Kickstart din utleiebedrift med ditt nye bookingsystem

Sharefox gir deg alle verktøyene du trenger for å gjøre det enkelt å drive utleie. Med et brukervennlig bookingsystem kan du raskt og enkelt administrere alle deler av utleiebedriften.

Bookingsystem

La kundene booke produktene dine med noen få klikk

Har du en lite effektiv booking- og reservasjonsprosess?

Forbedre bookingprosessen din med vårt brukervennlige bookingsystem. Spar tid ved å vise produktets tilgjengelighet i din egen bookingkalender.

Administrer dine online bookinger helt enkelt

Unngå dobbeltbookinger og administrer både digitale og fysiske bookinger enkelt ved å bruke ett sentralt system. Spar tid på bookingprosessen og øk inntektene dine.

Bookingsystem
Bookingsystem

Aksepter online betalinger umiddelbart med en enkel betalingsprosess

Unngå å miste kunder på grunn av begrensede betalingsalternativer eller komplekse betalingsprosesser.

Digitale kvitteringer og kontrakter effektiviserer overleveringsprosessen. Fakturering, forhåndsbetalte innskudd og behandling av kortbetalinger blir enklere med Sharefox.

Nå ut til flere kunder med en tilstedeværelse online og offline

Går du glipp av den nye generasjonen med kunder?

Ta utleiebedriften din til neste nivå ved å leie ut i din fysiske butikk og online. Med en nettbutikk for utleie kan du nå ut til flere kunder enn noen gang før. Administrer bookinger både online og utenfor nettet i det samme systemet, og uten å gå på bekostning av den personlige servicen som følger med en fysisk butikk.

Bookingsystem

Hvem kan dra nytte av vårt bookingsystem?

Vårt bookingsystem er fullt utstyrt for å håndtere utleie av en rekke sportsutstyr, alt fra kajakker, ski, snowboard, til sykler.

Benytt vårt bookingsystem for å leie ut verktøy og maskiner på en enkel og effektiv måte. Alt fra minigravere, lifter og stillaser til mindre utstyr.

Gjør kjøretøyene dine tilgjengelige for utleie med vårt alt-i-ett bookingsystem. Lei ut biler, tilhengere, båter, ATV og andre typer kjøretøy på enkel måte.

Få få full kontroll over utleie av eiendommer eller minilager med vårt effektive bookingsystem.

Bookingsystem

Et bookingsystem, som utleiebedrifter stoler på

Sammen planlegger vi de første skrittene mot vekst.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.