Alt-I-Ett Utleiesystem

Finn ut mer om hva Sharefox kan gjøre for din bedrift

Mann leier utstyr på mobilen

Nå ut til kundene

Digital kundeopplevelse laget for utleie.

Vi hjelper deg med å oppnå større vekst med din utleievirksomhet! Med et utleiesystem for digitale ordre, betaling, kalender som viser tilgjengelighet, salg av tilbehør, eller markedsføring med aktivitetsveiledere for kundene og bloggfunksjon.

Frigjør tid fra ordrebehandling

Effektiv administrasjon som reduserer manuelle prosesser

Ved å digitalisere din utleieprosess vil det gi deg muligheten til å bruke mindre tid på administrasjon, spare kostnader og være mer tilstede for kundene dine. Spor alt du leier ut og ha full oversikt med et utleiesystem!

Fleksibilitet for din verdikjede

Retail og nye tjenester

Bygg opp din egen utleietjeneste fra korttidsutleie til abonnementsløsninger. Vårt utleiesystem har muligheter for deg enten du har en mindre virksomhet, en kjede av butikker, sentrallager, har transport eller hjemlevering.

Spørsmål om Sharefox utleiesystem

Vi har både store og små kunder, og behovene for funksjoner i utleiesystemet varierer. Ta kontakt så gir vi deg et tilbud basert på ditt behov.

Plattformen leveres ferdig konfigurert. Du må sette av tid til å legge inn produkter og priser, eventuelt velge logo og bilder på nettsiden.

Vi tilbyr kredittkort (Visa/Mastercard), vipps og faktura ut til forbrukere for forhåndsbetaling. Man kan også velge egne manuelle betalingsløsninger ved drop-in som kasse og faktura. 

Det er en avansert prismotor som gjør at man kan ha både timepriser, døgnpriser og rabatt over flere dager. Man kan også ha månedspriser for abonnement.

Ja, du kan håndtere hele utleievirksomheten din med Sharefox utleiesystem. Den kommer med både nettside for bestilling og administrasjonssystem.

Sharefox utleiesystem kommer ferdig oppsatt, og du er raskt oppe og står med standard funksjoner. 

Vi har egen pilottjeneste der vi eksperimenterer med nye utleiefunksjoner og har selv jobbet med utleie.

Definitivt! Siden vi startet opp har vi opplevd en stadig økende tilvekst av kunder, men også sett mye interesse i media for utleie.

Ønsker du å digitalisere din utleievirksomhet?

Ta kontakt for en uforpliktende prat om Sharefox utleiesystem

Ordreoversikt på mobil