Scandinavian Drone – utleie av høyteknologiske droner til industribedrifter

Scandinavian Drone utleiesystem
Scandinavian Drone tilbyr høyteknologiske droner til industribedrifter.

Del artikkelen

Målsetting

Utvide bedriften med en utleietjeneste etter å ha opplevd stor etterspørsel og mange forespørsler fra kundene deres.

Resultat

Scandinavian Drone tilbyr nå en alt-i-ett-droneutleietjeneste til sine kunder.

Nøkkelfunksjoner som ble brukt

  1. Online booking

  2. Lagerstyring

  3. Sporing av bestillinger

  4. Fakturering

  5. Administrasjon av tilgjengelighet

  6. Pakker og tilbehør

  7. Prisstruktur for B2B med rabatter

Om Scandinavian Drone

Scandinavian Drone AS leverer komplette droneløsninger til bedrifter som bruker droner til inspeksjon, dokumentasjon og kartlegging. De selger og leverer teknisk utstyr på høyt nivå til industribedrifter, som for eksempel energisektoren. De ble grunnlagt i 2019 og har i dag kunder i både Norge og Sverige.

Scandinavian Drone-teamet er veldig lidenskapelig opptatt av droneteknologi og alt det den kan gjøre for å hjelpe kundene deres med å jobbe tryggere og mer effektivt. Deres mål er å levere komplette og smarte droneløsninger tilpasset hver enkelt av deres kunders unike behov. Med omfattende erfaring og kunnskap om produktene de selger, tilbyr Scandinavian Drone utmerket og verdifull support til sine kunder.

Utfordringer ved utleie av droner

Etter noen år med salg av høyteknologiske droner til industribedrifter ønsket Scandinavian Drone å utvide bedriften. De opplevde at kundene deres etterspurte det å kunne leie dronene i stedet for å kjøpe dem. Det var spesielt i de tilfellene hvor kunden kun skulle bruke en drone i en kort periode og til spesifikke oppdrag og ikke regelmessig. I tillegg til dette ønsket de å alltid kunne levere den nyeste teknologien til kundenes prosjekter, noe som var mulig ved å lansere en utleietjeneste. Scandinavian Drone visste at det var stor etterspørsel etter å leie droner blant kundene deres, og grep denne muligheten og bestemte seg for å starte en droneutleietjeneste.

Scandinavian Drone hadde ikke et profesjonelt system for å håndtere sin nye utleietjeneste, så de begynte å undersøke hvilken programvare som ville passe best for deres tjeneste og behov. Til slutt bestemte de seg for å lansere sin utleietjeneste med Sharefox utleiesystem for droner.

Implementering av Sharefox til utleie av droner

Med Sharefox utleiesystem begynte Scandinavian Drone å bygge opp sin tilstedeværelse på nettet med all sin utleiebeholdning, et bookingssystem og tilgjengelighetsstyring, og la til sertifikatene som trengs for å håndtere denne typen avansert utstyr. De opprettet produktpakker og la til muligheten for å leie tilbehør. De hadde også stor nytte av B2B-modulene, inkludert fakturering, sporing og en B2B-rabattstruktur.

Resultater for Scandinavian Drone – utleie av droner

Med Scandinavian Drone har kundene nå fleksibiliteten til enten å kjøpe eller leie en drone for sine kortsiktige og langsiktige prosjekter. De som velger leietjenester, kan være sikre på å få tilgang til den nyeste teknologien som er tilgjengelig for hvert prosjekt.

Sharefox utleiesystem for droner håndterer og forenkler utleieprosessen for dem, og gjør at de kan levere en alt-i-ett-utleietjeneste til kundene sine, og sikrer dermed prosessen med å leie dyrt og avansert utstyr for begge parter.

Med Sharefox’ Business-to-Business-funksjoner (B2B) kan kundene til Scandinavian Drone helt enkelt gjøre bestillinger og reservasjoner, mens de selv kan enkelt administrere og spore bestillingene. Faktureringsfunksjonen gir også en lettfattelig oversikt og muligheten til å fakturere kundene. Denne typen avansert utstyr er et perfekt eksempel på et typisk utleieobjekt for industribedrifter.

"Sharefox satte i gang vår droneutleietjeneste, og kundene våre ser ut til å elske den. Når du leier utstyr fra oss, vet du at alt er oppdatert, godt vedlikeholdt og klart til bruk takket være vårt utleiesystem. "
Martin-Andersson-Scandinavian-Drone
Martin Andersson
CEO i Scandinavian Drone
Scandinavian Drone utleiesystem
Drone utleiesystem
Utleiesystem til droner
Drone utleiesystem

Se flere artikler her

Reklamebyrå - Beyer Konoy - Sykkelutleie
Kundecase

Reklamebyrå Beyer Konoy: Optimalisering av sykkelutleie for Boss Cykler

Beyer Konoy, et reklamebyrå fra Danmark, fikk i oppdrag å effektivisere Boss Cykler, Bornholms fremste innen sykkelutleie. Gjennom samarbeid med Sharefox, en smart programvare for utleievirksomheter, oppnådde de betydelige forbedringer i virksomhetens drift. Dette case-studiet utforsker suksessen bak dette samarbeidet og hvordan det har styrket Boss Cyklers posisjon i markedet.

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.