Leonarden – Fra manuell til automatisert drift uten dobbeltbookinger

Utleiesystem for sportsutstyr - Leonarden
Leonarden er en førsteklasses sports- og friluftsbutikk som tilbyr merker og utstyr av høy kvalitet, organiserer guidede turer og leier ut snøscootere.

Del artikkelen

Målsetting

Eliminere manuell håndtering av utleiebestillinger, forbedre lagerstyringen og løse problemer med dobbeltbookinger.

Resultat

Fornøyde kunder som kan booke aktiviteter eller leie når det passer dem, fornøyde medarbeidere som enkelt kan håndtere vanlige bookinger og gruppebookinger, og full kontroll over lagerbeholdning og tilgjengelighet.

Nøkkelfunksjoner som ble brukt for utleie av sportsutstyr

  1. Online betalinger

  2. Lagerstyring

  3. Online bookingsystem

  4. Aktivitetsbestillinger og -håndtering

  5. Fakturafunksjon for gruppearrangementer

  6. Regnskapsdata med Fortnox

Om Leonarden – utleie av snøscootere

Leonarden AB Sälen er en veletablert institusjon i Sälen i Sverige, grunnlagt i 1966. Hvis du spør hvem som helst i Sälen om Leonarden, vil de sannsynligvis bekrefte at selskapet har en lang fartstid i lokalsamfunnet. Leonarden er en eksklusiv sports- og friluftsbutikk som ligger i det velkjente skistedet Sälen. De tilbyr utstyr og merker av topp kvalitet til ski og andre idretter. I tillegg organiserer de guidede fjellturer på snøscooter og tilbyr også snøscooterutleie for utforskning på egen hånd.

Leonarden-teamet er en engasjert og entusiastisk gjeng som tilbyr snøscooterutleie om vinteren og utleie av friluftsutstyr om sommeren. De gir nyttig veiledning om bruk av utstyr og forslag til destinasjoner.

Utfordringer ved utleie av sportsutstyr

En av de største utfordringene for Leonarden var den manuelle håndteringen av utleiebestillinger og aktivitetsplanlegging. Det viste seg å være vanskelig å administrere bestillingene av guidede turer og utleietjenester, særlig fordi de måtte holde oversikt over antall ledige plasser på hver tur og samtidig leie ut snøscootere. Metoden de brukte til dette, var tidkrevende, men den økte også sannsynligheten for feilkommunikasjon og dobbeltbookinger. Leonarden innså at det var behov for en mer effektiv metode.

Lagerstyring var en annen stor utfordring for Leonarden. Det var en arbeidskrevende oppgave å holde oversikt over de ulike varene som var tilgjengelige for utleie, deres tilgjengelighet og vedlikeholdsplaner. Risikoen for dobbeltbooking eller for ikke å ha det nødvendige utstyret klart til kundene var en konstant bekymring. 

Leonarden løste utfordringene ved å implementere Sharefox utleiesystem for sportsutstyr. Programvaren inkluderer et lagerstyringssystem og et online bookingsystem.

Implementering av Sharefox til utleie av sporstutstyr

Leonarden implementerte Sharefox utleiesystem for sportsutstyr for å effektivisere driften. Med online booking, forskuddsbetaling og aksept av vilkår kan kundene enkelt reservere utstyr. Programvarens lagerstyringsmodul for sportsutstyr sikrer tilgjengelighet i sanntid og forhindrer dobbeltbookinger. Gruppebestillinger forenkles, og aktivitetsbestillinger håndteres sømløst. Elektroniske betalings- og fakturafunksjoner forenkler transaksjonene, og integrering av regnskapsdata med Fort Nox sikrer nøyaktig økonomistyring. Leonardens drift har blitt transformert, noe som har økt effektiviteten og kundetilfredsheten.

Resultater for Leonarden – utleie av snøscootere

Leonarden oppnådde enestående resultater med Sharefox utleiesystem for sportsutstyr. Alt-i-ett-løsningen gjorde utleie- og aktivitetsdriften enklere. De har full kontroll over lagerbeholdningen og kan håndtere gruppebestillinger, guidede turer og dagsleie samtidig. Kundene er fornøyde med de fleksible bestillingsalternativene, og de ansatte er glade for den effektive ordrehåndteringen. Sharefox utleiesystem for sportsutstyr har gitt Leonarden både effektiv lagerstyring og økt kundetilfredshet.

"Sharefox utleiesystem tar seg av bookinger og aktivitetsplanlegging, frigjør personalet fra manuelt arbeid og forhindrer dobbeltbookinger effektivt."
Christian Ek, CMO Leonarden
Christian Ek
CMO i Leonarden
Utleiesystem for sportsutstyr - Leonarden
Utleiesystem for sportsutstyr
Utleiesystem for sportsutstyr
Utleiesystem for sportsutstyr

Se flere artikler her

Reklamebyrå - Beyer Konoy - Sykkelutleie
Kundecase

Reklamebyrå Beyer Konoy: Optimalisering av sykkelutleie for Boss Cykler

Beyer Konoy, et reklamebyrå fra Danmark, fikk i oppdrag å effektivisere Boss Cykler, Bornholms fremste innen sykkelutleie. Gjennom samarbeid med Sharefox, en smart programvare for utleievirksomheter, oppnådde de betydelige forbedringer i virksomhetens drift. Dette case-studiet utforsker suksessen bak dette samarbeidet og hvordan det har styrket Boss Cyklers posisjon i markedet.

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.