Tilhengersenter Sør – en automatisert selvbetjeningsmodell

Tilhengersenter Sør - tilhengerutleie
Tilhengersenter Sør leverer tilhengere til alle formål, og tilbyr også utleie av tilhengere som en sidevirksomhet til salg og vedlikehold.

Del Artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Målsetting

Gå fra manuell utleiedrift med mye problemer til en digital og effektiv utleietjeneste. Øke antall bestillinger med en ny selvbetjeningsmodell som ikke er begrenset til åpningstider.

Resultat

Økte inntekter med en automatisert selvbetjeningsmodell som er åpen hele dagen.

Nøkkelfunksjoner som ble brukt

  1. Online bookinger

  2. Online betalinger

  3. Selvbetjeningsløsning

  4. Lagerstyring

  5. Dashbord og rapportering for planlegging av lager og sortiment.

  6. Håndtering av manuelle bestillinger, drop-in og online bookinger.

Om Tilhengersenter Sør

Tilhengersenter Sør er Sør-Norges distributør av tilhengere fra Böckmann, Humbaur, Temared og Brenderup. De tilbyr tilhengere til alle formål, både for private og profesjonelle brukere: hestehengere, maskinhengere, bilhengere, båthengere, godshengere, tipphengere, multihengere, spesialhengere og Muldy-hengere. Tilhengerutleietjenesten til Tilhengersenter Sør var opprinnelig en liten del av det store tilhengersenteret, ettersom de hovedsakelig fokuserte på salg, service og reparasjon av tilhengere.

Utfordringen

Tilhengersenter Sør vurderte å droppe sine tilhengerutleietjenester på grunn av det lave antallet kunder, lav omsetning og hvor mye bry og arbeid det var å holde oversikt over alt manuelt.

Implementering

I stedet for å droppe tilhengerutleien ønsket de å tilby en helautomatisert selvbetjeningsløsning. I 2020 lanserte Tilhengersenter Sør en ny og heldigital utleietjeneste ved bruk av Sharefox utleiesystem for tilhengerutleie og Sharebox sin selvbetjeningsløsning. Nå er utleietjenesten fullstendig digitalisert, og kundene deres kan leie tilhengere på nettet 24/7 – 365. Kundene bestiller en tilhenger på nettet, godtar vilkårene og betaler, så henter de tilhengeren og returnerer den når de er ferdige med den. De kan til og med hente og returnere tilhengeren utenfor åpningstidene.

Resultat

Sharefox utleiesystem for tilhengerutleie og selvbetjeningsmodellen har fullstendig endret og forbedret Tilhengersenter Sør sin virksomhet ved å digitalisere og automatisere tilhengerutleietjenesten. Det har blitt en stor game changer for deres virksomhet. Den selvbetjente og døgnåpne modellen er lønnsom for både Tilhengersenter Sør og deres kunder. Med Tilhengersenter Sørs selvbetjeningsmodell kan kundene bestille og hente når de vil, med lite eller ingen manuelt arbeid fra de ansatte, noe som frigjør dem til å gjøre andre oppgaver. Tilbakemeldingene fra kundene har vært veldig positive.

Tilhengersenter Sør har gått fra å bestå av noen få tilhengere og gjenstander, til å øke raskt og få mer inntekter. Ved å omstrukturere tilhengeruttleietjenesten sin har det gått fra å være en ineffektiv sidetjeneste, til å bli en mye mer lønnsom og viktig del av virksomheten. I stedet for å kun få en håndfull bestillinger per uke, får de nå tre eller flere bestillinger hver dag i den travleste sesongen.

"Før vi begynte å bruke selvbetjeningsmodellen fra Sharefox, opplevde vi store utfodringer med driften av utleietjenesten og lave inntekter. Nå har vi blitt en lønnsom utleietjeneste, som er åpen 24/7 - 365 dager i året, med fornøyde kunder!"
Frank Øgrey Eikhom
Frank Øgrey Eikhom
CEO i Tilhengersenter Sør
Utleiesystem for tilhengerutleie
Tilhengerutleie system
Utleiesystem for tilhengere

Se flere artikler her

Alt-i-en plattform – Ingen koding er nødvendig – Enkelt og raskt å komme i gang

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.