KBK – fleksibel bilutleie

KBK bilutleie
Eie eller leie bil? KBK tilbyr en fleksibel løsning der du enkelt kan bytte mellom ulike kjøretøy tilpasset behovene dine. Velg mellom en mindre bil til å kjøre i byen, en større bil til weekend på hytta, en varebil til flytting eller en bobil til familiens neste eventyr.

Del artikkelen

Målsetting

Utvide tjenesten med bilutleie.

Resultat

Lønnsom og effektiv bilutleie lansert.

Nøkkelfunksjoner som ble brukt for lansering av bilutleie

  1. Online bookingsysten med bookingkalender
  2. Online betaling med depositum
  3. Verifisering av kunder med BankID
  4. Kalender med oversikt over biler
  5. Verktøy for optimalisering av flåtestyring

Om KBK Bilutleie

Kapp Bil og Karosseriverksted (KBK) sitt moderne bilanlegg på 1300 kvm stod ferdig i 2018, fokuset deres var da på opprettings- og lakkeringsarbeid på alle typer. 

Utfordringen

I 2020 ønsket de å utvide tjenesten deres med langtids- og kortidsutleie av bobiler, varebiler og personbiler. Når de skulle lansere deres bilutleie gikk valget på utleiesystemet fra Sharefox for å kunne tilby kundene deres den aller beste utleietjenesten.

Implementering av utleiesystem for bilutleie

Kundene kan selv booke, betale og akseptere leievilkårene for den bilen de ønsker inne på KBK bilutleie sin utleieside. Her finner de en oversiktlig kalender som viser når bilen er tilgjengelig. De kan selv velge om de ønsker å hente selv eller få det levert. KBK verifiserer leietager ved hjelp av BankID, som gjør at de kan automatisere og sikre tjenesten deres innenfor bilutleie. Kunden kan også velge betalingsmåten de selv foretrekker og bedriftskunder kan velge faktura hvis de ønsker det.

Alle som ønsker å leie en bil fra dem trekkes et depositum for å forsikre seg om det skulle oppstå skader eller mangler, dette returneres først når kundene har levert tilbake det de har leid. KBK bilutleie har i tillegg tilgang til et administrasjonssystem som gir dem full oversikt over hvilke biler som er utleid og hvilke som er tilgjengelig for leie i bilanlegget. Dette sikrer optimalisering av flåtestyringen, samtidig som de får en enkel og effektiv drift av utleietjenesten.

Resultater for KBK Bilutleie

Ved hjelp av Sharefox utleiesystem har KBK satt opp en kundereise som kundene deres og de ansatte er veldig fornøyd med, fra booking, til henting av bilen og til tilbakelevering. Sharefox passer godt med KBK sine behov og størrelse på bilpark.

KBK har gjennom tilgangen til administrasjonssystemet full kontroll og oversikt over hvilke biler som er utleid og hvilke som er tilgjengelig for leie i bilanlegget. Sharefox sitt administrasjonssystem sikrer effektiv og oversiktlig drift for KBK, samt at det hyppig benyttes til den delen av bilparken som benyttes til såkalte erstatningsbiler. Dette er bilen du som kunde får benytte mens din egen bil er på service eller til reparasjon. Disse bestillingene av utlånsbiler legges inn i systemet av KBK sine ansatte og gir en samlet oversikt og tracking på hver enkelt utleie.

Den automatiske meldingstjenesten gjør at kundene automatisk mottar SMS og epost under hele kundereisen, som gjør at det er veldig enkelt og effektivt å drive bilutleie for KBK. Eksempelvis SMS med påminnelser om når og hva som må gjøres før bilen returneres.

De mange integrasjonsmulighetene som Sharefox tilbyr, har vært en stor fordel for KBK og er et av fortrinnene som trekkes frem av mange av dem som benytter Sharefox. Sharefox tilbyr blant annet integrasjon mot økonomisystemer som Tripletex, PowerOffice eller 24/7Office. Vi har også kobling mot tjenester for bilder og dokumentasjon før og etter leieforholdet inklusive e-signatur av leiekontrakten. I tillegg tilbyr vi integrasjon mot selvbetjeningsløsningen Sharebox, som gjør at bedrifter innen bilutleie kan tilby selvbetjent og døgnåpen utleie til sine kunder. Med Sharebox kan nøkkel og tilgang til bilen hentes ut fra deres selvbetjeningsløsning, som skaper en helautomatisk bilutleie.

"Vi var litt spent på responsen når vi lanserte nye utleiekonseptet, men dette har gått veldig bra. Vi har hatt en imponerende vekst og er strålende fornøyd med løsningen fra Sharefox."
Thomas Lindborg KBK bilutleie
Thomas Lindborg
Daglig leder i KBK Bilutleie
KBK bilutleie
KBK bilutleie
KBK bilutleie

Se flere artikler her

Reklamebyrå - Beyer Konoy - Sykkelutleie
Kundecase

Reklamebyrå Beyer Konoy: Optimalisering av sykkelutleie for Boss Cykler

Beyer Konoy, et reklamebyrå fra Danmark, fikk i oppdrag å effektivisere Boss Cykler, Bornholms fremste innen sykkelutleie. Gjennom samarbeid med Sharefox, en smart programvare for utleievirksomheter, oppnådde de betydelige forbedringer i virksomhetens drift. Dette case-studiet utforsker suksessen bak dette samarbeidet og hvordan det har styrket Boss Cyklers posisjon i markedet.

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.