Har du en bedrift som leier ut biler? Skap større vekst med vårt utleiesystem

Administrer leiebilene smartere, øk antall bookinger og skaler raskt med vårt utleiesystem for å leie ut biler.

Et smart system for utleie av biler

Om du driver utleie av varebiler, personbiler, bobiler eller andre kjøretøy, så trenger du et velfungerende bookingsystem med en bookingkalender.

Med Sharefox utleiesystem for å leie ut biler kan du la kundene dine leie bilen de ønsker online på din egen utleieside, samtidig som du håndterer bookinger effektivt, får dekket inn bompenger og fergeutgifter, og har full oversikt.

Bilutleie
Bilutleie - utleiesystem

Optimalisering av flåtestyring for dine utleiebiler har aldri vært enklere

full oversikt over bilparkens tilgjengelighet i en kalender som alltid er oppdatert i sanntid. Jobb med å få maks ut av hver enkelt leiebil, hent ut rapporter og overvåk fremdriften fra ett og samme sted.

Skal du leie ut bil? Driver du bilutleie? Bilforhandler? Eller service og verksted med utleie? Da er ofte lånebiler, utleiebiler eller såkalte erstatningsbiler en del av tilbudet. Med Sharefox har du et digitalt verktøy for å drifte utlånsbilene, og du kan snu utlånsporteføljen fra en ren utgiftspost til et nytt inntektsområde. 

Selvbetjent utleie av bil

Gjør det enklere for kundene dine å leie bil hos deg ved å automatisere prosessen for bilutleie med selvbetjeningsverktøy. Øk effektiviteten, spar tid og maksimer fortjenesten.

Sharefox har en integrasjon og et samarbeide med ShareBox. Sammen med ShareBox tilbyr vi en komplett løsning for booking, drift og selvbetjent utleie av kjøretøy. Ta kontakt for demo av løsningen.

Selvbetjening for tilhengere

Fordelene med Sharefox utleiesystem når du leier ut bilene dine

Skiutleie - funksjoner

Korttids- og langtidsutleie

Sharefox har alt du trenger for å tilby fleksibel og pålitelig korttidsleie eller langtidsleie av biler.

Sykkelutleie

Hold bedre oversikt

Hold oversikt over leiebilene fra ett sted, legg til kategorier, bilnavn og beskrivelser, og last til og med opp bilder.

Enkel administrasjon

Få detaljert informasjon om hver bil, inkludert leiestatus, reisehistorikk, retur og autorisasjonsnummer i adminsystemet.

Tilhengerutleie - funksjoner

Flere lokasjoner for utleie

Hold styr på flere lokasjoner fra ett utleiesystem, og få tilgang til sanntidsdata fra alle dine utleiesteder på et sted for din bil utleie.

verktøyutleie - funksjoner

Automatiser vedlikehold

Automatiser vedlikehold av bilene og reparasjoner med vår varslingsfunksjon, og sett kundenes sikkerhet høyest samtidig som du forlenger bilens levetid.

Adminsystem

AutoPASS

Integrer systemet med Flyt og Fremtind Service for en sømløs tilordning av bompasseringer og fergeavgifter til bestillingene dine på offentlige veier.

Bilutleie - funksjoner

Integrer regnskapsystemet

Implementer eksterne regnskapssystemer for å få revisjons- og regnskapsrapporter og foreta kredittsjekk av kunder.

verktøyutleie - funksjoner

Spar tid

Spar tid for ansatte og kunder, og hold orden med digitale kontrakter og inn- og utsjekking av kjøretøy med ett klikk.

Samle alle favorittverktøyene dine for bil utleie på ett sted

Oppdag hvordan vi hjelper bedrifter med å oppnå mer effektiv bilutleie

Les noen av våre kundecaser eller artikler om å leie ut bilen.

KBK bilutleie

KBK – fleksibel bilutleie

Eie eller leie bil? KBK tilbyr en fleksibel løsning der du enkelt kan bytte mellom ulike kjøretøy tilpasset behovene dine. Velg mellom en mindre bil til å kjøre i byen, en større bil til weekend på hytta, en varebil til flytting eller en bobil til familiens neste eventyr.

Hjelp og støtte når du leier ut bilene dine

Kajakkutleie

Supportteam med gode kunnskaper om industrien

Sykkelutleie

Personlig tilpasset introduksjon av systemet

Kajakkutleie

Integrasjoner etter behov

Eventutleie - funksjoner

Et samarbeid med felles mål

Kajakkutleie

Nyttig hjelpesenter

Tilhengerutleie - funksjoner

Støtte via e-post

Utleie av utstyr - funksjoner

God onboarding

verktøyutleie - funksjoner

Mulighet for å få hjelp til markedsføring

Se hva kundene våre sier om vårt utleiesystem

Spørsmål og svar om Sharefox til å leie ut biler

Vi betjener et mangfold av kunder, fra små bedrifter til større selskaper, og vi forstår at behovene for funksjoner i vårt utleiesystem kan variere betydelig. Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi et tilbud som passer nøyaktig til dine behov når det kommer til å leie ut biler.

Sharefox utleiesystem for å leie ut biler er en alt-i-ett-løsning som omfatter en tilpassbart hjemmeside med bookingsystem, avansert funksjoner for lagerstyring og flåtestyring, og et administrativt back-end-system. Med denne helhetlige løsningen kan du optimalisere driften og tilby en sømløs opplevelse for både deg og dine kunder.

Vi gir deg fleksible betalingsalternativer, inkludert kredittkort (Visa/Mastercard), Vipps og faktura for forhåndsbetaling, slik at du kan tilpasse deg dine kunders preferanser. I tillegg tilbyr vi også muligheten til å velge mer manuelle betalingsmetoder som kasse ved drop-in-forespørsler og faktura.

Sharefox utleiesystem skiller seg ut med sin avanserte prismotor, som gir deg som leier ut biler fleksibiliteten til å tilby timepriser, døgnpriser og flerdagersrabatter. I tillegg kan du enkelt implementere månedsabonnement med egne priser.

Sharefox kan enkelt integreres med AutoPASS, den offentlige bompengeordningen for veier. Vi tilbyr også integrasjoner med Fremtind Service og Flyt, slik at du enkelt kan tilordne bompenger og fergeutgifter til bestillingene fra kundene dine.

Absolutt! Med Sharefox utleiesystem kan du effektivt administrere hele bilutleievirksomheten din. Systemet inkluderer både en brukervennlig nettside for enkel bestilling og et omfattende administrasjonssystem for sømløs drift. Med Sharefox har du alt du trenger for å ta kontroll over bilparken din på en praktisk og effektiv måte.

Opprettelsen av produktene dine er enkel med vår produktmodul på administrasjonssiden. Bare klikk på «Legg til produkt», fyll ut nødvendig informasjon om leiebilen, som produktnavn, type, beskrivelse, kategori, og legg til bilder eller videoer for å forbedre presentasjonen. 

Et utleiesystem for utleie av biler er en digital løsning utviklet for å håndtere alle aspekter av bilutleiefirmaet. Fra online reservasjoner og flåtestyring til fakturering og kundeservice, automatiserer denne programvaren operasjonelle oppgaver, noe som gjør det enklere for selskaper å administrere sin flåte, betjene kunder og skalere sin virksomhet.

 

Sharefox utleiesystem er enkelt å komme i gang med, da det leveres ferdig oppsatt med standardfunksjoner. Dette betyr at du raskt kan ta i bruk systemet uten behov for omfattende konfigurasjon eller tilpasning.

Forbedre prosessen for å leie ut biler nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.