Effektiviser utleie av maskiner og utstyr med et utleiesystem

Optimaliser dine daglige administrative oppgaver og øk lønnsomheten med vårt utleiesystem for utleie av maskiner og utstyr.

Få oversikt over utleie av maskiner og utstyr

Det er ofte mange gule lapper, excel-ark og manuelle prosesser involvert for å holde oversikt og koordinere utleie. Samtidig kan det være vanskelig å orientere seg om tilgjengelighet for potensielle kunder – er utstyret ledig? Hvordan fungerer det? Hva koster det?

Sharefox utleieystem for utleie av maskiner og utstyr hjelper en rekke utleiefirmaer med å holde bedre oversikt, og passer for utleiebedrifter i alle størrelser. Dette kan være firmaer som skal starte utleiefirma med maskiner eller allerede driver utleie av gravemaskin og minigraver, eller annet innen maskinutleie og utstyrsutleie.

Med vår kalender for inn- og utleveringer for maskinutleie og utleie av utstyr, unngår du overbooking og får status på hvert enkelt objekt. Identifiser raskt tilgjengelig utstyr klart for utleie, se hvilket utstyr som allerede er utleid og utstyr som er midlertidig utilgjengelig eller på service.

Maskinutleie og utstyrsutleie - utleiesystem 2
utleiesystem for maskiner og utstyr

Skap effektiv drift av utstyr- og maskinutleie

Lurer du på hvordan du kan effektivisere driften av ditt utleiefirma? Har du vurdert fordelene ved å digitalisere prosessene rundt liftutleie, leie av minigraver, gravemaskin eller annet utstyr? Optimaliser utleiebedriften med Sharefox – vårt spesialiserte system for utleie av maskiner og utstyr.

Effektiviser administrasjonen, øk lønnsomheten, og tilby selvbetjeningsalternativer for en mer automatisert utleietjeneste. Bytt fra tradisjonelle back-end-systemer og manuelle prosesser til en mer kundeorientert og digital tilnærming for å effektivisere din drift.

Driver du en verktøyutleiebedrift? Lær hvordan du kan få en mer effektiv drift og øke antall kunder med Sharefox utleiesystem.

Driver du med utleie av utstyr? Driv utstyrsutleiebedriften enklere og mer effektivt med Sharefox utleiesystem.

Se hvordan vi hjelper bedrifter med å få mer effektiv utleie av maskiner og utstyr

Se noen av våre kunder innen utleie av utsyr og maskinutleie.

Ta i bruk viktige funksjoner for maskinutleie og utstyrsutleie

Få full kontroll på utleie av maskiner og utstyr.

Kajakkutleie

Tilpass utleiesiden din

Sett opp din egen utleieside og tilpass den basert på bedriftens merkevare og grafiske profil.

Eventutleie - funksjoner

Inventarstyring i sanntid

Få full oversikt over hvilket utstyr som er ute hos kunde, hvilket som er utilgjengelig på grunn av servicebehov, og hvilket som er klart for utleie i din egen kalender som alltid er oppdatert.

Sykkelutleie

Fleksible priser

Definer klare prisbetingelser for ulike betalingsfrekvenser (time, dag, måned, år eller sesong) og utnytt rabattmuligheter for å fremme dine tjenester. Med vår B2B-modul kan du også legge inn dine kunders bedriftsavtaler og rabattstruktur. 

Utleie av utstyr - funksjoner

Implementér strekkoder

Bruk strekkoder for å raskt sjekke inn og ut utstyr fra lagerbeholdninger.

Utleie av utstyr - funksjoner

Automatiser meldingsflyt med kundene

Spar mye tid på kundekommunikasjon ved å opprette automatiserte varsler. Varsle kundene via SMS eller e-post om eventuelle endringer i reservasjonene, minne dem på hente- og leveringsdatoer.

Utleie av maskiner og utstyr - funksjoner

Administrere vedlikehold

Sett opp vedlikeholdsplaner for å sikre at utstyret fungerer som det skal, sikre optimal ytelse av utstyret og reduserer kostnadene forbundet med uforutsette driftsavbrudd.

Utleie av maskiner og utstyr - funksjoner

Effektiviser kundekommunikasjonen

Besvar ofte stilte spørsmål ved hjelp av blogginnlegg og FAQ-funksjon. Send tilbud digitalt, automatiser kontrakter, og e-postvarsler. Automatiser med SMS varsling.

verktøyutleie - funksjoner

Automatiser manuelle oppgaver

Reduser manuell dataregistrering og andre repetitive oppgaver for å frigjøre tid og ressurser som kan brukes til å skalere virksomheten og unngå feilkilder.

Tilhengerutleie - funksjoner

Utnytt tilgjengelighet i sanntid

Sikre at kundene kun har tilgang til tilgjengelige leieprodukter på nett, slik at du unngår dobbeltbookinger og kan levere en førsteklasses serviceopplevelse.

Bilutleie - funksjoner

Dra nytte av B2B-funksjoner

Forenkle håndteringen av komplekse B2B-utleieavtaler og effektiviser overvåkingen av alle bestillinger og transaksjoner.

Kajakkutleie

Se kundeinformasjon

Få tilgang til kundedata, ordre- og betalingshistorikk for å forstå kunden bedre, og lagre denne informasjonen for fremtidige bestillinger. Gi kundene egen side for å se sine leieforhold og ordre.

Kajakkutleie

Få resultatrapport

Se og analyse, utnyttelse, inntekter og ytelse for hvert enkelt utleieprodukt for å få oversikt over utleiebedriften din.

Integrer med dine eksisterende systemer

Hva sier kundene våre?

Sett opp en mer effektiv utleie av maskiner og utstyr nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.