Tilhengersenter Sør – en automatisert selvbetjeningsmodell

Tilhengersenter Sør - tilhengerutleie
Tilhengersenter Sør leverer tilhengere til alle formål, og tilbyr også utleie av tilhengere som en sidevirksomhet til salg og vedlikehold.

Del artikkelen

Målsetting

Gå fra manuell utleiedrift med mye problemer til en digital og effektiv tjeneste innen tilhengerutleie. Øke antall bestillinger med en ny selvbetjeningsmodell som ikke er begrenset til åpningstider.

Resultat

Økte inntekter med en automatisert selvbetjeningsmodell for tilhengerutleie, som er åpen hele dagen.

Nøkkelfunksjoner som ble brukt for tilhengerutleie

  1. Online bookinger

  2. Online betalinger

  3. Selvbetjeningsløsning

  4. Lagerstyring

  5. Dashbord og rapportering for planlegging av lager og sortiment.

  6. Håndtering av manuelle bestillinger, drop-in og online bookinger.

Om Tilhengersenter Sør

Tilhengersenter Sør er Sør-Norges distributør av tilhengere fra Böckmann, Humbaur, Temared og Brenderup. De tilbyr tilhengere til alle formål, både for private og profesjonelle brukere: hestehengere, maskinhengere, bilhengere, båthengere, godshengere, tipphengere, multihengere, spesialhengere og Muldy-hengere. Tilhengerutleietjenesten til Tilhengersenter Sør var opprinnelig en liten del av det store tilhengersenteret, ettersom de hovedsakelig fokuserte på salg, service og reparasjon av tilhengere.

Utfordringer ved tilhengerutleie for Tilhengersenter Sør

Tilhengersenter Sør vurderte å droppe sine tjenester innen tilhengerutleie på grunn av det lave antallet kunder, lav omsetning og hvor mye bry og arbeid det var å holde oversikt over alt manuelt.

Implementering av Sharefox utleiesystem for tilhengerutleie

I stedet for å droppe tilhengerutleien ønsket de å tilby en helautomatisert selvbetjeningsløsning. I 2020 lanserte Tilhengersenter Sør en ny og heldigital utleietjeneste ved bruk av Sharefox utleiesystem for tilhengerutleie og Sharebox sin selvbetjeningsløsning. Nå er utleietjenesten fullstendig digitalisert, og kundene deres kan leie tilhengere på nettet 24/7 – 365. Kundene bestiller en tilhenger på nettet, godtar vilkårene og betaler, så henter de tilhengeren og returnerer den når de er ferdige med den. De kan til og med hente og returnere tilhengeren utenfor åpningstidene.

Resultater for Tilhengersenter Sør og deres tilhengerutleie 

Sharefox utleiesystem for tilhengerutleie og selvbetjeningsmodellen har fullstendig endret og forbedret Tilhengersenter Sør sin virksomhet ved å digitalisere og automatisere tilhengerutleietjenesten. Det har blitt en stor game changer for deres virksomhet. Den selvbetjente og døgnåpne modellen er lønnsom for både Tilhengersenter Sør og deres kunder. Med Tilhengersenter Sørs selvbetjeningsmodell kan kundene bestille og hente når de vil, med lite eller ingen manuelt arbeid fra de ansatte, noe som frigjør dem til å gjøre andre oppgaver. Tilbakemeldingene fra kundene har vært veldig positive.

Tilhengersenter Sør har gått fra å bestå av noen få tilhengere og gjenstander, til å øke raskt og få mer inntekter. Ved å omstrukturere tilhengeruttleietjenesten sin har det gått fra å være en ineffektiv sidetjeneste, til å bli en mye mer lønnsom og viktig del av virksomheten. I stedet for å kun få en håndfull bestillinger per uke, får de nå tre eller flere bestillinger hver dag i den travleste sesongen.

"Før vi begynte å bruke selvbetjeningsmodellen fra Sharefox, opplevde vi store utfodringer med driften av utleietjenesten og lave inntekter. Nå har vi blitt en lønnsom utleietjeneste, som er åpen 24/7 - 365 dager i året, med fornøyde kunder!"
Frank Øgrey Eikhom
Frank Øgrey Eikhom
CEO i Tilhengersenter Sør
Utleiesystem for tilhengerutleie
Tilhengerutleie system
Utleiesystem for tilhengere

Se flere artikler her

Reklamebyrå - Beyer Konoy - Sykkelutleie
Kundecase

Reklamebyrå Beyer Konoy: Optimalisering av sykkelutleie for Boss Cykler

Beyer Konoy, et reklamebyrå fra Danmark, fikk i oppdrag å effektivisere Boss Cykler, Bornholms fremste innen sykkelutleie. Gjennom samarbeid med Sharefox, en smart programvare for utleievirksomheter, oppnådde de betydelige forbedringer i virksomhetens drift. Dette case-studiet utforsker suksessen bak dette samarbeidet og hvordan det har styrket Boss Cyklers posisjon i markedet.

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.