Montér satser på økt effektivitet og bedre kundeopplevelse for tilhengerutleie

Montérs tilhengerutleie
Montér tilbyr tilhengerutleie gratis til deres kunder, og har nå gått over til Sharefox for å skape en enda enklere og bedre brukeropplevelse.

Del artikkelen

Montér er en del av Norges største byggevarekjede Optimera, og er en ledende aktør innen byggematerialer i Norge med omtrent 140 byggevarehus spredt over hele landet. Montér tilbyr gratis tilhengerutleie til sine kunder, som er medlem av kundeklubben. Nå har de tatt i bruk Sharefox som sitt nye utleiesystem, og erstattet det tidligere internt utviklede systemet.

Om Montér sin tilhengerutleie

For forbrukere som kjøper byggematerialer kan transport ofte være en utfordring, særlig når det skal kjøpes inn til større prosjekt. Her vil de ha bruk for en større bil eller tilhenger for å frakte byggematerialet. Er du medlem av kundeklubben til Montér og handler byggevarer, kan du enkelt leie tilhenger gratis i inntil tre timer på deres nye bookingside

Det å tilby tilhengerutleie kan være med på å styrke kundeforholdet mellom Montér og deres kunder, og er med på å øke kundelojaliteten.

En enklere kundereise for tilhengerutleie

Ved hjelp av Sharefox har Montér satt opp en brukervennlig og effektiv tilhengerutleie for sine kunder. Her får de alt de trenger for å kunne ta i mot bookinger på deres egen side.

Montér tilhengerutleie

Leie tilhenger helt enkelt på Montér sin bookingside

Kundereisen starter med at kunden scanner en QR-kode i en av butikkene til Montér, og kommer direkte til deres bookingside tilhenger.monter.no. Her kan kunden reservere en tilhenger i det tidsrommet de ønsker. 

Den brukervennlige nettbutikk-fronten gjør det enkelt for kunden å velge sitt foretrukne byggevarehus, se tilgjengelige tilhengere og fullføre bookingen med bare noen få trykk. 

Montér tilhengerutleie - booking

Påminnelser om leie og retur av tilhenger på SMS

Etter booking av tilhenger mottar kunden SMS-varsler med informasjon om leien, inkludert påminnelser om tidspunkt for retur av tilhengeren. 

Effektivitet i butikkene til Montér

Løsningen fra Sharefox kommer med et effektivt system for administrasjon av tilhengerutleie, som gjør hverdagen enklere for de ansatte. 

Sparer verdifull tid ved tilhengerutleie

I en travel butikkhverdag sparer Montérs ansatte verdifull tid ved å la kundene selv utføre bookingene. Med et enkelt og oversiktlig system for tilhengerutleie trenger ikke de ansatte benytte mye av tiden sin på å forklare kundene hvordan tjenesten fungerer.

Full oversikt over tilhengere

Ved hjelp av smarte verktøy fra Sharefox har Montér full kontroll på antall bookinger per tilhenger, og kan se i en oversiktlig kalender hvilke tidspunkt tilhengeren er tilgjengelig og utleid. De unngår på denne måten dobbeltbookinger, og kunden har alltid tilgang til det de trenger.

Montér tilhengerutleie - admin

Suksess og framtidig vekst for Montérs tilhengerutleie

Lanseringen av deres nye bookingsider for tilhengerutleie har vært en stor suksess for Montér. Dette er en av flere tjenester Optimera vil lansere i samarbeid med Sharefox de kommende månedene, for å få satt i system ulike deler av sin forretning, relatert til utleie, booking av tider, og inventarstyring.

Vi i Sharefox ønsker å gratulerer Montér med den første lanseringen, og ser fram til å fortsette det gode samarbeidet videre.

Ønsker du å prøve ut en lignende løsning for din bedrift? Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Hva skal du gjøre nå?

Når du er klar … her er 3 måter vi kan hjelpe deg med å utvikle din utleiebedrift! 

  1. Har du lyst til å utvikle bedriften din i dag? Prøv Sharefox utleiesystem gratis – eller bestill en demo.
  2. Hvis du vil lære mer om Sharefox utleiesystem, lese om trender og nyheter vi deler gratis, besøk bloggen vår eller gå til ressurser i menyen. Her finner du blogginnlegg, kundecase, e-bøker og Sharefox Academy
  3. Følg oss i sosiale medier eller del denne bloggen på Linkedin eller Facebook.

Se flere artikler her

Reklamebyrå - Beyer Konoy - Sykkelutleie
Kundecase

Reklamebyrå Beyer Konoy: Optimalisering av sykkelutleie for Boss Cykler

Beyer Konoy, et reklamebyrå fra Danmark, fikk i oppdrag å effektivisere Boss Cykler, Bornholms fremste innen sykkelutleie. Gjennom samarbeid med Sharefox, en smart programvare for utleievirksomheter, oppnådde de betydelige forbedringer i virksomhetens drift. Dette case-studiet utforsker suksessen bak dette samarbeidet og hvordan det har styrket Boss Cyklers posisjon i markedet.

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.