Leonarden – utleie av alt til ditt neste snøscooter-eventyr

Leonarden utleie snøscooter

Del artikkelen

Utleie av snøscootere

Leonarden er en institusjon i Sâlen. Alle kjenner til Leonarden som både en ledende outdoor butikk, og en utleiebedrift spesialisert på scooterutleie.I tre generasjoner har de med utgangspunkt i fjellet levd for å betjene folket hele året. 

Det hele startet som en bensinstasjon på Sälfjällstorget, mens i dag består Leonarden av et moderne anlegg med Cirkle K-stasjon, Yamaha Store med snøscoouterutleie, Yamaha-verksted og en butikk for friluftsliv.

Leonarden har i disse dager gjort en oppgradering av deres utleiesystem og har gått for Sharefox sin utleieløsning. Ved hjelp av dette systemet får kundene deres en enklere og mer brukervennlig måte å leie ut sportsutstyr,  snøscootere og booke guidede turer. I tillegg får Leonarden tilgang til et administrasjonssystem som gjør at de kan holde bedre oversikt over utleieproduktene deres. Fremfor mange telefoner og mailer frem og tilbake kan kundene nå booke og betale i forkant, og med Sharefox admin har de ansatte full kontroll på hver enkelt bestilling og tilgjengelighet på varelageret. Som Leonarden selv sier det: Vi ses på fjellet!

Leonarden utleiesystem
Lei snøscooter hos Leonarden

Se flere artikler her

lage nettside
Artikler

Hvordan lage en nettside for utleiebedriften din

Å ha en profesjonell nettside er avgjørende for å markedsføre og administrere utleiebedriften din effektivt. I dette blogginnlegget vil vi utforske trinnene for å lage en imponerende nettside som vil tiltrekke kunder og forenkle driftsprosessen.

KBK bilutleie
Bildeling og kjøretøy

KBK – fleksibel bilutleie

Eie eller leie bil? KBK tilbyr en fleksibel løsning der du enkelt kan bytte mellom ulike kjøretøy tilpasset behovene dine. Velg mellom en mindre bil til å kjøre i byen, en større bil til weekend på hytta, en varebil til flytting eller en bobil til familiens neste eventyr.

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.