Utleie av maskiner og utstyr: Bruk vårt utleiesystem for å forenkle prosessen

Optimaliser dine daglige administrative oppgaver og øk lønnsomheten med vårt utleiesystem for utleie av maskiner og utstyr.

Hindre overbooking ved utleie av maskiner og utstyr

Det er ofte mange gule lapper, excel-ark og manuelle prosesser involvert for å holde oversikt og koordinere utleie. Samtidig kan det være vanskelig å orientere seg om tilgjengelighet for potensielle kunder – er utstyret ledig? Hvordan fungerer det? Hva koster det?

Sharefox utleieystem for utleie av maskiner og utstyr hjelper en rekke utleiefirmaer med å holde bedre oversikt, og passer for utleiebedrifter i alle størrelser. Dette kan være firmaer som skal starte utleiefirma med maskiner eller allerede driver utleie av gravemaskin og minigraver, eller annet innen maskinutleie, verktøyutleie, og utstyrsutleie.

Bruk vår kalender og få oversikt over utleie av maskiner og utstyr

Med vår kalender for inn- og utleveringer for maskinutleie og utleie av utstyr, unngår du overbooking og får status på hvert enkelt objekt. Identifiser raskt tilgjengelig utstyr klart for utleie, se hvilket utstyr som allerede er utleid og utstyr som er midlertidig utilgjengelig eller på service.

Utleie av maskiner og utstyr
Utleie av maskiner - utleie av utstyr

Skap effektiv drift av utstyr- og maskinutleie

Lurer du på hvordan du kan effektivisere driften av ditt utleiefirma? Har du vurdert fordelene ved å digitalisere prosessene rundt liftutleie, leie av minigraver, gravemaskin eller annet utstyr? Optimaliser utleiebedriften med Sharefox – vårt spesialiserte system for utleie av maskiner og utstyr.

Effektiviser administrasjonen, øk lønnsomheten, og tilby selvbetjeningsalternativer for en mer automatisert utleietjeneste. Bytt fra tradisjonelle back-end-systemer og manuelle prosesser til en mer kundeorientert og digital tilnærming for å effektivisere din drift.

Driver du en verktøyutleiebedrift? Lær hvordan du kan få en mer effektiv drift og øke antall kunder med Sharefox utleiesystem.

Driver du med utleie av utstyr? Driv utstyrsutleiebedriften enklere og mer effektivt med Sharefox utleiesystem.

Utleie av maskiner og utstyr har blitt mye enklere, sier flere utleiefirmaer

Se noen av våre kunder innen utleie av utsyr og maskinutleie.

Derfor fungerer maskinutleie bedre

Få full kontroll på utleie av maskiner.

Kajakkutleie

Tilpass utleiesiden din

Sett opp din egen utleieside og tilpass den basert på bedriftens merkevare og grafiske profil.

Eventutleie - funksjoner

Inventarstyring i sanntid

Få full oversikt over hvilket utstyr som er ute hos kunde, hvilket som er utilgjengelig på grunn av servicebehov, og hvilket som er klart for utleie i din egen kalender som alltid er oppdatert.

Sykkelutleie

Fleksible priser

Definer klare prisbetingelser for ulike betalingsfrekvenser (time, dag, måned, år eller sesong) og utnytt rabattmuligheter for å fremme dine tjenester. Med vår B2B-modul kan du også legge inn dine kunders bedriftsavtaler og rabattstruktur. 

Tilhengerutleie - funksjoner

Utnytt tilgjengelighet i sanntid

Sikre at kundene kun har tilgang til tilgjengelige leieprodukter på nett, slik at du unngår dobbeltbookinger og kan levere en førsteklasses serviceopplevelse.

Utleie av utstyr - funksjoner

Automatiser meldingsflyt med kundene

Spar mye tid på kundekommunikasjon ved å opprette automatiserte varsler. Varsle kundene via SMS eller e-post om eventuelle endringer i reservasjonene, minne dem på hente- og leveringsdatoer.

Bilutleie - funksjoner

Dra nytte av B2B-funksjoner

Forenkle håndteringen av komplekse B2B-utleieavtaler og effektiviser overvåkingen av alle bestillinger og transaksjoner.

Utleie av utstyr blir enklere

Få full kontroll på utleie av utstyr.

Utleie av utstyr - funksjoner

Implementér strekkoder

Bruk strekkoder for å raskt sjekke inn og ut utstyr fra lagerbeholdninger.

verktøyutleie - funksjoner

Automatiser manuelle oppgaver

Reduser manuell dataregistrering og andre repetitive oppgaver for å frigjøre tid og ressurser som kan brukes til å skalere virksomheten og unngå feilkilder.

Utleie av maskiner og utstyr - funksjoner

Effektiviser kundekommunikasjonen

Besvar ofte stilte spørsmål ved hjelp av blogginnlegg og FAQ-funksjon. Send tilbud digitalt, automatiser kontrakter, og e-postvarsler. Automatiser med SMS varsling.

Utleie av maskiner og utstyr - funksjoner

Administrere vedlikehold

Sett opp vedlikeholdsplaner for å sikre at utstyret fungerer som det skal, sikre optimal ytelse av utstyret og reduserer kostnadene forbundet med uforutsette driftsavbrudd.

Adminsystem

Se kundeinformasjon

Få tilgang til kundedata, ordre- og betalingshistorikk for å forstå kunden bedre, og lagre denne informasjonen for fremtidige bestillinger. Gi kundene egen side for å se sine leieforhold og ordre.

Kajakkutleie

Få resultatrapport

Se og analyse, utnyttelse, inntekter og ytelse for hvert enkelt utleieprodukt for å få oversikt over utleiebedriften din.

Integrer med dine eksisterende systemer

Hva sier kundene våre?

Spørsmål og svar om Sharefox til maskinutleie og utleie av utstyr

Sharefox utleiesystem er en digital løsning som effektiviserer driftene for bedrifter som leier ut maskiner og utstyr. Ved å holde oversikt over lagerbeholdningen, administrere bestillinger og forbedre kundeservicen, gir programvaren et allsidig verktøy for både nystartede og etablerte utleiebedrifter. Sentraliseringen av forretningsdriften i dette digitale systemet øker produktiviteten og optimaliserer avkastningen på investeringen, og dermed legger det til rette for suksess.

Vår programvare for utleie av maskiner og utstyr kan løfte ditt utleiefirma ved å tilby et brukervennlig digitalt verktøy. Ved å implementere vår løsning kan du optimalisere prosessene, øke effektiviteten, redusere tidsbruken og kostnadene samtidig som du oppnår en konkurransefordel gjennom digitaliseringen av virksomheten.

Sharefox er ideell for deg som ønsker å tilby utleie av maskiner og utstyr på flere lokasjoner. Vår programvare er skreddersydd for et nettverk av butikker, og med våre rollebaserte brukerfunksjoner kan du enkelt tildele hver enkelt butikkansatt tilgang kun til sine egne butikkdata.

Her er noen av fordelene som Sharefox gir utleiefirmaer innen maskinutleie og utleie av utstyr:

  1. Sporer utstyrsutnyttelsen for å sikre at du får mest mulig ut av investeringen.

  2. Øker antall bestillinger og effektiviserer hele bestillingsprosessen, fra innhenting av tilbud til betaling.

  3. Reduserer tiden det tar å behandle bestillinger, slik at bedriften kan betjene kundene raskere.

  4. Det øker merkevarebevisstheten og verdien.

  5. Gir deg tilgang til bedriftsinformasjonen din når som helst og fra flere enheter.

  6. Gir innsikt som hjelper bedrifter med å vokse.

Vi betjener et mangfold av kunder innen maskinutleie og utleie av utstyr, både store og små, med ulike behov når det gjelder funksjoner i vårt utleiesystem. Vennligst ta kontakt med oss, så skreddersyr vi et tilbud som passer dine spesifikke behov.

I Sharefox utleiesystem har du muligheten til å inkludere merverdiavgift (MVA) på utleie av utstyr og maskiner. Du har full kontroll og kan selv velge om du ønsker å vise priser med eller uten moms på din utleieside. Dette gir deg fleksibiliteten til å tilpasse prisingen i samsvar med dine forretningsbehov og gjeldende regelverk.

Sharefox utleiesystem for maskinutleie og utleie av utstyr har en avansert prismotor som gir deg fleksibilitet til å tilby timepriser, døgnpriser og rabatter over flere dager. I tillegg kan du enkelt administrere månedsabonnementspriser. Denne funksjonaliteten gir deg muligheten til å tilpasse prisingen etter kundens behov og leietid, og sikrer en mer skreddersydd og attraktiv tilnærming til utleieprissetting.

Utleiesystemet for maskinutleie og utleie av utstyr leveres fullstendig konfigurert, men det kreves at du investerer tid i å legge inn produkter og priser. Du må også designe nettsiden din ved å velge farger, legge inn logo og bilder. Videre anbefaler vi sterkt at du starter med SEO (søkemotoroptimalisering) så raskt som mulig for å øke synligheten i søkemotorene og tiltrekke flere potensielle kunder. Dette vil bidra til å sikre en solid start for din online tilstedeværelse og legge grunnlaget for vekst og suksess.

Sett opp en mer effektiv utleie av maskiner og utstyr nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.