LeiMegNå – økt ordreeffektivitet ved utleie av verktøy og maskiner

LeiMegNå - utleie av maskiner og verktøy
LeiMegNå tilbyr et bredt spekter av utstyr til leie, som stillaser, gravemaskiner, tilhengere og bomlifter.

Del artikkelen

Målsetting

Utvide og optimalisere kapasiteten, ha kontroll på lagerbeholdningen og tilgjengeligheten på hvert sted.

Resultat

Økt ordreeffektivitet.

Nøkkelfunksjoner som ble brukt

  1. Lagerstyring

  2. Ordresporing

  3. Online bookingssystem

  4. Transport og hentested

  5. Prisordninger

  6. Kredittkortdepositum og ekstra kostnader

Om LeiMegNå

LeiMegNå er en stor aktør innen utleie av verktøy og maskiner i Oslo-regionen i Norge. Med LeiMegNå kan du enkelt leie alt utstyret prosjektet ditt krever. De har alt du trenger fra tilhengere, stillas, gravemaskiner til bomlifter. LeiMegNå sitt hovedfokus er på å betjene profesjonelle forretningskunder, men de henvender seg også til det private markedet for renoveringsprosjekter i hjemmet osv.

Utfordringen

LeiMegNå hadde et ønske om å utvide utleiebedriften og hadde i den sammenheng behov for å øke kapasiteten. Etter hvert som de utvidet fra én til fem lokasjoner, ønsket de å sikre at kapasiteten ble maksimert og at lagerbeholdningen stemte nøyaktig for hver lokasjon.

Målet deres var å bruke mindre tid på hver bestilling, og for å oppnå dette måtte de håndtere en rekke forskjellige bestillinger fra kunder på samme tid og med høy hastighet. I tillegg ønsket de også å holde bedre oversikt over hver maskin og forbedre lagerstyringen. Samtidig ønsket de at kundene skulle kunne gjøre sine leiebestillinger på nettet, når det passet dem best. I tillegg bruker de også depositum- og tilleggsfunksjonen, som bidrar til å øke hastigheten på ordrehåndteringen hvis det er sene returer, endringer eller skader på utstyret.

I begynnelsen brukte LeiMegNå en skreddersydd programvare for lagerstyring og bestillinger, men etter hvert som selskapet vokste ble det klart at det var behov for å finne et beste system. LeiMegNå begynte å bruke Sharefox utleiesystem for utleie av maskiner og verktøy i 2020.

Implementering

Sharefox utleiesystem for utleie av maskiner og verktøy har gjort det mulig for LeiMegNå, å skalere og gjøre ytterligere vekst. Når man håndterer et stort antall bestillinger med høyt volum og høy hastighet, er lagerstyring og ordresporing avgjørende.

Med Sharefox kan de følge hver bestilling og fakturering. Det elektroniske bookingsystemet lar kundene sjekke tilgjengeligheten for utstyr, og bestille bestillinger og håndtere dem i henhold til deres tidsplan og planer. B2B-modulen i Sharefox fremheves som den viktigste funksjonen for LeiMegNå, med sin faktureringsfunksjon, regnskapsintegrasjon og bedriftsprisordninger. I tillegg er muligheten til å få ekstra betaling for utvidet leie eller mindre skader en av deres favorittfunksjoner i Sharefox.

Resultat

Ved å dra nytte av funksjonene som tilbys av Sharefox, opplevde LeiMegNå en betydelig økning i kapasiteten til å leie ut maskiner og de har økt ordreeffektiviteten med 180 %.

Etter å ha implementert Sharefox utleiesystem for utleie av maskiner og verktøy, overvåkes nå lagerbeholdningen og tilgjengeligheten på hvert lokasjon nøye. LeiMegNå har nå bedre lagerstyring og smart pakking. Videre kan kundene enkelt gjøre bestillinger på nettet, noe som har bidratt til økt kapasitet fordi tiden som brukes på hver bestilling har gått ned. I tillegg har de dratt nytte av bedre fakturering, sporing og prisstrukturer for B2B-rabatter.

"Da vi gikk fra 1 til 5 lokasjoner, trengte vi et utleiesystem for utstyr der vi kunne optimalisere kapasiteten vår og holde lager- og tilgjengelighetskontroll på hver lokasjon. Sharefox har gjort skaleringsprosessen vår mulig, og våre B2B-kunder er veldig glade for å kunne leie utstyret vårt når det passer dem best."
Chris Gjersvik
Chris Gjersvik
COO i LeiMegNå
Utleiesystem for maskiner og verktøy
Utleiesystem maskiner og verktøy
Utleie av maskiner og verktøy

Se flere artikler her

Online booking system
Artikler

Hvordan sette opp et online booking system

Et online booking system skaper en bedre bestillingsprosess for kundene dine, og er essensielt for enhver utleiebedrift som ønsker å oppnå større vekst og effektivisere arbeidsflyten.

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.