GVU – trenger vi å eie alt av utstyr selv? 

GVU Verktøyutleie
Hvorfor skal alle ha hver sin sag eller drill i garasjen, når du kan leie det du trenger, når du trenger det? Med bakgrunn i dette startet André Martini GVU - Verktøyutleie.

Del artikkelen

“Det å produsere et verktøy krever noe av miljøet. Ved å leie fremfor å kjøpe, sparer du både miljøet og penger. Bærekraft er noe vi sammen med våre kunder klarer å oppnå ved å tilby delingsøkonomi.”

GVU tilbyr utleie av verktøy

André Martini, daglig leder av GVU, har har lang fartstid som leverandør av verktøy og festemidler til proffmarkedet. Etter å ha sett hvor mye verktøy som blir kjøpt og nesten ikke brukt, kom ideen om å på enklest mulig måte dele på verktøyet ved å tilby utleie av verktøy. Ved å dele på å benytte de verktøy vi bruker sjelden, oppnår vi både bedre økonomi og sparer miljøet.

Kortids- og langtidsutleie av verktøy

GVU AS ble stiftet tidlig i 2022 med mål om å bli markedets beste leverandør av kvalitetsverktøy, kundebehandling og ekte bærekraft. I dag holder de til Grenlandsområdet og tilbyr utleie av verktøy på korttids- og langtidsleie,  i øverste kvalitet, til både proff- og privatkunder. Utstyret de har er av topp kvalitet og laget for lang levetid og hard påkjenning.

Digitalisert utleie av verktøy med Sharefox

Vi i Sharefox heier på miljøfokuserte utleiefirmaer som GVU, og er veldig glad for at de har valgt å benytte seg av vårt utleiesystem til utleie av verktøy. Med Sharefox utleiesystem oppnår de både at kundene enkelt kan booke og håndtere bestillingene av utstyr selv, og ikke minst en enkel og digital driftsmodell som skaper lønnsomhet.

Se flere artikler her

Reklamebyrå - Beyer Konoy - Sykkelutleie
Kundecase

Reklamebyrå Beyer Konoy: Optimalisering av sykkelutleie for Boss Cykler

Beyer Konoy, et reklamebyrå fra Danmark, fikk i oppdrag å effektivisere Boss Cykler, Bornholms fremste innen sykkelutleie. Gjennom samarbeid med Sharefox, en smart programvare for utleievirksomheter, oppnådde de betydelige forbedringer i virksomhetens drift. Dette case-studiet utforsker suksessen bak dette samarbeidet og hvordan det har styrket Boss Cyklers posisjon i markedet.

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.