Effektiv regnskapsføring med Sharefox og Visma e-conomic integrasjon

Regnskapsprogram e-conomic
Effektiv regnskapsføring er en kritisk nøkkel til suksess for enhver utleiebedrift. Med stadig økende krav til nøyaktighet, effektivitet og sporbarhet i økonomistyringen, har behovet for pålitelige regnskapsverktøy aldri vært større.

Del artikkelen

I dagens digitale tidsalder har utviklingen av avansert programvare gjort det mulig for bedrifter å automatisere og effektivisere regnskapsprosesser på en måte som tidligere var umulig. I denne artikkelen skal vi utforske hvordan en integrasjon av to ledende programvarer, Sharefox utleiesoftware og Visma e-conomic regnskapsprogram, forenkler måten utleiebedrifter håndterer sin regnskapsføring og administrasjon på.

Hva er e-conomic?

E-conomic, en del av Visma-gruppen og grunnlagt i 2001 i København, tilbyr et fleksibelt, sikkert og brukervennlig regnskapsprogram for alle med behov for regnskapsføring. Med over 20 års erfaring innen programvareutvikling, har e-conomic blitt valgt av over 190 000 danske selskaper. Deres hovedformål er å tilby en fleksibel løsning som forenkler administrative prosesser og frigjør tid til å maksimere virksomhetens potensial.

Hva er Sharefox?

Sharefox er en software for utleiefirmaer som gir deg muligheten til å administrere utleieprosessen på en enkel og effektiv måte. Ved hjelp av Sharefox kan du ta i mot online bookinger og administrere leiekontrakter, kommunisere med leietakere og håndtere betalinger. Sharefox tilbyr en skybasert tjeneste som kan integreres med andre programmer og tjenester for å optimalisere arbeidsflyten.

Funksjoner i e-conomic regnskapsprogram

E-conomic tilbyr et bredt spekter av funksjoner som hjelper med å lette manuelle og tidkrevende arbeidsoppgaver, og automatiserer regnskapsprosessen. Noen av funksjonene inkluderer:

Elektronisk fakturering

Med EAN-fakturering i e-conomic kan du spare bekymringer og verdifull tid ved å få en enklere og sikrere faktureringsprosess for både deg og dine kunder. I e-conomic kan du både sende og motta sikre og raske e-fakturaer.

Automatisering av regnskapsprosessen

La teknologien håndtere de tunge løftene og det tidkrevende skrivearbeidet. Med skannefunksjonen kan du enkelt lagre dokumentene dine digitalt. Merverdiavgiften (MVA) beregnes automatisk i e-conomic, og dette forenkler rapporteringen. Du kan også enkelt hente kontobevegelser fra banken din og sammenligne dem med kontoene dine.

Tilgang til regnskap via mobilapp

Med e-conomics regnskapsapp har du regnskapet ditt tilgjengelig på farten. Bruk appen til alt fra å overvåke omsetningen i bedriften din til å sende fakturaer. I tillegg kan du dra nytte av skannefunksjonen for å ta bilder av dokumentene dine og lagre dem digitalt. Dette gjør slutt på rotete kvitteringer og manglende oversikt over dokumentene dine, slik at du kan holde orden på økonomien din uansett hvor du er.

Effektivt samarbeid med regnskapsfører

Samarbeidet med din regnskapsfører kan gjøres smartere. Med full tilgang til kontoene dine kan du raskt dele dokumenter og håndtere vedlegg digitalt. Benytt funksjonen for vedleggsforespørsel, der din regnskapsfører kan sende en forespørsel om manglende vedlegg.

Integrasjon med Sharefox: software for utleie

Sharefox integreres sømløst med e-conomic, noe som gjør det mulig å automatisere faktureringen basert på bestillinger og leiekontrakter. Denne integrasjonen effektiviserer regnskapsprosessen ved å eliminere behovet for manuell inndata, samtidig som den sikrer nøyaktighet og sporbarhet i regnskapsføringen. Med Sharefox kan du effektivt administrere bookinger, betalinger og lagerbeholdning, og integrasjonen med e-conomic gir bedre økonomisk oversikt.

Fordeler med å bruke e-conomic og Sharefox

Forbedret driftseffektivitet

Ved å kombinere e-conomic og Sharefox kan du øke effektiviteten din betydelig. Integreringen av disse to programvarene sikrer automatisk synkronisering av bookinger og inventar med regnskapet, og eliminerer behovet for manuell dataregistrering.

Presis regnskapsføring

E-conomic og Sharefox garanterer nøyaktig regnskapsføring for utleiebedrifter, og sikrer at finans- og utleieregisteret er oppdatert og feilfritt. Dette bidrar til å unngå kostbare feil og gir et tydelig bilde av økonomiske og utleieaktiviteter.

Effektiv tidsbruk

Ved å automatisere regnskaps- og utleieprosesser i e-conomic og Sharefox kan du spare betydelig med tid. Dette gir deg og dine ansatte muligheten til å fokusere på vekst og utvidelse av virksomheten, i stedet for å bruke timer på manuell dataregistrering og sporing av utleieaktiviteter.

Forbedret kundeopplevelse

Gjennom bruk av Sharefox kan du tilby kundene dine en sømløs utleieopplevelse. Kundene kan enkelt leie produkter, betale og motta automatiserte fakturaer, noe som øker kundetilfredsheten og styrker lojaliteten.

Økonomisk kostnadseffektivitet

Ved å benytte e-conomic og Sharefox kan bedriften redusere kostnadene betydelig. Programvaren eliminerer behovet for ekstra personale til administrering av regnskaps- og utleieprosesser, og dermed spares bedriften for lønnsutgifter.

Sanntidsinnsikt og informert beslutningstaking

E-conomic og Sharefox gir deg sanntidsinnsikt i økonomi- og utleieaktiviteter. Programvaren genererer rapporter og analyser som gir bedriftseiere muligheten til å ta informerte beslutninger og sette i gang proaktive tiltak for å forbedre forretningsdriften.

Prioritert datasikkerhet

E-conomic og Sharefox legger stor vekt på datasikkerhet. Programvaren bruker avansert kryptering og sikkerhetsprotokoller for å sikre at finans- og utleiedata er beskyttet mot uautorisert tilgang.

Utleiesystem

Slik kommer du i gang med e-conomic og Sharefox

Det er enkelt å komme i gang med e-conomic ved å besøke deres nettside og opprette en konto. E-conomic tilbyr en gratis prøveperiode på 14 dager. Vi i Sharefox tilbyr også en gratis prøveperiode på 14 dager, og hvis du ønsker å få en gjennomgang på hvordan softwaren vår fungerer, er det bare å ta kontakt.

Konklusjon

Integrasjonen mellom e-conomic regnskapsprogram og Sharefox software for utleie, forenkler regnskapsprosessen for utleiefirmaer ved å automatisere faktureringen og sikre nøyaktighet i regnskapsføringen. Ved å bruke denne integrasjonen kan bedrifter spare verdifull tid og ressurser samtidig som de opprettholder en grundig og pålitelig regnskapspraksis. Med et økt fokus på vekst og kundetilfredshet, gir denne kombinasjonen av regnskapsprogramvare og software for utleiedrift en solid plattform for suksess for utleiefirmaer.

Vanlige spørsmål og svar

1. Hva er et regnskapsprogram?

Et regnskapsprogram, også kjent som bokføringsprogram, er en programvare enten offline eller nettbasert som lar deg jobbe med og holde styr på regnskapet og bokføringen din. Det gir en samlet økonomisk oversikt over virksomheten, hjelper deg med å overholde frister og organiserer dokumenter.

2. Hvem bruker e-conomic?

E-conomic er det største regnskapsprogrammet i Danmark med over 190 000 kunder fra ulike bransjer. Blant kundene finner vi alt fra håndverkere til eiendomsforvaltere som drar nytte av programmets åpne API for integrasjon med andre arbeidssystemer.

3. Hvorfor bør jeg velge e-conomic?

Svar: Med e-conomic får du et regnskapsprogram tilpasset dine bedriftsbehov, med fleksibilitet og oversikt over økonomien din. Du får også verktøy for samarbeid med regnskapsfører eller bokholder og tilgang til Danmarks beste supportavdeling.

4. Kan jeg flytte kontoene mine til e-conomic?

Ja, hos e-conomic kan du gratis flytte grunnleggende regnskapsdata fra ditt gamle regnskapsprogram, uansett hvilket system du bruker. Du kan også få hjelp fra samarbeidspartnere for en effektiv og rimelig flytting av data.

Hva skal du gjøre nå?

Når du er klar … her er 3 måter vi kan hjelpe deg med å utvikle din utleiebedrift! 

  1. Har du lyst til å utvikle bedriften din i dag? Prøv Sharefox utleiesystem gratis – eller bestill en demo.
  2. Hvis du vil lære mer om Sharefox utleiesystem, lese om trender og nyheter vi deler gratis, besøk bloggen vår eller gå til ressurser i menyen. Her finner du blogginnlegg, kundecase, e-bøker og Sharefox Academy
  3. Følg oss i sosiale medier eller del denne bloggen på Linkedin eller Facebook.

Se flere artikler her

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.