Alt-I-Ett Utleieplattform

Se mer hva Sharefox kan gjøre for din bedrift

Nå ut til kundene

Digital kundeopplevelse laget for utleie.

Med en webportal for digitale ordre,  betaling, kalender som viser tilgjengelighet, salg av tilbehør, eller markedsføring med aktivitetsveiledere for kundene, og bloggfunksjon hjelper vi deg med å øke inntektene for din utleievirksomhet.

Frigjør tid fra ordrebehandling

Effektiv administrasjon som reduserer manuelle prosesser

Ved å digitalisere dine utleieprosesser så kan du gjøre mindre administrasjon, spare kostnader og være mer tilstede for kunden. Spor alle enheter og ha full kontroll. 

Fleksibilitet for din verdikjede

Retail og nye tjenester

Bygg opp din egen utleietjeneste fra korttids utleie til abonnementsløsninger. Vi har muligheter enten du har en mindre virksomhet, en kjede av butikker, sentrallager, har transport eller hjemlevering.

Spørsmål om Sharefox løsningen

Vi har både store og små kunder og behovene er ulike. Ta kontakt så gir vi deg et tilbud basert på ditt behov

Plattformen leveres ferdig konfigurert. Du må sette av tid til å legge inn produkter og priser, eventuelt velge logo og bilder på nettsiden.

Vi tilbyr kredittkort (Visa/Mastercard), vipps og faktura ut til forbrukere for forhåndsbetaling. Man kan også velge egne manuelle betalingsløsninger ved drop-in som kasse og faktura. 

Det er en avansert prismotor som gjør at man kan ha både time, døgnpriser og rabatt over flere dager. Man kan også ha månedsprisen for abonnement. 

Ja du kan håndtere hele utleievirksomheten din med Sharefox systemet. Den kommer med både nettside for bestilling og administrasjonssystem.

Plattformen kommer ferdig oppsatt og man er raskt oppe og står med standard funksjoner. 

Vi har egen pilottjeneste der vi eksperimenterer med nye utleiefunksjoner og har selv jobbet med utleie.

Definitivt 🙂 Siden vi startet opp har vi opplevd en stadig økende tilvekst av kunder, men også sett mye interesse i media for utleie.

Ønsker du å digitalisere din utleievirksomhet?

Ta kontakt for en uforpliktende prat