Sharefox tilbyr integrasjon mot VisBook for å tilby utleie i hotellbransjen!

Hotell utleie
VisBook og Sharefox forener krefter for å levere en overlegen opplevelse innen utleie i hotell og overnattingsindustrien. Med denne kraftige alliansen kan du nyte en sømløs, effektiv og brukervennlig løsning for håndtering av hotell, utleie og booking av aktiviteter og utstyr.

Del artikkelen

I en verden som er mer digitalisert enn noensinne, blir effektive løsninger for hotelldriften stadig viktigere. Visbook, et ledende hotelleiendomsstyringssystem (PMS), har vært en hjørnestein for hotellbransjen siden 1995, og tilbyr en jevn og integrert løsning for alt fra booking av rom til utsjekking. 

Med sitt robuste utleiesystem tilbyr Sharefox et administrasjonssystem for utleie med komplett nettside, bestillingsmodul og betalingsmulighet, som passer til eksisterende brand look. 

Gjennom Zapier-integrasjon kan Visbook og Sharefox skape en komplett pakkeløsning for hoteller som tilbyr booking- og utleietjenester. 

Utleie av sykkel fra hotell

Hva er Visbook? 

VisBook er en alt-i-ett løsning, utviklet for å håndtere alle aspekter av hotellvirksomheten din. Dette inkluderer alt fra booking og regnskap til restaurant- og spaadministrasjon. Med over 1000 kunder innen reiselivsnæringen i Norden, er VisBook raskt voksende, spesielt i Sverige.

Visbook

Hvordan fungerer VisBook?

VisBook integrerer alle deler av hotellet ditt i ett komplett eiendomsstyringssystem (PMS). Dette betyr at du kan administrere alt fra booking og regnskap til restaurant og spa på samme plattform. Dette gir økt effektivitet og reduserer risikoen for feil som kan oppstå når forskjellige systemer ikke snakker sammen.

Fordelene med VisBook

VisBook har mange fordeler for hoteller. For det første kan du enkelt lage pakkeløsninger. Når gjesten bestiller en pakke med for eksempel overnatting, middag og spa, mottar hver avdeling automatisk relevant informasjon. Dette forenkler kommunikasjonen mellom avdelingene og gir en bedre kundeopplevelse.

En annen stor fordel med VisBook er muligheten for selvinnsjekk. Dette kan bidra til å redusere menneskelig kontakt, noe som både beskytter gjester og ansatte i disse pandemitider.

Utleie med Hotell 

Visbook har, som nevnt, støttet hotellmerker i å håndtere deres daglige drift siden 1995. Det fungerer som et kjernesystem for kundenes daglige operasjoner og håndterer en rekke operasjonelle og strategiske oppgaver.

På den annen side er Sharefox et moderne utleiesystem som hjelper bedrifter med å administrere og optimalisere utleieprosessene sine. Fra online booking til fakturering og inventarstyring, tilbyr Sharefox en helhetlig løsning for utleieadministrasjon.

Fyri resort utleie kalender

Visbook og Sharefox har inngått et strategisk partnerskap 

De to programvarebedriftene har gått sammen for å forene deres ekspertise innen henholdsvis hotellbooking og utleie av utstyr og aktiviteter. Hvorfor? Fordi de sammen kan tilby en enda bedre, mer sømløs opplevelse for hotellkunder og personale. 

Visbook er en anerkjent aktør når det kommer til booking av hotellrom, mens Sharefox har dyktige fagfolk som har utviklet et smart utleiesystem for håndtering av utleie. Ved å integrere Sharefox med Visbook, kan hoteller nå dra nytte av et automatisert inventarsystem som alltid har oversikt over hva som leies ut og returneres.

Sharefox er en white-label-bedrift, noe som betyr at hotellene som bruker både Visbook og Sharefox kan ha sine egne logoer og farger integrert i systemet. Det skaper en helhetlig brukeropplevelse, hvor det er umulig å se forskjell på om du er på Visbooks nettside eller i Sharefox sitt system.

Schedule module bike orders

Sharefox kalender med bookinger 

Selvbetjeningsløsning for Hoteller 

Sharefox har utviklet en selvbetjeningsløsning som er skreddersydd for hotellbransjen, og som gir gjestene en sømløs og effektiv opplevelse.

Med Sharefox sin løsning kan hotellgjester motta automatiske varsler om selvbetjeningstilgang, enten via e-post eller SMS. Gjestene kan deretter bruke en tredjepartsløsning, som en SMS-tjeneste eller mobilapp, for å få tilgang til leieobjektet. Dette kan være ved hjelp av digitale låse. Dette gir gjestene friheten til å håndtere bestillingene sine på egenhånd, noe som igjen bidrar til å forbedre deres overordnede opplevelse.

Hvordan fungerer det integrerte ordresystemet

La oss si at en hotellgjest ønsker å leie en terrengsykkel for en tur i fjellet, eller en bysykkel for å utforske byen eller en guidet tur med en ekspert i området. Gjesten kan da gå inn på hotellets hjemmeside, klikke på «utleie», og bli ført direkte til Sharefox-systemet. Her finner gjesten en live bookingkalender – i hotellets farger og med hotellets logo, selvfølgelig – hvor de enkelt kan booke ønsket utstyr og velge dato for utleien.

Betalingen utføres og bekreftes på forhånd, og kunden bruker sin opprinnelige bookingreferanse fra hotellbestillingen. Dette genererer et ordrenummer som sendes via Zapier til Visbook, slik at resepsjonisten vet nøyaktig hvem som har bestilt hva. Hvis kunden er ny og ikke har booket et hotellrom enda, genereres et nytt ordrenummer som sendes til Visbook. Da kan resepsjonisten gå inn i sitt Sharefox-system og finne ordren og se hva kunden skal ha utlevert. 

Denne prosessen sikrer at resepsjonisten alltid har full oversikt over hvem som har leid hva, takket være ordrenumrene og forhåndsbetalingene.

Med denne integrasjonen mellom Visbook og Sharefox, kan hoteller tilby en enda bedre brukeropplevelse, samtidig som de effektiviserer sin egen drift. Det er en vinn-vinn situasjon.

Order module

Hvordan Zapier fungerer som mellomledd

Zapier er en online automatiseringstjeneste som lar brukerne koble sammen forskjellige applikasjoner og tjenester. Ved å bruke Zapier, kan Visbook og Sharefox integreres for å skape en sømløs opplevelse for både hotellpersonalet og gjestene.

Når en ordre behandles i Sharefox, vises den som en Visbook-ordre takket være Zapier-integrasjonen. Dette betyr at hotellresepsjonister kan se og håndtere alle aspekter av gjesters opphold – fra romreservasjon til utleiebestillinger – alt fra ett sted.

Ønsker ditt hotell eller hotellkjede å dra nytte av fordelene med Sharefox-Visbook-integrasjonen? Det er enklere enn du kanskje tror. Her er hva du trenger å vite:

For å muliggjøre jevn kommunikasjon mellom de to systemene, kreves det et standard Zapier starter-abonnement. Zapier er en nettbasert tjeneste som lar deg enkelt automatisere oppgaver mellom forskjellige webapplikasjoner, i dette tilfellet mellom Visbook og Sharefox. Prisen for dette abonnementet ligger på bare noen få hundre kroner per måned – en liten pris å betale for effektiviteten og brukervennligheten du får tilbake.

Med Zapier kan du bygge en «bro» mellom Visbook og Sharefox, slik at alle ordreinformasjoner flyter automatisk mellom de to systemene. Dette eliminerer behovet for manuell dataoverføring, sparer tid, reduserer feil og sikrer at all informasjon blir oppdatert i sanntid.

Fyri resort utleie

Kundeeksempel: Fýri Resort

Fýri Resort er et strålende eksempel på en vellykket integrasjon mellom Sharefox og Visbook. Dette fjellresortet i Hemsedal, kjent som Skandinavias mest pulserende skianlegg, har virkelig utnyttet mulighetene som ligger i et sømløst og effektivt ordre- og utleiesystem.

På Fýri Resort sin hjemmeside kan gjestene enkelt bestille rom, pakketilbud, gavekort og ikke minst, leie sykler til sommeraktiviteter. Alt dette takket være integrasjonen med Sharefox og Visbook. Kunden merker ikke at man går fra Visbook-systemet til Sharefox-systemet i det hele tatt. Alt er likt av farger og logoer osv. 

Ved å besøke Fýri Resort, får du se hvordan Sharefox-systemet ser ut med Fýri Resort sine egne farger og logo. Denne helhetlige brukeropplevelsen bidrar til at gjestene føler seg trygge og ivaretatt, samtidig som det styrker Fýri Resort sitt merkevare.

Fyri resort utleie kalender

Forbedring av kundeopplevelsen

Integrasjonen av Visbook og Sharefox gjør det mulig for gjestene å booke både overnatting og aktiviteter i ett enkelt trinn. For eksempel, hvis en gjest ønsker å reservere et rom og leie en sykkel for å utforske lokalområdet, kan de gjøre begge deler via hotellets nettside.

Dette ikke bare forenkler bookingprosessen for gjestene, men gir også hotellpersonalet en mer strømlinjeformet oversikt over gjestenes planer. Dette kan bidra til å forbedre den generelle kundetilfredsheten og gi hotellene et konkurransefortrinn.

Ved å kombinere disse to kraftige verktøyene kan hoteller tilby en mer omfattende og brukervennlig tjeneste for sine gjester.

Jobber du i overnattingsindustrien, skal du bare ta kontakt med Sharefox. Vi setter opp din egen integrasjon mot Visbook ved hjelp av Zapier

Hva skal du gjøre nå?

Når du er klar … her er 3 måter vi kan hjelpe deg med å utvikle din utleiebedrift! 

  1. Har du lyst til å utvikle bedriften din i dag? Prøv Sharefox utleiesystem gratis – eller bestill en demo.
  2. Hvis du vil lære mer om Sharefox utleiesystem, lese om trender og nyheter vi deler gratis, besøk bloggen vår eller gå til ressurser i menyen. Her finner du blogginnlegg, kundecase, e-bøker og Sharefox Academy
  3. Følg oss i sosiale medier eller del denne bloggen på Linkedin eller Facebook.

Se flere artikler her

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.