Sharefox Academy

Velkommen til Sharefox Academy

Sharefox utleiesystem er skreddersydd for bedrifter som tilbyr utleie av produkter, tjenester eller abonnementsløsninger. Det består av både et bookingsystem og et administrasjonssystem, som gjør at utleiebedrifter kan skape en mer effektiv drift og øke antall bookinger.

Bruk Sharefox Academy til å få en innføring i systemet og lær mer om hvordan du kan benytte Sharefox utleiesystem til din utleietjeneste.

Lykke til med å teste ut Sharefox utleiesystem. Hvis du har noen spørsmål er det bare å ta kontakt!

Kom i gang med Sharefox

Lær om hvordan du best mulig kan bruke din Sharefox administrasjonsside. I denne artikkelen finner du en oversikt over de ulike verktøyene og hvor du finner de.

Lær hvordan du benytter Settings på din adminside og bruk verktøyene til å bygge nettsiden til bedriften tilpasset deres merkevare.

I denne artikkelen skal vi se på hvordan du håndterer dine produkter på en enkel måte, legger dem inn i systemet og får bygget opp inventaret ditt. En bra produktpresentasjon er alt, så det er viktig at du vet hvordan man legger til bra bilder og film

I denne artikkelen vil du lære hvordan du kan benytte Sharefox utleiesystem til å håndtere inventar og lageret ditt, og hvordan du holder bedre oversikt ved å benytte en kalenderløsning for å se om utstyret er tilgjengelig eller utleid.

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.