å effektivisere Boss Cykler, Bornholms fremste innen sykkelutleie. Gjennom samarbeid med Sharefox, en smart programvare for utleievirksomheter, oppnådde de betydelige forbedringer i virksomhetens drift. Dette case-studiet utforsker suksessen bak dette samarbeidet og hvordan det har styrket Boss Cyklers posisjon i markedet.

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.