Leonarden – utleie av alt til ditt neste snøscooter-eventyr

Leonarden utleie snøscooter

Del artikkelen

Utleie av snøscootere

Leonarden er en institusjon i Sâlen. Alle kjenner til Leonarden som både en ledende outdoor butikk, og en utleiebedrift spesialisert på scooterutleie.I tre generasjoner har de med utgangspunkt i fjellet levd for å betjene folket hele året. 

Det hele startet som en bensinstasjon på Sälfjällstorget, mens i dag består Leonarden av et moderne anlegg med Cirkle K-stasjon, Yamaha Store med snøscoouterutleie, Yamaha-verksted og en butikk for friluftsliv.

Leonarden har i disse dager gjort en oppgradering av deres utleiesystem og har gått for Sharefox sin utleieløsning. Ved hjelp av dette systemet får kundene deres en enklere og mer brukervennlig måte å leie ut sportsutstyr,  snøscootere og booke guidede turer. I tillegg får Leonarden tilgang til et administrasjonssystem som gjør at de kan holde bedre oversikt over utleieproduktene deres. Fremfor mange telefoner og mailer frem og tilbake kan kundene nå booke og betale i forkant, og med Sharefox admin har de ansatte full kontroll på hver enkelt bestilling og tilgjengelighet på varelageret. Som Leonarden selv sier det: Vi ses på fjellet!

Leonarden utleiesystem
Lei snøscooter hos Leonarden

Se flere artikler her

Online booking system
Artikler

Hvordan sette opp et online booking system

Et online booking system skaper en bedre bestillingsprosess for kundene dine, og er essensielt for enhver utleiebedrift som ønsker å oppnå større vekst og effektivisere arbeidsflyten.

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.