Bruk vårt system for å forenkle administrasjon ved utleie

Digitalisering av manuelle prosesser og reduksjon av kostnader med Sharefox. Få tilgang til alle de verktøyene du trenger for administrasjon av alle aspekter av utleiefirmaet ditt i vår programvare for utleie. 

Maskinutleie og utstyrsutleie - utleiesystem 2

Effektivt system for administrasjon

Digitalt system som effektiviserer administrasjon

Mange kjenner seg igjen i en hverdag med mange telefoner, e-poster, gule lapper og excel ark når de håndterer ordre. Koordinering med kunder og internt i bedriften kan være utfordrende, for utleiefirmaer både innen B2C og B2B. Hvordan kan denne hverdagen bli enklere og mer effektiv?

Bedre planlegging av utleie i vårt system

Ved å benytte vår programvare for administrasjon av utleie kan du digitalisere ordreflyten, få bedre oversikt over inventar, kunder, betalinger og kalendere.  La kunden selv bestille, se ledig kapasitet og forhåndsbetale hele eller deler av beløpet. 

Ønsker du å utvide tjenesten din? Tilby utleie på flere lokasjoner, start med abonnement, tilby service eller selg produkter, alt fra ett system.

Online bestillinger og elektronisk faktura

Økt automatisering av kundebestilling på nett, frigjør tid fra koordinering – tid som kan brukes til å videreutvikle bedriften. 

Ta i mot online bestillinger på din egen utleieside eller legg inn manuelle ordre – alt i ett system. Tilby online betalingsalternativer og  elektronisk fakturering for håndtering av bedriftskunder. 

Elektronisk fakturering og online betaling - utleifirma

Digitalisering av utleiefirmaet:
Effektive verktøy for bedre oversikt

Ferdig oppsatt programvare for administrasjon av utleie

Ordreregister

Få enkel kontroll på ordrene, hvem som har bestilt, hva som er bestilt, når og hvor det skal leies og betalinger.

Rapporter

Med dashboard får du enkel oversikt over inntjening, utvikling og last ned salgsrapporter.

Kunderegister

Ha full oversikt over hvilke kunder som har bestilt hva, få historikk og søk enkelt i kunderegister

Nyhetsblogg og produkter

Oppdater artikler og nyheter på nettsiden direkte. Oppdater enkelt og oversiktlig produktlistene dine.

Inventar

Få enkel oversikt over ledig inventar. Se utnyttelsesgrad og få oversikt over antall varer på lager.

Fleksibel prismotor

Legg inn dagspriser, ukespris, rabatter, salgspris, medlemspriser eller kuponger for gavekort og kampanjer.

Effektiv ordrestyring: Optimaliser for bedre resultater

Opplev ordrer i sanntid

Få enkel kontroll over bestillingene dine. Med Sharefox sitt intuitive system for ordrestyring kan du spore hvem som har lagt inn bestillinger, hva som er bestilt, og hva som er betalt for – alt i sanntid.

Ingen flere dobbeltbookinger

Si farvel til bekymringene for dobbeltbookinger. Med Sharefox har du full kontroll over alle bestillinger og kan effektivisere driften din sømløst.

Forenklet planlegging med ordrestyring

Ordrestyring forenkler planleggingen, slik at du kan optimalisere bruken av dine ressurser og utleieobjekter.

Bookingsystem

Effektiviser driftsprosessen og lagerstyringen din

Ønsker du å frigjøre tid og ressurser ved å forenkle lagerstyringen?

Med vårt system for administrasjon av utleie får du verktøyene du trenger for å effektivisere lagerstyringen. Få tilgang til en kalender med full oversikt over utleide produkter og tilgjengelig lagerbeholdning i sanntid. Jobb med å forbedre utnyttelsesgraden på hvert enkelt utleieobjekt, hent ut rapporter og overvåk fremdriften fra ett og samme sted.

Dette får du i vår programvare for administrasjon

Digital kundereise for utleie

Med en webside bygd for utleie og en enkel kundereise for bestilling så kan du la kundene finne deg, og presentere produktene og bedriften din på en best mulig måte.

Effektiv administrasjon

Effektive verktøy for å styre din bedrift. Eget administrasjonssystem der du har full oversikt over din utleietjeneste, ferdig integrert med kundeportal og med effektive rutiner sparer du tid.

Fleksible utvidelser

Sharefox har flere utvidelser og moduler og mot andre tredjeparts program for å sette sammen egne tjenester. Her er noen eksempler.

 

Se noen av bransjene som benytter Sharefox utleiesystem for administrasjon

Se hvordan vi hjelper utleiefirmaer med å digitalisere deres drift

KBK bilutleie

KBK – fleksibel bilutleie

Eie eller leie bil? KBK tilbyr en fleksibel løsning der du enkelt kan bytte mellom ulike kjøretøy tilpasset behovene dine. Velg mellom en mindre bil til å kjøre i byen, en større bil til weekend på hytta, en varebil til flytting eller en bobil til familiens neste eventyr.

Integrer med dine eksisterende systemer

Se hva kundene våre sier

Spørsmål og svar om administrasjon av utleie med Sharefox

Digitalisering refererer til overgangen fra tradisjonelle papirbaserte og manuelle prosesser til digitale metoder og teknologier. I utleiekonteksten innebærer digitalisering bruk av digitale verktøy og plattformer, som Sharefox, for å administrere og optimere hele utleieprosessen. Det er mange deler av utleieprosessen som kan digitaliseres for å oppnå en mer effektiv drift, som for eksempel ordreflyten, kalendere, oversikten over inventar, kunder og betalinger.

Automatisering av utleie innebærer å effektivisere utleiedriften ved hjelp av et utleiesystem som Sharefox. Mange utleiefirmaer bruker manuelle systemer for å holde kontroll på deres virksomhet, og vi ser at det er mange av disse prosessene som kan automatiseres. De har for eksempel mye kontakt med kunder over telefon og e-post, eller de bruker post-it-lapper og Excel-ark når de håndterer ordre. 

Ved hjelp av Sharefox utleiesystem kan utleiefirmaer optimalisere utnyttelsen av utleieobjektene sine, noe som gjør at de har mulighet til å forbedre inntjeningen sin. Ved bruk av en kalender får de full oversikt over hvilke utleieobjekter som er utleid til hvilket tidspunkt og hvilke som er tilgjengelig til leie. 

Ja, du kan opprette bestillinger som mottas fysisk i Sharefox utleiesystem. Du kan velge kunde, bestilt produkt og betalingsmåte med noen få klikk.

Sharefox utleiesystem kan benyttes av utleiefirmaer som har flere lokasjoner. Med vår rollebaserte brukerfunksjon kan du gi hver enkelt ansatt tilgang til kun sine egne butikkdata.

Du kan bruke Sharefox utleiesystem direkte på nettstedet ditt som et bestillings- og reservasjonsverktøy, og ta imot bestillinger umiddelbart. Du kan også bruke det som et verktøy for administrasjon av utleie ved å opprette bestillinger manuelt i systemet.

Vårt utleiesystem kan forbedre utleiefirmaet ditt ved å gi deg et mer kundevennlig digitalt verktøy og effektivisere din administrasjon av utleie. Dette vil hjelpe deg med å forbedre prosessene, effektiviser driften, spare verdifull tid og kostnader, og gi deg et konkurransefortrinn når du digitaliserer virksomheten.

Sharefox utleiesystem vår egner seg både for nyetablerte og veletablerte bedrifter i ulike bransjer. Enten du bygger opp en ny utleietjeneste eller har behov for å digitalisere en eksisterende virksomhet, eller du jobber med B2B- eller B2C-kunder, er tjenesten vår ideell for din bedrift.

Digitaliser ditt utleiefirma nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.