Leter du etter et booking system for utleie?

Sharefox alt-i-ett booking-system gir deg alt du trenger på ett sted for å drive en utleiebedrift. Skap unike brukeropplevelser, tiltrekk flere kunder og reduser antall manuelle oppgaver.

Skreddersydd booking system for dine behov

Tradisjonelle netthandel-plattformer er ikke optimale for utleie. Med Sharefox får du en alt-i-ett-løsning for å drive utleievirksomheten din effektivt.

Forenkle utleie med vårt online booking-system, og gi kundene dine sanntids-oversikt over tilgjengelige produkter gjennom en digital booking kalender. Dette lar kundene enkelt leie utstyret de ønsker, tilpasset det tidspunktet som passer dem best.

Bygg din egen hjemmeside tilpasset din merkevare, velg farger, og legg til dine egne bilder og logo med Sharefox. Har du allerede en eksisterende side? Integrer den med vårt bookingsystem for en sømløs opplevelse.

Tilby et mangfoldig utvalg av betalingsmetoder. La kundene velge mellom kortbetaling, Vipps, forskuddsbetaling, faktura, abonnement eller manuell betaling i butikken.

Velg de mest lønnsomme åpningstidene for din virksomhet. Med tilgang til en skreddersydd kalender for utleiebedrifter, kan du enkelt spesifisere ønskede åpningstider, legge inn stengte dager og tilpasse tidene for ulike beliggenheter av butikkene dine.

 
Digital kalender for utleie
utleie av maskiner og utstyr

Benytt deg av en fleksibel prissetningsmotor. Bruk motoren strategisk og øk omsetningen din ved for eksempel å tilby rabatter ved lengre leieperioder. Velg om du vil tilby utleie per time, per dag eller om du ønsker å tilby ukentlig eller månedlig leie.

Reduser manuelle prosesser ved å digitalisere utleiedriften din. Si farvel til standard Excel-filer og post-it-notater. Frigjør mye unødvendig tid samtidig som du skaper bedre oversikt over kunder og utstyr.

Med Sharefox får du en komplett oversikt over tilgjengelig og utleid inventar i en sanntidskalender, både for deg og dine ansatte. Dette hjelper deg med å effektivt håndtere online bookinger.

Med løsninger og teknologi for selvbetjening kan dine kunder hente og levere utstyr utenfor åpningstiden. 24-timers utleie øker salget og gir mer tilfredse kunder, som ikke trenger å forholde seg til åpningstider. Med Sharefox blir utleieprosessen enkel og praktisk for både deg og dine kunder.

Med Sharefox blir det enkelt å drive mersalg, gjennomføre salgskampanjer, tilby rabatter og opprette kuponger.

Utleie av alt fra maskiner til tilhengere og sportsutstyr

Sharefox booking system brukes til utleie av alt fra maskiner og verktøy til sportsutstyr og friluftsutstyr – både i byggebransjen og i turist- og friluftssektoren. Vi bistår både store utleiebedrifter i detaljhandelen og nyoppstartede virksomheter og tjenester.

Få enestående muligheter gjennom integrasjoner med Sharefox

Les tilbakemeldingene fra våre kunder

Sharefox - Enkel programvare for utleie- og abonnementstjenester

I den sirkulære økonomien er det viktig å redusere forbruket av ting og heller leie og dele flere produkter. Vår ambisjon er å gjøre utleie like enkelt som netthandel. Å velge å leie istedenfor å kjøpe er bra for miljøet og gunstig både for bedrifter og sluttbrukere.

Sharefox kundeservice bistår deg med implementeringen av booking systemet.

Vårt kundeserviceteam sørger for en grundig opplæring og er alltid klare til å hjelpe deg.

Bookingsystem

Flere av våre kunder har oppnådd suksess med Sharefox!

200 %

økt omsetning ved utleie

50 %

mindre tid på administrasjon av driften

100 %

høyere kundetilfredshet takket være fleksible verktøy

Start enkel og effektiv utleie nå med Sharefox.

Vil du lære mer om

Sharefox booking system?