Integrasjoner

Integrer dine favoritt verktøy med Sharefox

Enten du jobber med B2C- eller B2B-kunder, driver en fysisk butikk eller en nettbutikk – er integrering med eksterne systemer og verktøy avgjørende for å skape en best mulig utleietjeneste.

Ved å knytte sammen de ulike integrasjonene du benytter, som betalingssystemer, regnskapsprogramvare, selvbetjeningsalternativer eller markedsføringsverktøy, kan du skape en mer effektiv drift med mindre manuelle oppgaver og tilby en enda bedre kundereise for dine kunder.

Sharefox integrasjoner

Regnskap

Tripletex

Sharefox tilbyr en API-integrasjon mot økonomisystemet Tripletex. Med denne integrasjonen får man både synkronisering på kundenivå og en effektiv rutine for fakturering med fakturagrunnlag fra Sharefox. I tillegg får man status på den enkelte kunde og faktura.

Poweroffice Go

Integrer med Poweroffice Go for å overføre bestillingene dine fra Sharefox. Dette gjør at du kan sende og følge opp fakturaer direkte fra ditt regnskapssystem.

Fortnox

Sharefox kan integres med Fortnox, som er en bedriftsplattform med produkter for regnskap, fakturering, finansiering, lønn og mer.

24SevenOffice

Skreddersy arbeids- og bilagsflyten tilpasset kundens behov – og se regnskap og rapportering på dagligbasis. Bli kjent med fordelene med et kraftfullt regnskapssystem, tilpasset den moderne regnskapsførerens hverdag. Benytt alle muligheter med OCR, AutoBokfør og AI Assistant, for å automatisere hele bokføringsprosessen.

Visma eAccounting

Integrer med Visma eAccounting for å overføre bestillingene dine fra Sharefox til Visma. Dette gjør at du kan sende og følge opp fakturaer direkte fra ditt regnskapssystem.

Experian

Integrer med Experian for å foreta kredittsjekk av kundene dine, samt se deres kredittscore og vurdere dem automatisk.

e-conomic

Integrering med e-conomic gjør det mulig å effektivisere regnskaps- og økonomistyringsoppgaver som fakturering, bokføring og rapportering.

reportfeed

Report Feeds

Rapporter relevante data om bestillinger, transaksjoner og annen revisjons- og regnskapsinformasjon, samt business intelligence-innsikt.

Betalingsløsninger

Visa er den mest populære betalingsmetoden globalt. Det er ganske sannsynlig at du vil dra nytte av å legge til Visa på betalingssiden din. I følge den siste statistikken har Visa gjennomsnittlig rundt 1700 transaksjoner per sekund.

MasterCard er et teknologiselskap i den globale elektroniske betalingsindustrien som er ansvarlig for å behandle elektroniske betalinger, gjennom hele spekteret av betalingsprogrammer og tjenester.

Stripes produkter gir mulighet for betalinger for nett- og personlige forhandlere, abonnementsbedrifter, programvareplattformer og markedsplasser, og alt i mellom. Stripe hjelper også selskaper med å bekjempe svindel, sende fakturaer, utstede virtuelle og fysiske kort, skaffe finansiering, administrere forretningsutgifter og mye mer. Ekstremt enkelt og raskt å sette opp.

For å gi kundene dine den ultimate fleksibiliteten kan du benytte Klarna til å tilby kjøp-nå-betal-senere-finansiering, som Betal på 4 og Betal på 30 dager.

Nets Easy gir deg en betalingsporttjenester, avstemming og utbetaling under én kontrakt. Samsvar med de nyeste sikkerhetskravene. Mer klarhet og mindre problemer for deg.

Vipps har blitt en stor suksess innenfor netthandel, ved betaling i butikk og på gata uten betalingsterminal - med andre ord overalt. Vipps kan nå også brukes for superenkel registrering og logg inn - både på nett og i fysiske sammenhenger.

MobilePay er en app for alle typer betalinger i Danmark og Finland. Send penger til en venn (eller noen du ikke kjenner), betal enkelt i butikker, i nettbutikker eller i andre apper. Du kan også betale dine abonnementer og regninger med appen.

Integrer med Swish og la kundene dine betale med telefonen på bare et par sekunder.

Brukeridentifikasjoner

reportfeed

Google login

Bruk Google-påloggingen din som Sharefox-kundepålogging for å gjøre det enkelt for kundene dine å opprette en konto.

BankID

Sørg for en sikker verifisering av dine kunder med Bank-ID, egnet for verdifulle eiendeler og selvbetjening.

single sign on

Single sign on

Bruk enkel påloggingsfunksjonalitet for å synkronisere pålogginger med andre systemer.

Selvbetjening

Sharebox

Integrer med Sharebox for å tilby selvbetjent utleie og la kunden selv hente ut og returnere produktene de har leid. Bruk selvbetjente skap med tilgangskoder som sendes ut automatisk på SMS til kunden.

Flinkey

Integrer med Flinkey-appen for å la kundene dine åpne og låse leide biler med mobiltelefonene sine.

Inlet

Sharefox samarbeider med Inlet på områder innen selvbetjening med digital access og tilgangsstyring. Gjennom denne integrasjonen muliggjør vi en digital kundereise og digital adgang med kode, nøkkel tag eller app.

Markedsføring

Google Analytics

Koble Google Analytics til nettstedet ditt for å begynne å spore besøkende og lære hvordan de oppfører seg på nettstedet ditt.

Facebook Pixel

Installer Facebook-pikselen for å begynne å kjøre annonser på Facebook og Instagram. Se hvordan besøkende som har blitt eksponert for Facebook-annonsene dine oppfører seg på nettstedet ditt.

Mailchimp

Legg automatisk til nye kunder i listene dine i Mailchimp. Send e-postkampanjer og nyhetsbrev til kundene dine.

Google Tag Manager

Spor de besøkendes kjøpsatferd og mål resultater med Google Tag Manager, kombinert med Google Analytics og Facebook-sporing for enda dypere innsikt.

Facebook Messenger

Engasjer med besøkende i sanntid på Sharefox-nettstedet ditt via Facebook Messenger / Chat live-widget. Veiled dem i å velge produktene dine og hjelp dem til å bli dine kunder.

Integrasjonspartnere

Boitano

Boitano samler solide faglige ressurser og entreprenørånd på ett sted.

NOVA Consulting Group

NOVA Consulting Group rådgiver, implementerer og administrerer digitale løsninger for noen av Nordens største merkevarer.

Icore Solutions

iCore er spesialisert på integrasjoner. De legger forholdene til rette for bærekraftig IT og forretningsstrategi, og åpner for muligheter for digitalisering, innovasjon og prosessautomatisering.

Digitale byråer

Vi samarbeider med en rekke ulike digitale byråer og webbyråer. Disse bygger og bistår sine kunder med utleiesystemer og markedsføring basert på Sharefox sin plattform.

Alt-i-en plattform – Ingen koding er nødvendig – Enkelt og raskt å komme i gang

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.