NTS digitaliserte driften etter 30 år i utleiebransjen og tilbyr nå selvbetjent tilhengerutleie

NTS - utleie av tilhengere
Nesbru Tilhenger Service har drevet med utleie av tilhengere i over 30 år. I tillegg til utleie tilbyr de også tilhengere for salg, og de utfører service og reparasjoner på tilhengere.

Del Artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Målsetting

Digitalisere utleien av tilhengere.

Resultat

Økt kapasitet med en automatisert selvbetjeningsløsning.

Nøkkelfunksjoner som ble brukt

  1. Online bookinger

  2. Online betalinger 

  3. Selvbetjeningsløsning

  4. Lagerstyring

  5. Dashbord og rapportering for planlegging av lager og sortiment.

  6. Håndtering av manuelle bestillinger, drop in bestillinger, samt online bestillinger.

Om NTS

Nesbru Tilhenger Service AS er en av Norges største tilhengerforhandlere. De er forhandlere av premium tilhengermerker: Brenderup, Ifor Williams, Respo og Variant. De tilbyr salg, utleie, service og reparasjoner. Deres utvalg er stort og de har omfattende produktkunnskap.

Utfordringen

NTS brukte altfor mye tid på manuelle oppgaver når de håndterte en kunde for utleiebedriften sin. Alt fra bestilling, betaling til utlevering av tilhengere var for tidskrevende. De ønsket derfor å automatisere utleieflyten og få kunden til å gjøre store deler av bestillingen på nettet på egen hånd.  

Implementering

Ved hjelp av Sharefox og selvbetjeningssystemet fra Sharebox, har NTS fått satt opp et helt et helt nytt og fleksibelt system for tilhengerutleien. De har gått fra å ha begrensede åpningstider, til å tilby kundene deres en heldigitalisert utleietjeneste hvor de kan ordne alt selv, og som er åpen 24/7 – 365.

På deres nettside kan du enkelt bestille og betale for leie av tilhenger. Etter at bestillingen er gjennomført vil du motta en SMS med en lenke som lar deg motta nøkkelen til tilhengeren via en digital nøkkelboks.

Resultat

Ved hjelp av denne selvbetjeningsløsningen kan Nesbru Tilhenger Service AS nå leie ut mer enn 30 enheter på en helg uten bemanning. Dette er en nøkkelfaktor for deres voksende inntektsstrøm.

"Dette har åpnet en helt ny verden for NTS. Med Sharefox og deres selvbetjeningsløsning har det virkelig forenklet alt både for våre kunder og internt som utleieselskap. Nå kan vi leie ut mer enn 30 enheter på en helg uten bemanning."
Martin Toft
Daglig leder i NTS
NTS tilhengerutleie
NTS selvbetjeningsløsning for tilhengere
NTS tilhengerutleie selvbetjent

Se flere artikler her

Alt-i-en plattform – Ingen koding er nødvendig – Enkelt og raskt å komme i gang

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.