KBK – fleksibel utleie av kjøretøy

KBK bilutleie
Eie eller leie bil? KBK tilbyr en fleksibel løsning der du enkelt kan bytte mellom ulike kjøretøy tilpasset behovene dine. Velg mellom en mindre bil til å kjøre i byen, en større bil til weekend på hytta, en varebil til flytting eller en bobil til familiens neste eventyr.

Del Artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Familiebedriften Kapp Bil og Karosseriverksted fra Østre Toten ble stiftet allerede i 1987. De er eksperter på reparasjon og service av kjøretøy, og har siden den gangen levert høy kvalitet og god service til sine kunder. KBK sitt moderne bilanlegg på 1300 kvm stod ferdig i 2018, fokuset deres var da på opprettings- og lakkeringsarbeid på alle typer. I 2020 utvidet de tjenesten deres med langtids- og kortidsutleie av bobiler, transportere og personbiler. I dag benytter de utleiesystemet fra Sharefox for å tilby kundene deres den beste utleietjenesten.

"Vi er strålende fornøyd med løsningen fra Sharefox."

- Thomas Lindborg, daglig leder hos KBK

Sharefox utleiesystem passer godt med KBK sine behov og størrelse på bilpark. Kundene kan selv booke det kjøretøyet de ønsker inne på deres utleieside. Her finner de en oversiktlig kalender som viser når det er tilgjengelig. De kan selv velge om de ønsker å hente kjøretøyet selv eller få det levert. Ved hjelp av Sharefox utleiesystem har KBK muligheten til å bruke BankID for å verifisere leietager. 

Alle som ønsker å leie et kjøretøy fra dem trekkes et depositum for å forsikre seg om det skulle oppstå skader eller mangler, dette returneres først når kundene har levert tilbake det de har leid. KBK har i tillegg tilgang til et administrasjonssystem som gir dem full oversikt over hvilke kjøretøy som er utleid og hvilke som er tilgjengelig for leie i bilanlegget. Dette sikrer en enkel og effektiv drift av utleietjenesten.

"Vi var litt spent på responsen når vi lanserte nye utleiekonseptet, men dette har gått veldig bra. Vi har hatt en imponerende vekst og er strålende fornøyd med løsningen fra Sharefox."

- Thomas Lindborg, daglig leder hos KBK
KBK bilutleie system

Se flere artikler her

Alt-i-en plattform – Ingen koding er nødvendig – Enkelt og raskt å komme i gang

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.