Skreddersydd utleieprogram

Utleieprogram
utleieprogram

Fleksibilitet for din verdikjede

For små og store - fra retail til nye tjenester

Bygg opp din egen utleietjeneste, alt fra korttidsleie  til abonnementsløsninger. Vi skreddersyr ditt utleieprogram, enten du er en startup, liten virksomhet, driver en kjede av butikker, har sentrallager, eller tilbyr hjemlevering.

Ved digitalisering av ordreflyten, får du oversikt over inventar, kunder, betalinger og kalendere. Økt automatisering av kundebestilling på nett og digitalisering av manuelle prosesser, frigjør tid fra koordinering – tid som kan brukes til å videreutvikle bedriften.

Komplett skreddersydd utleieprogram

Fleksibilitet for din verdikjede

Alt-i-ett løsning

Ferdig oppsett av bestillingsportal med din merkevare og adminsystem. Sharefox gir deg en alt-i-ett systemløsning uten store kostnader og med rask implementering.

Nye løsninger

Benytt deg av selvbetjeningsløsninger for nøkkelløs bilutleie, abonnementsmodul for månedlig betaling eller swap-modul for enkel bytte av produkter.

Butikk og nettverk

Vi har muligheter enten du har frittstående butikk eller nettverk av butikker. Ha full oversikt over hvilke kunder som har bestilt hva, med inndeling av inventar helt ned på enkeltbutikker.

Utvidelser

Utvid med flere lokasjoner eller benytt applikasjoner som Youtube/Vimeo for multimedia eller BankID for verifisering av kunde eller send rapporter til andre system.

Distribusjon, swaps og selvbetjeningsløsninger

Du kan benytte tjenesten med ulike distribusjonskanaler og ulike ledetider (for eksempel PostNord for distribusjon og selvbetjeningsløsninger).

Fleksible betalingsmetoder

Kombiner utleie med dagspriser, ukespriser, rabatter, salgspriser og medlemspriser. Eller benytt kuponger for gavekort og kampanjer med nye løsninger som abonnement eller utkjøp.

Funksjonsoversikt

Digital kundereise for utleie

Med en webside bygd for utleie og en enkel kundereise for bestilling så kan du la kundene finne deg, og presentere produktene og bedriften din på en best mulig måte.

Effektiv Administrasjon

Effektive verktøy for å styre din bedrift. Eget admininstrasjonspanel der du har full oversikt over din utleietjeneste, ferdig integrert med kundeportal og med effektive rutiner sparer du tid.

Fleksible Utvidelser

Sharefox utleieprogram har flere utvidelser og moduler og mot andre tredjeparts program for å sette sammen egne tjenester. Her er noen eksempler.

Se noen av bransjene som benytter Sharefox utleieprogram

Utleieprogram

Vi bistår nye utleiebedrifter i vekst. Sammen ser vi på mulighetene for den spesifikke bransjen. Ofte er selvbetjeningsløsninger viktig for å kunne holde kostnadene nede.

Noen av våre kunder tilbyr bilutleie helt nøkkelløst med henting og levering på drop-points ved hjelp av Sharefox utleieprogram, mens sammen med en annen kunde har vi satt opp en abonnementsløsning for utleie av klær og barneutstyr. 

Vi hjelper enkeltstående butikker som kombinerer utleie med salg. Dette kan være butikknettverk med egne inventar og utleieløsninger som styres sentralt og håndteres lokalt.

Våre kunder innen retail leier ut alt innen sport, maskiner og verktøy via Sharefox utleieprogram. Alt fra enkeltbedrifter til større butikkjeder innen jernvare. De bruker Sharefox utleieprogram til å skape bedre kundeopplevelser og administrere sin utleievirksomhet.

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.