Flexbil – rask vekst med automatisert bilutleie

Flexbil bilutleie - utleiesystem
Flexbil har automatisert deres bilutleie ved hjelp av Sharefox. Nå kan kundene deres velge den bilen de trenger på deres bookingside, og se når kjøretøyet er ledig i en funksjonell bookingkalender.

Del artikkelen

Målsetting

Automatisere utleieprosessen for deres bilutleie med begrensede menneskelige ressurser.

Resultat

De har automatisert bilutleien , fått en fin nettside der kundene kan booke selv og fått god kontroll over utleietjenesten deres.

Nøkkelfunksjoner som ble brukt for lansering av bilutleie

  1. Nettside for bilutleie
  2. Online bookingsystem med bookingkalender
  3. Online betalingsløsninger
  4. Administrasjonsverktøy
  5. Kalender med oversikt over biler
  6. Verktøy for optimalisering av flåtestyring

Om Flexbil – bilutleie

Flexbil leier ut biler i Sverige i Stockholmsområdet og omegn. De leier ut både personbiler, og lettere og tyngre lastebiler. De fører biler fra Volvo og Mercedes.

Utfordringen

Når Flexbil kom i kontakt med Sharefox hadde de som mål å automatisere utleieprosessen, og gjerne begrense menneskelige nødvendige ressurser. Dette ønske kom fra bakgrunn av at de ville skape en mest mulig effektiv prosess for deres kunder, men de hadde også behov for en bilutleie som nærmest gikk av seg selv.

Implementering av utleiesystem for bilutleie

Flexbil har ved bruk av Sharefox satt opp en fin nettside for deres merkevare, der kundene kan velge den bilen de ønsker og som samsvarer med deres behov. De lar også kundene deres betale med ulike betalingsløsninger online. 

Flexbil har også tatt i bruk administrasjonssystemet fra Sharefox som gjør at de har full oversikt over alle leiebiler, kunder, ordre og betalinger. Alle de smarte funksjonene og integrasjonene fra Sharefox har gjort det mulig for de ansatte å lære raskt og utvikle arbeidsmetodene sine.

Resultater for Flexbil – bilutleie

Ved hjelp av Sharefox utleiesystem har Flexbil automatisert hele utleieprosessen sin. De kan nå tilby kundene deres effektiv booking av leiebiler, og samtidig har de full kontroll over hele utleietjenesten deres. Den brukervennlige kalenderen gir kunden god oversikt over tilgjengelige tidspunkter.

Flexbil bilutleie

De har nå full kontroll over utleietjenesten deres til enhver tid, og har blant annet god nytte av Sharefox sin kalender med oversikt over alle kjøretøy i sanntid. Denne kalenderen gjør det lettere å følge med på hvilke biler som er utleid og hvilke som er tilgjengelig for leie, som igjen gjør at de sparer tid og kan jobbe mer effektivt med optimalisering av flåten.

Med Sharefox har Flexbil fått muligheten til å vokse raskt og de har på kort tid bygget seg opp en lojal og stabil kundebase, og dette skjedde kun på 6 måneder. 

"Med Sharefox har vi vært i stand til å vokse raskt og bygge opp en stabil kundebase på bare 6 måneder. Alle de smarte funksjonene og integrasjonene har gjort det mulig for de ansatte å lære raskt, utvikle arbeidsmetodene sine og spare mye tid."
Mikael Carlson
CEO i Flexbil
Bilutleie hos Flexbil
Leiebil hos Flexbil

Se flere artikler her

Reklamebyrå - Beyer Konoy - Sykkelutleie
Kundecase

Reklamebyrå Beyer Konoy: Optimalisering av sykkelutleie for Boss Cykler

Beyer Konoy, et reklamebyrå fra Danmark, fikk i oppdrag å effektivisere Boss Cykler, Bornholms fremste innen sykkelutleie. Gjennom samarbeid med Sharefox, en smart programvare for utleievirksomheter, oppnådde de betydelige forbedringer i virksomhetens drift. Dette case-studiet utforsker suksessen bak dette samarbeidet og hvordan det har styrket Boss Cyklers posisjon i markedet.

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.