Revolusjoner tilgangen til utleietjenesten din med et nytt digitalt hengelåssystem

digitalt hengelåssystem for utleiebedrifter

Del artikkelen

Hva er et digitalt hengelåssystem? 

igloohome er et smartlåsselskap som har utviklet en digital hengelås. Dette systemet gjør det mulig for brukere å gi eller tilbakekalle tilgang til låsene sine eksternt ved hjelp av en smarttelefonapp, noe som eliminerer behovet for fysiske nøkler eller nøkkelkort.

En av de største fordelene med igloohomes digitale hengelåssystem er muligheten til å gi tilgang til gjester eller servicearbeidere uten å måtte møte dem fysisk eller være til stede på stedet. Dette kan være spesielt nyttig for ferieutleie, der gjestene kan ankomme til forskjellige tider, eller for bedrifter som trenger å gi tilgang til entreprenører eller andre tjenesteleverandører.

Si farvel til frustrasjonen med tradisjonelle hengelåser med små, vanskelig å bruke sifre eller ringer. Med igloohome Padlock trenger du ikke å bekymre deg for å holde styr på nøkler eller koder – bare bruk mobilappen for å gi eller få tilgang på dine egne vilkår. Nyt bekvemmeligheten og brukervennligheten til denne innovative hengelåsløsningen.

 • Nøkkelfri tilgang eliminerer behovet for fysiske nøkler, noe som gjør det mer praktisk og sikkert.
 • Automatiske låse- og opplåsingsfunksjoner forbedrer sikkerheten og reduserer risikoen for tyveri eller uautorisert tilgang.
 • Sabotasjesikker design sikrer at hengelåsen er sikker og motstandsdyktig mot manipulering.
 • Fjernstyringsfunksjoner gjør det mulig for eiere av utleieutstyr å kontrollere tilgang og bruk fra hvor som helst.
 • Integrasjon med populære plattformer for eiendomsadministrasjon effektiviserer utleieprosessen og gir ekstra bekvemmelighet.
 • Fleksible planleggings- og prisalternativer gjør det mulig for eiere av utleieutstyr å enkelt tilpasse ulike utleiescenarier
 • Sanntidsoppdateringer og tilgangslogger gir åpenhet og ansvarlighet for bruk av utleieutstyr.

Hva er unikt med det nye hengelåssystemet? 

igloohomes digitale hengelås tilbyr en unik funksjon som ikke finnes i andre Bluetooth-hengelåser: muligheten til å sende PIN-koder for å gi tilgang til andre uten å kreve en app eller være i nærheten av hengelåsen. Denne funksjonen, kalt algoPIN™-teknologi, lar deg enkelt gi tilgang til venner, familie og flere, uten ekstra trinn eller problemer.»

 Det digitale hengelåssystemet igloohome er også svært sikkert, ettersom det bruker en rekke sikkerhetstiltak for å beskytte mot uautorisert tilgang. Disse tiltakene inkluderer kryptert kommunikasjon mellom låsen og appen, samt muligheten til å sette opp midlertidige tilgangskoder som utløper etter en viss tidsperiode.

 I tillegg til bekvemmeligheten og sikkerhetsfordelene, er igloohome digitale hengelåssystem også veldig enkelt å bruke. Å sette opp låsen og gi tilgang til andre er enkelt og kan gjøres med bare noen få klikk ved hjelp av smarttelefonappen.

Samlet sett er igloohomes digitale hengelåssystem en flott løsning for alle som ønsker en praktisk og sikker måte å kontrollere tilgangen til eiendommen eller utleieutstyret sitt på. Enten du eier en sports- og friluftsutleiebedrift som ønsker å gjøre det enklere for gjestene å hente gjenstander, en minilagringsbedrift som ønsker å gjøre driften mer automatisert, eller en maskinutleiebedrift som ønsker å gi entreprenører tilgang til verktøy eller gravemaskiner, er igloohome digitale hengelåssystem definitivt verdt å vurdere. 

Ha en døgnåpen utleiebedrift med et selvbetjeningssystem

Det digitale hengelåssystemet igloohome er et allsidig og nyttig verktøy for en rekke bransjer og bruksområder. Vi vil utforske tre spesifikke bransjer der igloohome digitale hengelåssystem kan være spesielt nyttig: sports- og utendørsutleiebransjen, verktøy- og maskinutleiebransjen og minilagringsbransjen.

digitalt hengelåssystem for sportsutleie

Utleiebransjen for sports- og friluftsutstyr

For bedrifter i sports- og utendørsutleiebransjen kan det digitale hengelåssystemet igloohome være en flott løsning for å administrere tilgang til lagerområder og utstyr. For eksempel kan et sportsanlegg bruke igloohome hengelåsen til å sikre oppbevaringsrom der sportsutstyr oppbevares, eller til å låse inn friluftsutstyr som kajakker eller terrengsykler.

Med det digitale hengelåssystemet igloohome kan kunder og selgere enkelt gi og tilbakekalle tilgang til disse områdene, samt spore hvem som har hatt tilgang til dem og når. Dette kan være spesielt nyttig for å administrere tilgang til dyrt utleieutstyr.

digitalt hengelåssystem for utleie av maskiner og verktøy

Verktøy- og maskinutleiebransjen

Det digitale hengelåssystemet igloohome kan også være nyttig for utleiebedrifter i verktøy- og maskinbransjen. For eksempel kan et byggefirma bruke igloohome hengelåsen til å sikre en verktøybod eller et lagringsområde for utstyr, slik at arbeiderne får tilgang til verktøyene og utstyret de trenger, samtidig som de holdes sikre.

I tillegg kan det digitale nøkkelsystemet igloohome hengelås brukes til å låse inn tunge maskiner eller annet dyrt utstyr når det ikke er i bruk. Dette kan bidra til å forhindre uautorisert bruk eller tyveri, samtidig som det gjør det enkelt for autorisert personell å få tilgang til utstyret ved behov.

utleiesystem og selvbetjening for utleie

Sikker minilagring 

Digitale hengelåser integrert med bookingsystem gir en rekke fordeler for minilagringsbedrifter. For kundene er muligheten til å få tilgang til enhetene sine når som helst ved hjelp av smarttelefonen praktisk og eliminerer behovet for fysiske nøkler. For bedrifter gir teknologien økt sikkerhet gjennom fjernstyring av låser og tilgangslogger. Disse funksjonene gir bedre administrasjon av oppbevaringsenhetene og en mer gjennomsiktig opplevelse for kundene. Ved å ta i bruk digitale hengelåser kan minilagringsbedrifter modernisere driften og forbedre den generelle opplevelsen for kundene sine.

Samlet sett er igloohome smart hengelåssystem en flott løsning for utleiebedrifter i både sports- og friluftsindustrien, verktøy- og maskinindustrien og minilagringsindustrien. Dens evne til å gi og tilbakekalle tilgang eksternt, samt spore hvem som har fått tilgang til låsen og når, gjør det til et verdifullt verktøy for å administrere tilgang til utstyr og lagringsområder i disse bransjene.

Hvordan fungerer Padlock-systemet med utleiesystemet? 

Sharefox er en programvare for utleie av utstyr som gjør det mulig for utleiebedrifter å administrere og automatisere utleieprosessen. En måte Sharefox kan brukes sammen med igloohomes smarte hengelåssystem er ved å integrere de to systemene for å muliggjøre en automatisert selvbetjent utleieprosess. For å få dette til kobler vår låsintegrasjonspartner Inlet bookingsystemet til låsesystemet. 

 1. En kunde blar gjennom utstyrsutleiebeholdningen via et hvilket som helst Sharefox-bygget utleienettsted og velger varene de ønsker å leie.
 2. Kunden fullfører deretter leieprosessen ved å betale for leieperioden og signere en leieavtale.
 3. Når utleieprosessen er fullført, genererer låsintegreringssystemet Inlet en unik tilgangskode for igloohome smart hengelås. Denne tilgangskoden sendes til kunden via SMS.
 4. Kunden kan deretter bruke tilgangskoden til å låse opp igloohome hengelåsen på utstyrslagringsområdet eller skuret der det leide utstyret er lagret.
 5. Når leieperioden er over, returnerer kunden utstyret til lagringsområdet og låser igloohome hengelåsen med den samme tilgangskoden. Etter leieperioden slutter tilgangskoden å fungere automatisk.

 

Denne prosessen muliggjør en fullstendig selvbetjent leieopplevelse, ettersom kunden kan få tilgang til utstyret uten å måtte samhandle med personalet. Det gjør det også mulig for bedriften å administrere hele utleieprosessen eksternt, ettersom de kan spore status for utleie, generere tilgangskoder og administrere inventar gjennom Sharefox utleiesystemet.

 I tillegg til bekvemmeligheten og effektivitetsfordelene ved å bruke Sharefox med igloohomes digitale nøkkelsystem med hengelås, gir det også et ekstra sikkerhetslag i utleieprosessen. 

Alt i alt er kombinasjonen av Sharefox og igloohomes smarte hengelåssystem et kraftig verktøy for utleiebedrifter som ønsker å effektivisere og automatisere utleieprosessen og samtidig legge til et ekstra lag med sikkerhet. Det er en flott løsning for utleiebedrifter som ønsker å tilby selvbetjent utleie og administrere utstyrsutleieprosessen eksternt.sy

Hva skal du gjøre nå?

Når du er klar … her er 3 måter vi kan hjelpe deg med å utvikle din utleiebedrift! 

 1. Har du lyst til å utvikle bedriften din i dag? Prøv Sharefox utleiesystem gratis – eller bestill en demo.
 2. Hvis du vil lære mer om Sharefox utleiesystem, lese om trender og nyheter vi deler gratis, besøk bloggen vår eller gå til ressurser i menyen. Her finner du blogginnlegg, kundecase, e-bøker og Sharefox Academy
 3. Følg oss i sosiale medier eller del denne bloggen på Linkedin eller Facebook.

Se flere artikler her

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.