Prøv Sharefox - hjemmeside med booking system til utleie

Med Sharefox hjemmeside med booking system får du den ideelle løsningen for å drive en vellykket utleiebedrift. Slutt å bekymre deg for dobbeltbookinger og skap i stedet enestående kundeopplevelser som vil gi deg økt lønnsomhet. 

Drift av utleie- og abonnementstjenester har aldri vært enklere

Med vårt enkle og brukervennlige plattform, ønsker vi å gjøre leieprosessen like bekvem som å kjøpe nye ting. Ved å omfavne den sirkulære økonomien, tar vi hensyn til miljøet samtidig som vi fremmer vekst for bedrifter og økonomien.

Hva sier kundene om oss?

Den ultimate løsningen for utleievirksomheter: Hjemmeside med booking system

Skreddersydd for utleie: Sharefox gir deg den optimale plattformen for en effektiv og lønnsom utleievirksomhet, noe de mest kjente netthandelsplattformene ikke kan tilby.

Digital kalender for utleie

Kundene dine kan nå enkelt velge ønsket utstyr og tidspunkt for henting eller levering gjennom din dedikerte booking hjemmeside. Opplev sømløse bookinger i sanntid, med full oversikt over tilgjengelig utstyr til enhver tid.

Tilpass hjemmesiden med dine valgte farger, bilder og logo, slik at den speiler din unike stil. Har du allerede et eksisterende hjemmeside med booking system du foretrekker? Integrasjonen med vårt utleiesystem gjør det enkelt å kombinere det beste fra begge verdener.

Med kortbetaling, Vipps, forskuddsbetaling, faktura, abonnement eller manuell betaling i butikken, gjør du leieprosessen smidigere og mer tilpasset kundenes behov.

Med Sharefox kan du enkelt begrense leieperioder for produktene dine ved å definere spesifikke åpningstider, angitt dager for stengt, og tilpasse etter hver butikklokasjon. Dette gir utleiebedrifter den fleksibiliteten de trenger for å tilpasse seg individuelle behov og maksimere inntektspotensialet.

Med Sharefox sin fleksible primotor kan du enkelt velge mellom timebasis, daglig basis, ukentlig eller månedlig leie, og tilpasse prisingen strategisk etter dine behov. Gi attraktive rabatter ved leie over flere dager og gjennomfør salgskampanjer for å få leid ut flere produkter. 

Unngå tidkrevende excel-filer og post-it-notater, og få full kontroll over kunder og inventar på en enkel og oversiktlig måte. Med automatiserte prosesser kan du frigjøre tid til mer verdiskapende oppgaver og sikre en mer effektiv drift. 

Med Sharefox hjemmeside booking system får du bedre kontroll over online bookinger. Se produktlokasjon, utleieperioder og tilgjengelighet i sanntid gjennom vår praktiske kalender. Optimaliser utleieprosessene og gi kundene en førsteklasses opplevelse.

Vi samarbeider med flere pålitelige partnere som tilbyr varierte selvbetjeningsløsninger. Sammen finner vi den optimale løsningen for din bedrift, slik at du kan dra nytte av fordelene ved selvbetjening og styrke din virksomhet.

Opprett salgskampanjer, tilbud rabatter og kuponger for å øke din satsning på mersalg. Med Sharefox har du verktøyene du trenger for å drive effektive salgskampanjer.

utleie av maskiner og utstyr

Lei ut alt fra tilhengere til ski med vårt brukervennlige bookingsystem!

Med Sharefox hjemmeside booking system kan du leie ut alt fra maskiner og verktøy til sportsutstyr og friluftsutstyr i byggebransjen og turist- og friluftssektoren. Vi bistår både store utleiebedrifter og små og mellomstore virksomheter, uansett om de er veletablerte eller nystartede.

Benytt dine favoritter

Vi ser at flere av våre kunder oppnår fantastiske resultater med Sharefox!

200 %

økt omsetning ved utleie

50 %

mindre tid på administrasjon av driften

100 %

høyere kundetilfredshet takket være fleksible verktøy

La oss hjelpe deg med å ta din bedrift til nye høyder.

Finn ut mer om

Sharefox hjemmeside med booking system