NTS digitaliserte driften etter 30 år i utleiebransjen og tilbyr nå selvbetjent tilhengerutleie

NTS - utleie av tilhengere
Nesbru Tilhenger Service har drevet med utleie av tilhengere i over 30 år. I tillegg til utleie tilbyr de også tilhengere for salg, og de utfører service og reparasjoner på tilhengere.

Del artikkelen

Målsetting

Digitalisere tilhengerutleie.

Resultat

Økt kapasitet med en automatisert selvbetjeningsløsning for tilhengerutleie.

Nøkkelfunksjoner som ble brukt for tilhengerutleie

  1. Online bookinger

  2. Online betalinger 

  3. Selvbetjeningsløsning

  4. Lagerstyring

  5. Dashbord og rapportering for planlegging av lager og sortiment.

  6. Håndtering av manuelle bestillinger, drop in bestillinger, samt online bestillinger.

Om NTS tilhengerutleie

Nesbru Tilhenger Service AS er en av Norges største tilhengerforhandlere. De er forhandlere av premium tilhengermerker: Brenderup, Ifor Williams, Respo og Variant. De tilbyr salg, tilhengerutleie, service og reparasjoner. Deres utvalg er stort og de har omfattende produktkunnskap.

Utfordringer som NTS møtte på ved utleie av tilhengere

NTS brukte altfor mye tid på manuelle oppgaver når de håndterte en kunde for bedriften sin innenfor tilhengerutleie. Alt fra bestilling, betaling til utlevering av tilhengere var for tidskrevende. De ønsket derfor å automatisere utleieflyten og få kunden til å gjøre store deler av bestillingen på nettet på egen hånd.  

Implementering av Sharefox utleiesystem for tilhengerutleie

Ved hjelp av Sharefox utleiesystem og selvbetjeningssystemet fra Sharebox, har NTS fått satt opp et helt et helt nytt og fleksibelt system for tilhengerutleien. De har gått fra å ha begrensede åpningstider, til å tilby kundene deres en heldigitalisert utleietjeneste hvor de kan ordne alt selv, og som er åpen 24/7 – 365.

På deres nettside kan du enkelt bestille og betale for leie av tilhenger. Etter at bestillingen er gjennomført vil du motta en SMS med en lenke som lar deg motta nøkkelen til tilhengeren via en digital nøkkelboks.

Resultater for NTS tilhengerutleie

Ved hjelp av denne selvbetjeningsløsningen for tilhengerutleie kan Nesbru Tilhenger Service AS nå leie ut mer enn 30 enheter på en helg uten bemanning. Dette er en nøkkelfaktor for deres voksende inntektsstrøm.

"Dette har åpnet en helt ny verden for NTS. Med Sharefox og deres selvbetjeningsløsning har det virkelig forenklet alt både for våre kunder og internt som utleieselskap. Nå kan vi leie ut mer enn 30 enheter på en helg uten bemanning."
Martin Toft NTS tilhengerutleie
Martin Toft
Daglig leder i NTS
NTS tilhengerutleie
NTS selvbetjeningsløsning for tilhengere
NTS selvbetjent tilhengerutleie
NTS tilhengerutleie selvbetjent

Se flere artikler her

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.