Drift og skalering av abonnementstjenester

Med Sharefox sin programvare for abonnementsadministrasjon får du alle verktøyene og integrasjonene du trenger for å lykkes.

Abnonnementstjenester

Komplett digital løsning for din abonnementstjeneste

Sharefox sin komplette digitale løsning for abonnementstjenester kommer med en rekke fordeler for deg og kundene dine. 

Kundene dine kan abonnere på produktene dine regelmessig, slik at de slipper å betale for hele perioden på en gang. De kan velge et abonnement som passer behovene deres best, med ukentlige, månedlige eller lengre faktureringsalternativer.

Samtidig har du full kontroll og oversikt over kunder, lagerbeholdning, håndterer forespørsler om bytte- og avbestillinger, og administrerer gjentagende betalinger helt enkelt. 

Velg mellom å bruke din eksisterende hjemmeside og koble det til API-et vårt, eller opprett et nytt nettsted hos Sharefox og få tilgang til alle funksjonene.

Sharefox alt-i-ett-programvare for abonnementstjenester

Håndter bytteforespørsler

La kundene dine bytte til et annet produkt i løpet av abonnementets levetid, og få alt du trenger for enkelt å håndtere forespørsler om bytting med Sharefox.

Sett opp ulike regler

Opprett spesifikke regler for abonnementstjenesten din. Velg ulike regelsett basert på produkter eller lokasjoner, og bestem hvilke leveringsmetoder som er tilgjengelige på ulike lokasjoner. Du har også mulighet til å legge inn hvor mange bytter kundene kan gjøre i løpet av et år.

Tilby abonnemetspakker

Gjør prosessen med abonnement enda enklere for kundene dine. Tilby abonnementspakker som inneholder de viktigste varene og tilbehøret de trenger.

Smarte verktøy og funksjoner

Alle de viktigste verktøyene og funksjonene du trenger til din abonnementstjeneste

Kajakkutleie

Design nettstedet ditt

Tilpass nettstedet ditt med ferdige maler, og ha full kontroll over nettstedets struktur, layout og design.

Eventutleie - funksjoner

Automatiser betalingene

Håndter kundenes betalinger automatisk og sett opp løpende betalinger så lenge abonnementet varer.

Sykkelutleie

La kundene dine bytte produkter

La kundene dine bytte fra ett produkt til et annet i løpet av abonnementet.

verktøyutleie - funksjoner

Oppdater kundene dine automatisk

Varsle kundene dine om endringer i abonnementet, reservasjonen, hentingen eller returstatusen. Sett opp automatiske varsler basert på tjenesten din.

Klesutleie - funksjoner

Tilby ulike produktvarianter

Gjør det enklere for kundene å finne riktig produkt i nettbutikken med vår variantkontroll, og kategoriser produktene etter størrelse, farge og modell.

Keep track of the service history

Hold oversikt over servicehistorikken

Opprett servicenotater for varene du har på lager, og hold oversikt over hvilket vedlikehold som er utført.

Skiutleie - funksjoner

Utvid bedriften med utleie eller salg

Kombiner abonnementstjenesten med utleie eller salg for å tilby en bedre tjeneste og øke inntektene.

Tilhengerutleie - funksjoner

Utvid bedriften med flere lokasjoner

Utvid bedriften med flere lokasjoner og flere språk.

Bookingsystem

Sett opp gjentagende betalinger for kundene dine

Bruk programvarens abonnementsfunksjon til å vise produkter med priser per måned og tilby kundene å abonnere på ett eller flere produkter om gangen.

Håndter kundenes avbestillingsforespørsler effektivt

Bruk Sharefox til å få full oversikt over ledig kapasitet og vær forberedt på overgangsperioder etter at kunden har sagt opp abonnementet og returnert produktet.

Bookingsystem
Abonnementstjeneste - buffertider

Angi buffertider for produktene dine

Med Sharefox kan du angi buffertider for hvert enkelt produkt, slik at det ikke oppstår overlapping når kunder sier opp abonnementet sitt og en ny kunde begynner å abonnere. På denne måten har du alltid kontroll over hvilke produkter som er klare til bruk.

Utvid virksomheten med utleie eller salg

Kombiner abonnementstjenesten med utleie eller salg for å tilby en bedre tjeneste og øke inntektene.

Abonnementsadministrasjon - mer salg

Sharefox-integrasjoner

Med Sharefox kan du enkelt utvide abonnementstjenesten sine funksjoner og tilpasse programvaren til dine behov med integrasjoner. Vi integrerer med eksterne verktøy og systemer som forenkler regnskaps-, ERP- og markedsføringsprosesser.

Alle fordelene som vil gjøre livet ditt enklere

Utleiesystem for verktøyutleiebedrifter

Du kan enkelt sjekke status for abonnementene dine, spore eventuelle returer og sørge for at de alltid er tilgjengelige til neste gang.

Gå aldri glipp av en kundebestilling eller leveringsstatus, og bekymre deg aldri for dobbeltbookinger med våre digitale løsninger for abonnementstjenester.

Ved å automatisere opprettelsen av tilbud og bestillinger i vårt timeregistreringssystem får du mer tid til å ta på deg flere bestillinger.

Vi tilbyr blant annet disse betalingsløsningene:

Les hva kundene våre sier:

Sharefox sin digitale løsning for abonnementstjenester: spørsmål og svar.

Her er noen spørsmål og svar basert på de spørsmålene vi ofte får i en demo. Hvis du har flere spørsmål er det bare å avtale en demo med oss.

Sharefox gir deg alle verktøyene og integrasjonene du trenger for å håndtere abonnementstjenesten din. Du kan enkelt holde oversikt over produkter, lagerbeholdning, bestillinger og abonnementer. Med Sharefox kan du administrere alt du trenger, fra bestilling og ordreoppfyllelse til abonnementsbytte og avslutning av abonnementer, og til og med gjentagende betalinger.

Det er mange likheter mellom et abonnementsprodukt og et vanlig leieprodukt, men det er også noen viktige forskjeller, blant annet:

Abonnementet på produktet belastes månedlig (i motsetning til daglige, timebaserte eller andre prisalternativer).

Hvis en kunde tegner et abonnement på et produkt, vil bestillingen gjennomgå visse prosesser gjentatte ganger i løpet av abonnementet, for eksempel gjentatte betalinger eller muligheten til å bytte til et annet produkt, endre eller avslutte abonnementet.

Du kan velge mellom alle våre månedlige abonnementsplaner. Du bør basere valget på hvor stor eller liten bedriften din er, samt hvor stort varelager du har. Hvis ingen av disse passer til dine behov, tilbyr vi tilpassede løsninger som er designet for bedrifter som din.

Bygg din egen abonnementstjeneste nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.