Alt-I-Ett utleiesystem

Finn ut mer om hva Sharefox kan gjøre for din bedrift

Booking system utleie

Digital kundeopplevelse laget for utleie

Nå ut til kundene.

Vi hjelper deg med å oppnå større vekst med din utleievirksomhet! Med et utleiesystem for digitale ordre, betaling, kalender som viser tilgjengelighet, salg av tilbehør, eller markedsføring med aktivitetsveiledere for kundene og bloggfunksjon.

Effektiv administrasjon som reduserer manuelle prosesser

Frigjør tid fra ordrebehandling.

Ved å digitalisere din utleieprosess vil det gi deg muligheten til å bruke mindre tid på administrasjon, spare kostnader og være mer tilstede for kundene dine. Spor alt du leier ut og ha full oversikt med et utleiesystem!

Digital kalender for utleie
utleiesystem

Retail og nye tjenester

Fleksibilitet for din verdikjede.

Bygg opp din egen utleietjeneste med alt fra korttidsutleie til abonnementsløsninger. Sammen skreddersyr vi din utleieplattform, enten om du har en mindre virksomhet, en kjede av butikker, benytter sentrallager, har transport eller tilbyr hjemlevering.

Spørsmål om Sharefox utleiesystem

Vi har både store og små kunder, og behovene for funksjoner i utleiesystemet varierer. Ta kontakt så gir vi deg et tilbud basert på ditt behov.

Utleiesystemet leveres ferdig konfigurert. Du må sette av tid til å legge inn produkter og priser, samt velge farger og legge inn logo og bilder på nettsiden.

Vi tilbyr kredittkort (Visa/Mastercard), Vipps/Mobilepay/Swish og faktura ut til forbrukere for forhåndsbetaling. Man kan også velge egne manuelle betalingsløsninger ved drop-in som kasse og faktura. 

Sharefox utleiesystem har en avansert prismotor som gjør at man kan ha både timepriser, døgnpriser og rabatt over flere dager. Man kan også ha månedspriser for abonnement.

Ja, du kan håndtere hele utleievirksomheten din med Sharefox utleiesystem. Den kommer med både nettside for bestilling og administrasjonssystem.

Sharefox utleiesystem kommer ferdig oppsatt, og du er raskt oppe og står med standard funksjoner. 

Vi har jobbet med utleiebedrifter i mange år og har god dialog med våre kunder.  I tillegg har vi tidligere startet opp og drevet en bedrift innen verktøyutleie.

Definitivt! Siden vi startet opp har vi opplevd en stadig økende tilvekst av kunder, men også sett mye interesse i media for utleie.

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.