Utleie av hestebiler – enkelt og greit

Utleie av hestebiler
Kingsrød Transport AS startet utleiebedriften Kingsrent, og tilbyr utleie av hestebiler.

Del artikkelen

Målsetting

Kingsrød ønsket å gjøre det mulig for kundene sine å leie en hestebil , i stedet for at de kjøpte en ny og kun brukte den i en viss periode.

Resultat

Ved hjelp av Sharefox utleiesystem for hestebiler har kundene deres nå muligheten til å leie hestebiler på kingsrent.no.

Nøkkelfunksjoner som brukes

  1. Håndtering av flere lokasjoner (lagerbeholdning og tilgjengelighet)
  2. Online bookinger og betalinger
  3. Digitalisering av bestillingsflyten
  4. Automatisering
  5. Rapportering og regnskap 
  6. Dashbord og rapporter for forretningsanalyse

Om Kingsrød og Kingsrent

Kingsrød har 40 års erfaring med hestebiler og kjenner markedet svært godt. De er importør av blant annet hestebiler og andre transportkjøretøy. Hestesporten er en veldig spennende nisjesport som har økt i popularitet de siste årene, og de ulike bilene er fordelt på en rekke ulike lokasjoner og leies ut via samarbeidspartnere innen hestesport. Tjenesten deres Kingsrent har vært en stor suksess, og utøverne leier hestebilene til stevner, treninger og konkurranser.

Utfordringen

Sporten er ganske kostbar for utøverne og hestevognene, og de brukes ofte bare i utvalgte perioder av sesongen til arrangementer. Kingsrød bestemte seg derfor for å begynne å leie ut hestebilene sine, og i løpet av kort tid etablerte de en helt ny utleietjeneste kalt Kingsrent. Dette er en sport i vekst, og de ser mange muligheter i å tilby utleie- og delingsmodeller.

Gjennomføring

Ved hjelp av Sharefox utleiesystem har deres kunder nå muligheten til å leie hestebiler på kingsrent.no.

Resultat

Det har aldri vært enklere å leie!

På Kingsrent sine nettsider blir kundene møtt med en oversikt over hvilke hestebiler som er tilgjengelige for utleie, slik at du kan leie en hestebil online når det passer deg. Hestebilen vil da stå klar på det stedet du har valgt. Dette er smart både for lommeboken og miljøet. 

Sharefox admin – frigjør tid for deg

Kingsrent ser en effektivitetsgevinst med den nye tjenesten. Når du digitaliserer ordreflyten, får du bedre oversikt over hestebilflåten, som viser kunder, betalinger og kalendere med tilgjengelig lagerbeholdning. De økte automatiseringen gjennom online kundebestillinger har frigjort tid fra koordinering – tid som kan brukes til å videreutvikle virksomheten.

"Det er stor etterspørsel etter våre premium hestebiler, og med Sharefox har vi vært i stand til å oppskalere utleietjenesten vår og tiltrekke oss flere partnere."
Fredrik Østreng - Kingsrent
Fredrik Østreng
Chief Commercial Officer i Kingsrent
utleie av hestebiler
utleie av hestebiler
utleie av hestebiler

Se flere artikler her

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.