5 tips om hvordan du kan bli supereffektiv med utleiebedriften din

effektiv utleiebedrift
Som eier av en utleiebedrift vet du at tiden er avgjørende. Det er alltid ting som må fikses, og det er ikke nok tid til å gjøre dem alle. Det er imidlertid måter å være mer effektiv med tiden din, slik at du kan få flere ting gjort.

Del artikkelen

Før vi dykker ned i mer spesifikke tips og triks, er den generelle løsningen på tidsproblemet å få et godt utleiesystem med et sømløst bookingsystem. Det vil effektivisere arbeidsrutinene dine i det uendelige.

Her er 5 hemmeligheter om hvordan du kan være supereffektiv med utleiebedriften din:

  1. Fordelene med selvbetjente gatewayer
  2. Automatiser arbeidsflyten
  3. Outsourcing av markedsføringsinnsatsen
  4. Bruk programvare med integrasjoner
  5. Produktfunksjon – Send varsler før og etter utleie

Fordelene med selvbetjente gatewayer

Et utleiesystem med et bookingsystem gir deg muligheten til å koble til et selvbetjeningssystem. Dette er en stadig mer populær og brukervennlig måte for kundene å hente utleieproduktet uten hjelp av en butikkansatt. Når en booking er gjort, mottar kunden en automatisk melding om hvordan man får tilgang til selvbetjeningsgatewayen ved hjelp av en tredjepartsløsning som SMS eller en mobilapp. Pakken, objektet, etc. kan da lett nås uten behov for ytterligere verifisering.

Selvbetjeningsteknologien har absolutt revolusjonert utleiebedriftsmarkedet og har forbedret bekvemmeligheten betydelig for både kunder og utleiebedriftsledere.

Automatiser arbeidsflyten

Online bookingsystemer eller utleiesystem blir stadig mer populært, fordi de er den mest effektive måten å automatisere arbeidsflyten i en utleiebedrift. Denne teknologien gjør det mulig for kunder å bestille avtaler eller tjenester direkte via nettstedet ditt.

Ikke bare sparer det tid ved å eliminere behovet for å svare på e-post eller svare på anrop, men online bookinger kan også bidra til å øke salget ved å gjøre det enklere og mer praktisk for kundene å bestille utstyr eller service uten å måtte vente på en representant. Videre gjør disse verktøyene også arbeidet med å administrere varelager og bestillinger mye enklere, da all nødvendig informasjon er tilgjengelig fra ett sentralt sted. Det bidrar også til å eliminere muligheten for dobbeltbookinger.

Investering i automatiserte arbeidsflyter blir raskt avgjørende for utleiebedrifter som ønsker å effektivisere prosessene sine, forbedre effektiviteten og øke inntektene.

Outsourcing av markedsføringsinnsatsen

Når det gjelder markedsføring av virksomheten din, har du to hovedalternativer: gjør det selv eller bruk et markedsførings- eller webbyrå. Det er fordeler og ulemper med begge tilnærmingene, og det beste alternativet for bedriften din avhenger av en rekke faktorer.

Hvis du bestemmer deg for å gjøre det selv, må du sørge for at du tar vare på nettstedet ditt og at bildene, søkeordene og innholdet ditt er optimalisert for søkemotorene. Du må også opprette en sterk backlink-strategi, samt administrere Google-profilen og vurderingene dine. Selv om dette kan være mye arbeid, kan det også være veldig givende å se at det harde arbeidet ditt lønner seg med økt trafikk og salg.

Men hvis du ikke har tid eller lyst til å gjøre alt dette arbeidet selv, kan et byrå være et godt alternativ. De vil håndtere alt fra SEO til innholdsmarkedsføring til e-postmarkedsføring, og de kan ofte oppnå bedre resultater enn du ville være i stand til å oppnå på egen hånd.

Bruk programvare med integrasjoner

Programvareintegrasjon er praksisen med å koble til og forene ulike typer programvaredeler eller delsystemer. Integrasjon med eksterne systemer og verktøy hjelper deg ikke bare med å administrere bedriften din bedre, men hjelper deg også med å utvide mulighetene dine. Med integrerte løsninger får du muligheten til å forbedre kundeengasjementet, automatisere administrative oppgaver, forenkle komplekse utleieprosesser og skape en forbedret brukeropplevelse for kundene.

Det kan inkludere betalingsalternativer som gjør det mulig for kunder å foreta betalinger raskt med færre trinn i prosessen, og dermed forbedre tilfredsheten med tjenesten din. Det inkluderer også regnskapsprogramvare, selvbetjeningsalternativer og markedsføringsverktøy som automatiserer utleieaktiviteter og effektiviserer kundereiser.

Det reduserer manuelt arbeid så vel som feil fra manuell dataregistrering, samtidig som det gir deg tilgang til verdifull innsikt i bedriften din som kan hjelpe deg med å ta informerte beslutninger raskere.

Produktfunksjon – Send varsler før og etter leie

Nå får du vår siste hemmelighet om hvordan du kan effektivisere utleiebedriften. Denne er mer produktspesifikk og en av våre favoritter.

Når en kunde har gjort en bestilling gjennom et online bookingsystem, kan selskapet sende dem en e-post eller en tekstmeldingsbekreftelse, som vil inneholde all relevant informasjon om abonnementet eller utstyrsreservasjonen. Dette er en god måte å sikre at det ikke oppstår misforståelser om når og hvor utleien finner sted, og det gir også et positivt inntrykk hos kunden.

Videre kan bedrifter dra nytte av kunngjøringer før og etter utleie for å maksimere inntjeningspotensialet. Vurder å sende e-post til brukeren dagen før returtiden med et tilbud om å kjøpe eller utvide det leide produktet til en god rabatt. På den måten kan du kvitte deg med produktene før de er for slitte til å leies lenger, og samtidig tjene ekstra. Det er virkelig et vinn-vinn-scenario for både kunder og utleiefirmaer.

Hva skal du gjøre nå?

Når du er klar … her er 3 måter vi kan hjelpe deg med å utvikle din utleiebedrift! 

  1. Har du lyst til å utvikle bedriften din i dag? Prøv Sharefox utleiesystem gratis – eller bestill en demo.
  2. Hvis du vil lære mer om Sharefox utleiesystem, lese om trender og nyheter vi deler gratis, besøk bloggen vår eller gå til ressurser i menyen. Her finner du blogginnlegg, kundecase, e-bøker og Sharefox Academy
  3. Følg oss i sosiale medier eller del denne bloggen på Linkedin eller Facebook.

Se flere artikler her

Reklamebyrå - Beyer Konoy - Sykkelutleie
Kundecase

Reklamebyrå Beyer Konoy: Optimalisering av sykkelutleie for Boss Cykler

Beyer Konoy, et reklamebyrå fra Danmark, fikk i oppdrag å effektivisere Boss Cykler, Bornholms fremste innen sykkelutleie. Gjennom samarbeid med Sharefox, en smart programvare for utleievirksomheter, oppnådde de betydelige forbedringer i virksomhetens drift. Dette case-studiet utforsker suksessen bak dette samarbeidet og hvordan det har styrket Boss Cyklers posisjon i markedet.

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.