Nye tjenester

Teknologiplattform for utleiebaserte tjenester

Kalenderoversikt for utleie på mobil
PC og mobil som viser utleie på nett

Teknologiplattform for nye tjenester

Utleiebaserte forretningsmodeller

Sharefox teknologiplattform binder sammen en digital  kundereise på nett og mobil, distribusjonsnettverk og administrasjonssystem som muliggjør nye forretningsmodeller.. 

Bygg opp din egen utleietjeneste fra korttidsutleie til abonnementsløsninger. Vi har løsninger til alt fra startups, større virksomheter med kjede av butikker eller sentrallager, eller tjenester basert på hjemlevering. 

Teknologiplattform med nye muligheter for utleiebaserte tjenester

Administrering av utleietjeneste

Selvbetjeningsløsninger

Trenden i retail og flere steder er selvbetjening. Selvbetjening i kassa på supermarkedet, digitale bestillinger på nett, plukk og hent. 

Mindre administrasjon fører til at du kan tilby mer i form av utleietjenester.

Vår teknologiplattform kan gi både en digital kundereise, administrasjonsverktøy og registre.  Et eksempel på en tjeneste som har benyttet vår plattform er selvbetjent bilutleie helt uten nøkler, med app for åpning av bil og hentepunkt.

Forretningsmodeller

I dag er det flere og flere abonnementsmoduler for leie av produkter. Sharefox plattformen kan bygges ut med ulike forretningsmodeller, alt fra vanlig leie, til leie med utkjøp, abbonment på månedlig basis, salg, tilbehør og mye mer. Nye forretningsmodeller kan testes raskt og effektivt uten tunge investeringer i IT utvikling og med rask time to market. 

Vår teknologiplattform kjører blant annet abonnementsløsninger for klær med over 90 hentepunkter.

Les mer om utleiebaserte tjenester

Ønsker du å digitalisere din utleievirksomhet?

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Ordreoversikt på mobil