Nå kan småbarnsforeldre leie parkdress

Parkdressen utleie
Parkdressen er en utleiebedrift som gir barn en alt-i-ett og slitesterk parkdress, som passer for høst-, vinter- og vårsesongen.

Del artikkelen

Målsetting

Tilby en nettbasert utleieplattform der familier enkelt kan leie barneklær og legge til rette for et mer bærekraftig forbruk.

Resultat

Parkdressen ble raskt lansert på markedet ved hjelp av Sharefox utleiesystem for utleie av klær, som gjorde det mulig for foreldre å abonnere på å leie parkdresser til barna sine på nettet.

Om Parkdressen – utleie av parkdresser 

Parkdressen leier ut parkdresser til barn, som har som mål å endre barns forbruksvaner og gjøre det lettere for neste generasjon å gå over til et bærekraftig forbruk.

Ettersom barn har en tendens til å vokse raskt, ender foreldrene opp med å kjøpe flere parkdresser i løpet av kort tid, noe som fører til et stort forbruk for familien som ikke er bærekraftig. Med Parkdressens forretningsmodell kan familier leie en enkel parkdress, som passer barnet og brukes gjennom tre sesonger – høst, vinter og vår. Dressen kan tilpasses vær, temperatur og barnets behov, og kan byttes ut etter hvert som barnet vokser.

Utfordringer ved utleie av parkdresser

Parkdressen trengte en innovativ digital utleieløsning for å kunne lansere virksomheten og gi kundene den beste opplevelsen. Markedet for klesutleie er i stadig vekst og preget av sterk konkurranse. Det er vanligvis ikke nok tid til å vokse og få et forsprang mellom den daglige driften av virksomheten og å prøve å oppfylle kundenes behov. Digitalisering av utleiebedriften ved hjelp av et utleiesystem, gjør det imidlertid lettere å nå forretningsmålene.

Implementering av Sharefox til utleie av klær

Parkdressen henvendte seg til Sharefox for en utleie- og abonnementsplattform, for å gjøre det så enkelt som mulig for brukerne å abonnere på produktene deres. Med Sharefox utleiesystem for klesutleie, kan Parkdressen nå sine potensielle kunder bedre og lar brukerne finne og bestille riktig produkt.

Et digitalisert utleiesystem gir også mindre tid på administrative oppgaver, reduserte driftskostnader og økt produktivitet.

Resultater

I samarbeid med Sharefox var Parkdressen i stand til å tilby en enkel måte for foreldre å abonnere på å leie parkdresser direkte på nettstedet deres. Sharefox’ løsning hjalp dem også med å komme raskt ut på markedet.

"Etter hvert som flere innser at de kan leie nesten alt de trenger, er det opp til oss å gi dem en positiv opplevelse. Da vi startet parkdressbedriften vår, så vi etter en software for abonnementsutleie som ville gi oss alt vi trenger for å drive bedriften vår. Sharefox passet perfekt."
Henrik Hojem
Henrik Hojem
Daglig leder i Parkdressen
Parkdressen utleie
Parkdressen utleie
Parkdressen utleie

Se flere artikler her

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.