Bookingsystem event: Alle verktøyene du trenger for å drive utleie av eventutstyr

Med Sharefox bookingsystem for event kan du effektivisere og tilby en forbedret bookingopplevelse for dine kunder, samtidig som du forenkler administrasjonen og sparer verdifull tid.

Hjemmeside med bookingsystem

Sett opp din egen hjemmeside med bookingsystem for event

Med Sharefox kan du helt enkelt skape din egen hjemmeside med bookingsystem for eventer og arrangementer, men du kan også velge å integrere kun bookingsystemet med dine eksisterende nettsider.

Legg inn eventutstyret du ønsker å leie ut på din egen utleieside, sett sammen produktpakker og gjør mersalg av ekstra tjenester eller aktiviteter.

La kundene dine enkelt booke

Ta i mot bookinger via ditt eget bookingsystem for event. Bruk en bookingkalender slik at kundene dine enkelt kan se når utstyret er tilgjengelig og velge det tidspunktet som passer dem best å leie.

Bookingsystem utleie

Les hva andre sier

Elektronisk fakturering og online betaling - utleifirma

Ta imot online betalinger med letthet

Med Sharefox bookingsystem for event kan du la kundene dine betale for bookingen online. Ved å ta betaling på forhånd, reduserer du risikoen for at kunder ikke møter opp til avtalte bookinger.

Spar tid på administrasjon

Med Sharefox bookingsystem for event får du alle verktøyene du trenger for å administrere bookingene dine effektivt. Få full oversikt over tilgjengelighet i sanntid i en smart kalender.

Programvare for utleie

Integrasjon med smarte verktøy og systemer

Se siste nytt innen eventutleie og om bookingsystem for event

Spørsmål og svar om Sharefox bookingsystem for event

Med vårt bookingsystem for event kan du enkelt administrere bestillinger, ha full kontroll over kunder, ordre og tilgjengelighet for utleieutstyr.

Ja, vårt bookingsystem for arrangementer er designet med tanke på brukervennlighet for både kunder og ansatte. Vi tilbyr også opplæring og støtte for å sikre en smidig opplevelse for alle.

Vårt bookingsystem for arrangementer støtter ulike betalingsalternativer og lar deg enkelt administrere priser, kampanjer og rabatter. Du kan også holde oversikt over fakturering og økonomiske transaksjoner.

Ja, vår plattform for arrangementer kan integreres med ulike tredjepartsverktøy og plattformer for å optimalisere arbeidsflyten.

Absolutt! Vårt bookingsystem for event tilbyr automatiserte påminnelser og varsler via e-post eller SMS for å redusere antall manglende avtaler og sikre god kommunikasjon med kundene.

Vårt bookingsystem for arrangementer støtter flere språk, slik at du kan imøtekomme internasjonale kunder og gi dem en optimal opplevelse på deres eget språk.

Med vårt bookingsystem for arrangementer kan du enkelt justere tilgjengelighet og priser etter sesongens behov gjennom vårt brukervennlige administrasjonsverktøy.

Ja, du kan enkelt sette opp kampanjekoder og rabatter gjennom vårt bookingsystem for eventer og dermed drive markedsføring og belønne lojale kunder.

 

Sett opp ditt bookingsystem til event nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.