Fräntorps Folkets Hus – Økning i bookingraten og mer effektiv utleieprosess

Folkets hus i Fräntorps
Fräntorps Folkets Hus har effektivisert utleieprosessen deres ved hjelp av Sharefox utleiesystem, og nå opplever de en betydelig økning i bookingraten.

Del artikkelen

Målsetting

Fräntorps Folkets Hus ønsket å gjøre lokalene mer tilgjengelig for kundene deres, enklere å booke, trygg betaling online, og frigjøre verdifull tid for styret.

Resultat

De har effektivisert utleieprosessen og opplevd en økning i bookingraten. Nå mottar de bookinger fremover i tid og får forhåndsbetalt som har ført til økte inntekter.

Nøkkelfunksjoner som ble brukt for Folkets hus i Fräntorps

  1. Nettside med bookingsystem
  2. Bookingkalender
  3. Fleksibel prismotor
  4. Forhåndsbetaling med online betalingssystem

Om Fräntorps Folkets hus

Fräntorps Folkets Hus er hjertet av nabolaget og et populært valg for arrangementer i alle størrelser – enten det er private feiringer eller kommersielle sammenkomster – for alle i Göteborg. Huset drives av en økonomisk forening, Foreningen Fräntorps Folkets Hus (UPA), med frivillige medlemmer. 

Med to forskjellige lokaler tilgjengelig til leie, tilbyr Fräntorps Folkets Hus fleksible alternativer for enhver anledning. Lokalene leies ut til bursdagsfeiringer, navnefester og minnemarkeringer til dansetreninger, studiegrupper, årsmøter, konferanser og familiegjenforeninger, eller mindre arrangementer og møter.

Utfordringer med utleie av folkets hus

Fräntorps Folkets Hus sitt eksisterende system via kommunen var svært vanskelig å administrere for de i styret, og ikke minst umulig å bruke for kundene deres. De opplevde problemer med ubesvarte forespørsler, dobbeltbookinger, og de har også mistet mange som ikke forsto hvordan de skulle booke eller avbrøt prosessen når det var vanskelig.

Da Fräntorps Folkets Hus kom i kontakt med Sharefox, var behovet klart: de trengte et nytt bookingsystem som ville gjøre huset mer tilgjengelig, enklere å booke, og som ville frigjøre verdifull tid for styret. Det var nødvendig med et pålitelig system som besøkende kunne stole på, og som de følte seg trygge med å betale for. Gjennom integrasjon av online booking med en intuitiv kalenderfunksjon og sikker betalingsløsning, ville det nye systemet effektivisere driften og gi en sømløs opplevelse for alle involverte parter.

Implementering av utleiesystem for Fräntorps Folkets hus

Fräntorps Folkets Hus har med hjelp av Sharefox utviklet en imponerende nettside som harmonerer perfekt med foreningens behov, de har benyttet et bookingsystem med bookingkalender, satt opp muligheten for å betale online for kundene deres, og benyttet seg av Sharefox sin fleksible prismodul.

Bookingsystem med bookingkalender

Nettsiden gir kundene muligheten til å enkelt leie ønsket lokaler gjennom det intuitive bookingsystemet. Ved hjelp av den brukervennlige bookingkalenderen får kundene full oversikt over tilgjengeligheten til lokalene, slik at de enkelt kan planlegge og reservere ønsket tidspunkt.

Folkets hus - bookingsystem
Folkets hus - Bookingsystem med bookingkalender

Forhåndsbetaling med Nets Easy

Kundene har muligheten til å foreta betalinger direkte på Fräntorps Folkets Hus sin nettside takket være integrasjonen med online betalingssystemet Nets Easy. Dette muliggjør ikke bare en smidig mottakelse av betalinger, men også en effektiv håndtering av refusjoner. Denne løsningen har vist seg å fungere svært godt og gir både Fräntorps Folkets Hus og deres kunder en følelse av trygghet og pålitelighet.

Folkets hus - online booking

Avansert prissetting basert på sesong, dag og klokkeslett

Fräntorps Folkets Hus har opplevd stor glede ved å kunne tilpasse prisene i henhold til sesong, dag og klokkeslett takket være den fleksible prismodulen fra Sharefox. Den avanserte prissettings-funksjonen har gitt dem muligheten til å optimalisere inntektene og tilpasse seg markedets behov på en dynamisk måte.

Resultater for Fräntorps Folkets hus

Etter implementeringen av Sharefox utleiesystem har Fräntorps Folkets Hus registrert en betydelig økning i bookingraten, noe som ble tydelig allerede ved lanseringen av deres nye nettsider. Denne økningen har også ført til flere bookinger lengre frem i tid, noe som tidligere var sjeldent for dem. Videre har muligheten til å motta betaling før arrangementet markant forbedret foreningens økonomiske situasjon, da de ikke lenger er avhengige av fakturering etter arrangementet.

Generelt sett har implementeringen av Sharefox utleiesystem gjort hele utleieprosessen mer effektiv for Fräntorps Folkets Hus, og har lettet arbeidsbyrden for styret betraktelig. De er svært tilfredse med det omfattende utvalget av funksjoner som Sharefox tilbyr, og sier at de faktisk ikke har kommet over noe de har ønsket å gjøre som de ikke har klart å implementere i systemet.

“Underveis i prosessen har vi hatt store forhåpninger til hva det nye systemet skulle kunne levere, og det har det virkelig gjort nå som vi er live.”
Christoffer Saltelid
Styresuppleant, Fräntorps Folkets hus

Se flere artikler her

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.