GVU – trenger vi å eie alt av utstyr selv? 

GVU Verktøyutleie
Hvorfor skal alle ha hver sin sag eller drill i garasjen, når du kan leie det du trenger, når du trenger det? Med bakgrunn i dette startet André Martini GVU - Verktøyutleie.

Del artikkelen

“Det å produsere et verktøy krever noe av miljøet. Ved å leie fremfor å kjøpe, sparer du både miljøet og penger. Bærekraft er noe vi sammen med våre kunder klarer å oppnå ved å tilby delingsøkonomi.”

GVU tilbyr verktøyuteie 

André Martini, daglig leder av GVU, har har lang fartstid som leverandør av verktøy og festemidler til proffmarkedet. Etter å ha sett hvor mye verktøy som blir kjøpt og nesten ikke brukt, kom ideen om å på enklest mulig måte dele på verktøyet. Ved å dele på å benytte de verktøy vi bruker sjelden, oppnår vi både bedre økonomi og sparer miljøet.

GVU AS ble stiftet tidlig i 2022 med mål om å bli markedets beste leverandør av kvalitetsverktøy, kundebehandling og ekte bærekraft. I dag holder de til Grenlandsområdet og tilbyr korttids- og langtidsleie av verktøy i øverste kvalitet, til både proff- og privatkunder. Utstyret de har er av topp kvalitet og laget for lang levetid og hard påkjenning.

Vi i Sharefox heier på miljøfokuserte utleiebedrifter som GVU, og er veldig glad for at de har valgt å benytte seg av vårt utleiesystem. Med Sharefox utleiesystem oppnår de både at kundene enkelt kan booke og håndtere bestillingene av utstyr selv, og ikke minst en enkel og digital driftsmodell som skaper lønnsomhet.

Se flere artikler her

lage nettside
Artikler

Hvordan lage en nettside for utleiebedriften din

Å ha en profesjonell nettside er avgjørende for å markedsføre og administrere utleiebedriften din effektivt. I dette blogginnlegget vil vi utforske trinnene for å lage en imponerende nettside som vil tiltrekke kunder og forenkle driftsprosessen.

KBK bilutleie
Bildeling og kjøretøy

KBK – fleksibel bilutleie

Eie eller leie bil? KBK tilbyr en fleksibel løsning der du enkelt kan bytte mellom ulike kjøretøy tilpasset behovene dine. Velg mellom en mindre bil til å kjøre i byen, en større bil til weekend på hytta, en varebil til flytting eller en bobil til familiens neste eventyr.

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.