Baisikeli gjenbruker sykler i København og Afrika

udlejning cykler
Baisikeli, som betyr sykkel på swahili, ble grunnlagt i 2003 fordi de allerede da så den massive sløsingen med ressurser som fantes rundt brukte sykler.

Del artikkelen

I Danmark skrotes hundretusenvis av sykler hvert år. I store deler av Afrika er det et stort behov for billige transportmidler. Tanken var enkel: Baisikeli skulle samle noen av de drøyt 400.000 syklene som hvert år kastes her i Danmark og sende dem til Afrika, hvor de skulle repareres av et lokalt sykkelverksted og selges til markedspris. Etter hvert som driften vokste, økte behovet for løpende inntekter, noe som resulterte i at søskenbarna Niels Bonefeld og Henrik Mortensen åpnet det nå kjente sykkelverkstedet på Vesterbro i 2007. Siden den gang har de åpnet avdelinger i Slangerup og Valby, og begynt å leie ut lastesykler til spesielt turister, som ønsker å oppleve den danske hovedstaden slik københavnerne gjør, via sykkel.

Med større etterspørsel etter deres ettertraktede lastesykler, kom behovet for å effektivisere prosessen fra booking til utlevering av sykler.

Med Sharefox får Baisikeli et system som lar kunden selv:

  • Søke og finne butikken på nett.
  • Søke og finne all nødvendig informasjon om betingelser, forsikringer og utstyr på deres hjemmeside mm.
  • Bestille akkurat det utstyret de trenger.
  • Betale på forhånd.
  • Motta ordrebekreftelse og faktura på e-post.
  • Hente og levere tilbake sykkelen selv, uten behov for personale.

Baisikeli har et skreddersydd system hvor kunden tar seg av det meste, i netthandel-stil. Dette gjør at de får en enklere og mer effektiv hverdag for deres drift. 

Velkommen ombord Baisikeli.

Baisikeli cycler udlejning
Baisikeli cycler udlejning

Se flere artikler her

Reklamebyrå - Beyer Konoy - Sykkelutleie
Kundecase

Reklamebyrå Beyer Konoy: Optimalisering av sykkelutleie for Boss Cykler

Beyer Konoy, et reklamebyrå fra Danmark, fikk i oppdrag å effektivisere Boss Cykler, Bornholms fremste innen sykkelutleie. Gjennom samarbeid med Sharefox, en smart programvare for utleievirksomheter, oppnådde de betydelige forbedringer i virksomhetens drift. Dette case-studiet utforsker suksessen bak dette samarbeidet og hvordan det har styrket Boss Cyklers posisjon i markedet.

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.