Skal du starte utleiefirma? Kom raskt i gang med Sharefox utleiesystem.

Sharefox har alt du trenger for å starte utleiefirma. Sett opp din egen nettbutikk for utleie eller abonnement, og håndter alle ordrer i systemet.

En alt-i-ett løsning når du skal starte utleiefirma

Med Sharefox kan du starte utleiefirma og utleietjenester på en kostnadseffektiv måte, uten behov for omfattende investeringer. Vårt utleiesystem gir deg muligheten til å raskt komme raskt i gang, og er bygget for å ha funksjonaliteten du trenger når du skal skalere.

Bygge opp og starte utleiefirma med ulike forretningsmodeller som korttidsutleie, abonnementstjenester, leie med opsjon til å kjøpe, standard utleie, og mer.

Starte utleiefirma

Leier du ut eventutstyr? Sharefox utleiesystem gir deg alle de funksjonene du trenger for å starte og utvide eventutleiebedriften din.

Driver du med utleie av klær? Se hvordan Sharefox utleiesystem kan hjelpe deg å oppnå større suksess og promotere bærekraftighet.

Se hvordan vi hjelper utleiefirmaer med å få mer effektiv utleie

Utleie kontor

M8 kontorhotell – unn deg et sceneskifte i hverdagen

Ønsker du en pause fra hjemmekontoret? Eller ønsker du å bruke mindre tid på pendling til og fra jobb? M8 Eiendom sitt kontorhotell har et godt utvalg av kontorplasser og er godt fasilitert for effektive arbeidsdager, enten du jobber alene eller i team.

Viktige funksjoner for deg som skal starte utleiefirma

Full oversikt når du skal starte med utleie

Eventutleie - funksjoner

Nettbutikk for utleie

Kom i gang raskt ved å bruke Sharefox sin utleieside for utleie, og tilpass denne til din bedrift sine behov og merkevare.

Kajakkutleie

24/7 bestillinger på nett

Ta imot bestillinger på nettsiden din når som helst på døgnet, med vårt online bookingsystem.

verktøyutleie - funksjoner

Tilby ulike betalingsmetoder

La kunden velge betalingsmåten de foretrekker. Sett opp integrasjon mot Nets Easy, Klarna, Stripe, Vipps, Mobilepay eller Swish.

Utleie av maskiner og utstyr - funksjoner

Administrasjon for utleie

Få tilgang til nyttige verktøy for å drive ditt utleiefirma. Få full oversikt over bestillinger, kunder og inventar.

Bilutleie - funksjoner

Integrasjoner mot regnskap

Sett opp en integrasjon mellom Sharefox og regnskapssystemet ditt.

Skiutleie - funksjoner

Fleksibel prisstruktur

Fastsett utleiepriser per time, dag eller måned, og bruk kampanjekoder og kuponger for å gi rabatter.

Utleie av utstyr - funksjoner

Full oversikt med strekkoder

Bruk strekkoder på produktene dine for å forenkle og automatisere registreringen av varer, og for å få full kontroll over lagerbeholdningen.

Klesutleie - funksjoner

Tilby produktvarianter

Ordne klærne etter størrelse, modell og farge slik at kundene enkelt finner produktene dine, og lag rabattpakker for å øke salget.

Sett opp selvbetjent utleie

Sikre at kundene kun har tilgang til tilgjengelige leieprodukter på nett, slik at du unngår dobbeltbookinger og kan levere en førsteklasses serviceopplevelse.

Eventutleie - funksjoner

Unngå dobbeltbookinger

Benytt vår kalender i sanntid for å få full oversikt over når produktene dine er tilgjengelig for leie eller utleid hos kunder. Slik unngår du bestillinger av produktene på samme tidspunkt.

verktøyutleie - funksjoner

Øk effektiviteten

Start opp utleiefirmaet med lave driftskostnader, reduser behandlingstiden for bestillinger, gi den beste utleieopplevelsen og øk produktiviteten.

Sykkelutleie

Generer digitale dokumenter

Få kontrakter, fraskrivelser, tilbud, vilkår og betingelser og fakturaer umiddelbart fra vårt utleiesystem.

Start utleiefirma og integrer det med dine favoritter

Utleiesystem tilpasset din forretningsmodell

Starte utleiefirma

Selvbetjenings-løsninger

Trenden i retail og flere steder er selvbetjening. Selvbetjening i kassa på supermarkedet, digitale bestillinger på nett, plukk og hent. 

Mindre administrasjon fører til at du kan tilby mer i form av utleietjenester. Kanskje du nå vurderer om du skal starte eget utleiefirma og har stilt deg spørsmålet «kan jeg starte utleiefirma?», så har du kommet til riktig sted.

Vårt utleiesystem gir deg som skal starte utleiefirma både en digital kundereise, administrasjonsverktøy og kunderegistre.  Et eksempel på en tjeneste som har benyttet vår plattform er selvbetjent bilutleie helt uten nøkler, med app for åpning av bil og hentepunkt.

Forretningsmodeller

I dag er det flere og flere abonnementsmoduler for leie av produkter. Med Sharefox får du stor fleksibilitet til å bygge opp din forretningsmodell når du nå skal starte utleiefirma og lurer på om du skal starte firma for å leie ut. 

Vi har avansert konfigurasjon i forhold til lokasjoner, noe som gjør at du kan tilby utleie på flere lokasjoner, og samtidig kan du benytte ulike prismodeller.

Vår teknologiplattform kjører blant annet abonnementsløsninger for klær med over 90 hentepunkter.

Se hva kundene våre sier

Start utleiefirma nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.