Sterk og fleksibel prismotor for utleiebedrifter

Prismotor for utleiebedrifter
Leter du etter et omfattende og pålitelig utleiesystem for å effektivisere utleiebedriften din? Da bør du sjekke ut Sharefox! Med en sterk og fleksibel prismotor tilbyr Sharefox en sømløs opplevelse for utleiebedrifter i alle størrelser.

Del Artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

I utleiebransjen kan prissetting være en avgjørende faktor for om en utleiebedrift lykkes eller ikke. Sharefox har utviklet en prismotor som ikke bare er sterk, men også fleksibel. Dette sikrer at utleiebedrifter enkelt kan justere prisene sine for å passe markedets krav og maksimere fortjenesten. I denne artikkelen vil vi utforske funksjonene og fordelene med Sharefox prismotor.

Om Sharefox utleiesystem

Sharefox er en utleiesystem designet for å gjøre det enklere og mer effektivt å drive utleiebedriften din. Sharefoxs programvare er fullpakket med funksjoner som gjør det lettere for deg å spore inventar, administrere bestillinger og effektivisere driften. Men en ting som virkelig skiller Sharefox fra hverandre er den sterke og fleksible prismotoren. Med Sharefoxs prismotor kan du enkelt sette opp regler for pris, rabatter og mer, alt på ett sted.

Hva er en prismotor?

Før vi dykker inn i Sharefoxs prismotor er det viktig å forstå hva en prismotor faktisk er. En prismotor er en funksjon som hjelper bedrifter med å sette opp og administrere prisstrukturene sine. Dette omfatter å sette opp regler for rabatter, kampanjer og mer. 

Fordelene med Sharefoxs prismotor

Så, hva er fordelene med å bruke Sharefoxs prismotor for din utleiebedrift? 

Her er noen av fordelene:

 • Fleksibilitet: Sharefoxs prismotor er utrolig fleksibel, slik at du kan sette opp prisregler som passer dine unike forretningsbehov. Dette er veldig nyttig når du arbeider med større kunder som trenger spesielle rabatter, B2B-kunder eller hvis du vil kjøre spesielle pristilbudskampanjer. 
  • Du kan automatisere forretningsprosesser som før var manuelle, med spesifikke regler for ditt land/region eller din virksomhet = Fleksibilitet.
 • Brukervennlighet: Sharefoxs prismotor er designet for å være brukervennlig og enkel å bruke, selv for de med liten eller ingen erfaring med en prismotor.
 • Tilpass prisregler per produkt eller per produktgruppe. Du kan enkelt lage en prismal og gjenbruke den på et hvilket som helst antall produkter.

Funksjoner i Sharefoxs prismotor

Nå som vi har diskutert fordelene ved å bruke Sharefoxs prismotor, la oss dykke inn i noen av nøkkelfunksjonene:

Dynamisk prising

Sharefoxs dynamiske prisfunksjon gjør det mulig for utleiebedrifter å justere prisene sine basert på markedets krav i sanntid. Dette sikrer at du kan maksimere fortjenesten og samtidig være konkurransedyktige.

Sesongbaserte priser

Sesongprising er en annen viktig funksjon i Sharefox’ prismotor. Med denne funksjonen kan utleiebedrifter justere prisene sine basert på sesongmessige trender. For eksempel kan bilutleiebedrifter øke prisene sine i høysesongen og redusere dem i lavsesongen.

Kampanjepriser

Sharefox gjør det også mulig for utleiebedrifter å lage kampanjepriser for å tiltrekke seg flere kunder. Med denne funksjonen kan du tilby rabatter, spesialtilbud og andre kampanjetilbud for å øke bestillingene og inntektene.

Tilpasset prising

Sharefoxs tilpassede prisfunksjon gjør det mulig for utleiebedrifter å sette unike priser for spesifikke kunder eller arrangementer. Dette gjør det mulig for deg å imøtekomme kundenes behov og tilby personlige priser som passer deres budsjetter og preferanser. 

Rik prisdefinisjon

Produktene dine kan kreve daglige priser, flerdagspriser, flertimepriser, ukentlige priser, månedlige priser eller en kombinasjon av disse som utgangspunkt. De er alle innkvartert i Sharefox prismotor. 

Hvordan sportsbransjen kan dra nytte av Sharefox prismotor: 

 1. Stedsbasert prising: En bedrift som leier ut sportsutstyr kan ha forskjellige leiepriser for steder i nærheten av stranden, kontra steder i nærheten av fjellene. Med Sharefox kan du angi stedsbaserte prisregler og få dem automatisk brukt på leieprisene. 
 2. Sesongbasert prissetting: En skiutleiebedrift kan ha forskjellige priser for høysesongen og lavsesongen. Med Sharefox’ sesongbaserte priser kan de enkelt sette sesongpriser basert på etterspørsel.
 3. Etterspørselsbasert prising: En fritidsutleiebedrift kan ha høyere leiepriser for sine mest populære varer i høysesongen. Sharefoxs etterspørselsbaserte priser gjør det mulig for bedrifter å justere prisene automatisk basert på kundenes etterspørsel.
 4. Tilpassbare prisregler: En sports- og fritidsutleiebedrift kan tilby forskjellige priser for forskjellige kundesegmenter. Med Sharefoxs tilpassbare prisregler kan bedrifter sette forskjellige priser basert på deres unike behov. 

 

Samlet sett kan Sharefoxs prismotor hjelpe bedrifter i sports- og fritidsbransjen med å optimalisere leieprisene og øke inntektene.

Hvorfor gå for en bedre prismotor? 

Den sterke og fleksible prismotoren til Sharefox gir mange fordeler for utleiebedrifter, inkludert:

Økte inntekter

Ved å bruke Sharefox prismotor kan du tilby varierende priser til dine B2B-kunder som vanligvis har en høyere forbrukskapasitet. 

Bedre kundeopplevelse

Med dynamisk prissetting kan du tilby rettferdige og konkurransedyktige priser til sine kunder. Dette forbedrer kundeopplevelsen og øker kundelojaliteten.

Økt effektivitet

Sharefox’ prismotor automatiserer prisprosessen, noe som reduserer behovet for manuell inngripen. Dette sparer deg tid og ressurser, slik at du kan fokusere på andre deler av virksomheten.

Konklusjon 

Sharefoxs sterke og fleksible prismotor er en game-changer for utleiebedrifter i alle størrelser. Med funksjoner som dynamiske priser, sesongpriser, kampanjepriser og tilpassede priser, gjør Sharefox det mulig for bedrifter å optimalisere sin prisstrategi og ligge foran konkurrentene. Ved å velge Sharefox kan du øke inntektene, forbedre kundeopplevelsen og øke effektiviteten.

Vanlige spørsmål

1. Er Sharefox utleiesystem egnet for alle typer utleiebedrifter?

Ja, Sharefox er designet for å imøtekomme et bredt spekter av utleiebedrifter, inkludert utleie av utstyr, bilutleie, ferieutleie og mer.

2. Kan jeg tilpasse priser for spesifikke kunder eller arrangementer ved hjelp av Sharefox?

Ja, Sharefoxs tilpassede prisfunksjon gjør det mulig for utleiebedrifter å sette unike priser for spesifikke kunder eller arrangementer.

3. Tilbyr Sharefox kampanjepriser?

Ja, Sharefox gjør det mulig for utleiebedrifter å tilby kuponger og kampanjer. 

Hva skal du gjøre nå?

Når du er klar … her er 4 måter vi kan hjelpe deg med å utvide din utleiebedrift! 
 1. Har du lyst til å få bedriften til å vokse i dag? Prøv Sharefox utleiesystem gratis – eller book en demo og få en personlig ekspert til å analysere din bedrifts situasjon, komme med løsninger på hvordan du kan effektivisere dine metoder og skape en mer lønnsom bedrift. 
 2. Hvis du vil lære mer om Sharefox utleiesystem, lese om trends og nyheter helt gratis, kan du gå til bloggen vår eller besøke ressurs-seksjonen vår i hovedmenyen. Her kan du laste ned guider og e-bøker som vi også deler med våre kunder.
 3. Hvis du ønsker å jobbe med sirkulær økonomi, Saas og vil være en del av Sharefox-teamet eller finne ut hvorfor vi er en av de raskest voksende utleie plattformer i uteieindustrien, se våre jobbutlysninger her.
 4. Hvis du har en god venn eller kjenner noen som ville ha synes at denne artikkelen er interessant, så kan du gjerne dele den med dem via e-post, Linkedin eller Facebook.

Se flere artikler her

Alt-i-en plattform – Ingen koding er nødvendig – Enkelt og raskt å komme i gang

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.