Optimaliser lagerstyring og få full kontroll over utstyr og maskiner

Oppdag Sharefox sitt digitale verktøy for online lagerstyring og logistikk. Et inventory management-driftsverktøy, som gir deg samlet oversikt over utstyr og maskiner bedriften disponerer.

Lagerstyring

Effektivt driftssystem for utstyr og lagerstyring

De fleste bedrifter eier og administrerer et betydelig antall verktøy, utstyr og maskiner som brukes av ansatte eller tilknyttede samarbeidspartnere. Men hvem har oversikten over hvem som har lånt ut hvilket utstyr til hvem, når det skal returneres og i hvilken tilstand det er? Når ble siste service gjort? Får dere varsel på kommende servicer og oppdateringer på sertifikater som må fornyes?

Selv om utstyret er registrert som eiendeler i ERP-systemet, gir det ingen innsikt i lagerstyringen eller hvem som disponerer og har ansvar for ulike verktøy og maskiner på ulike dager. 

Alt dette kan Sharefox håndtere for dere med vårt inventory tracking and management-modul (ofte beskrevet som lagerstyring og utstyrsforvaltning). Noen kaller det også verktøybank, eksempelvis bilverksteder som disponerer spesialverktøy som rulleres mellom de ulike lokasjonene. 

Digital lagerstyring: Full kontroll og oversikt over lagerbeholdningen

I Sharefox får du full oversikt over utstyret ditt, muligheten til å planlegge ulike oppdrag og prosjekter, samt reservere de ulike objektene. Sharefox sin løsning for lagerstyring fungerer gjerne som en forlengelse av ERP-systemet, og inkluderer følgende nøkkelfunksjoner:

  • Kalenderoversikt med tilgjengelighet i sanntid.
  • Utleiebestillinger i egen ordreoversikt med statuser på hvert enkelte objekt.
  • Oppdatert tilstand på det enkelte objekt: OK, skadet, under reparasjon.
  • Sporing av livssyklus og lagerbeholdning. 
  • Sporbarhet på alt utstyr på objektnivå og oversikt over servicer og sertifiseringer.
  • Integrert med ERP-/økonomisystemet for internfakturering og prosjektregnskap.
Administrere bookinger

Viktige verktøy for lagerstyring og logistikk​

Få full kontroll over utleiefirmaet og effektiviser manuelle prosesser med verktøy for digital lagerstyring og logistikk. 

Skiutleie - funksjoner

Ordreoversikt

Gjennomfør effektiv ordrehåndtering med alle nødvendige verktøy for online  lagerstyring og administrer ordre som mottas direkte til deg eller via din egen online bookingside.

verktøyutleie - funksjoner

Øk effektiviteten

Reduser tidsbruk på administrative oppgaver for å effektivisere lagerstyringen, eliminer manuelle registreringer og minimer menneskelige feil ved å digitalisere utleieprosessen.

Bilutleie - funksjoner

Sporing av inventar

Effektiviser administrasjonen av lagerbeholdningen din med kalenderbasert planlegging, tilgjengelighetskontroll og statusoppdateringer for hvert utleieobjekt.

Sporing av livssyklus

Komplett oversikt over utstyr for god lagerstyring, med detaljert registrering av sertifiseringer, årskontroller, service, reparasjoner og vedlikehold. 

Bilutleie - funksjoner

Ressursutnyttelse

Med et brukervennlig dashboard og kalendervisning som viser tilgjengelig og utleid utstyr, har du alle verktøyene du trenger for å ta informerte beslutninger om utstyrsutnyttelse og optimal lagerbeholdning i tråd med etterspørsel.

Tilhengerutleie - funksjoner

Multi lokasjoner

Effektiviser utleie på flere lokasjoner ved bruk av Sharefox sine nyttige verktøy for administrasjon og lagerstyring, og la kundene dine velge ønsket hentested for leid utstyr. 

Eventutleie - funksjoner

Fakturagrunnlag for internleie

Systemet genererer fakturaunderlag for internleie og kan integreres med ERP/økonomisystemet for effektiv internfakturering og/eller prosjektregnskap.

Utleie av utstyr - funksjoner

Lagerstyring med strekkoder

Implementer strekkoder for effektiv inn- og utregistrering av utstyr fra lageret. Ha alltid oversikt over hvor utstyret befinner seg ved hjelp av strekkoder, slik bidrar du til å optimalisere lagerstyringen.

Lagerstyring - logistikk

Optimaliser ressursutnyttelsen med god lagerstyring

Sharefox tilbyr effektiv utstyrsadministrasjon og lagerstyring med en visuell kalender for ressursoptimalisering. Få sanntidsdata for bedre beslutninger, økt produktivitet og kontroll over salgstall, etterspørselsprognoser og lønnsomhet. Rapportering og fremdriftsovervåking forenkler driftsledelse.

Automatiserte prosesser med effektiv lagerstyring

Ved å digitalisere med Sharefox opplever bedrifter forbedret ordreeffektivitet og økt kapasitet. Automatiserte prosesser eliminerer manuell inntasting i regneark, noe som tidligere begrenset raske analyser. Automatiserte analyser sikrer løpende oppdateringer for å forutse lagerbehov og overvåke vareflyt, essensielt for god lagerstyring.

Ordrestyring

Hvilke utleiefirmaer kan optimalisere deres lagerstyring med Sharefox?

Utleiefirmaer bruker Sharefox utleiesystem for å effektivt administrere utleie av maskiner og utstyr, en viktig ressurs både internt og eksternt. Byggefirmaer, industriselskaper og verkstedkjeder anvender Sharefox som en «verktøybank» for å ha full kontroll over spesialverktøy og for å reservere det til ulike oppdrag.

Sharefox har også en bookingmodul som lar ansatte selv reservere utstyr. Denne funksjonen er særlig populær blant industribedrifter, byggefirmaer, entreprenørselskaper og bilverksteder, der montører og teknikere daglig henter nødvendig utstyr til sine oppdrag.

Se hvordan vi hjelper utleiefirmaer med å digitalisere deres lagerstyring:

Integrer med dine eksisterende systemer

Sharefox muliggjør optimal lagerstyring

Kajakkutleie

Integrasjon mot dine viktige systemer

Sykkelutleie

Individuell demo tilpasset dine behov

Kajakkutleie

Nyttig og alltid tilgjengelig hjelpesenter

Kajakkutleie

Hjelpsomt supportteam for effektiv onboarding

Se hva kundene våre sier

Spørsmål og svar om lagerstyring og logistikk med Sharefox

Lagerstyring er prosessen med å effektivt administrere og kontrollere inngående og utgående utleieprodukter i et lager for å optimalisere lagerbeholdning, redusere kostnader og forbedre effektiviteten.

Et lagerstyringssystem er en programvareløsning designet for å hjelpe bedrifter med å administrere og kontrollere lagerbeholdningen sin. Systemet automatiserer og overvåker lageroperasjoner, inkludert mottak, lagring, plukking, pakking og forsendelse av varer. Det gir også funksjoner for å spore lagerbeholdning i sanntid, optimalisere lagerplass, forutsi etterspørsel, og generere rapporter for bedre beslutningstaking.

Logistikk handler om planlegging, gjennomføring og kontroll av effektiv og kostnadseffektiv flyt og lagring av varer, tjenester og relatert informasjon fra opprinnelsespunkt til forbrukerens punkt for å møte kundens krav.

Sharefox utleiesystem er skreddersydd for både nyetablerte og veletablerte bedrifter i ulike bransjer. Enten du starter en ny utleietjeneste, ønsker å digitalisere en eksisterende virksomhet, eller betjener B2B- eller B2C-kunder, er vår tjeneste optimal for din bedrift.

God lagerstyring er viktig for å oppnå ressursutnyttele, forbedre bedriftens lønnsomhet, operasjonell effektivitet og kundetilfredshet.

For å komme i gang med å bruke Sharefox kan du opprette en gratis prøveperiode på 14 dager eller ta kontakt direkte med oss for å få et pristilbud.

Vi tilbyr tilpassede integrasjoner og funksjoner for utleiefirmaer til konkurransedyktige priser. Sharefox’s prismodell tilpasses bedriftens behov, med en lav installasjonskostnad og en månedlig avgift, startende fra 990 kr for BASIC-pakken.

Sharefox bidrar til å optimalisere lagerstyring og gi deg full kontroll over utleiefirmaet ditt. Utforsk vårt utvalg av skreddersydde digitale verktøy for lagerstyring og logistikk, slik at du kan effektivt håndtere lagerbeholdningen og tilpasse utleievirksomheten til kundenes behov.

Optimaliser utleiefirma med digital lagerstyring.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.