Selvbetjent utleie med ShareBox og ShareFox

Selvbetjenning av tilhengere med ShareBox

Del Artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Smarte selvbetjeningsløsninger er et område ShareFox ser på som viktig for utleiebransjen fremover. Vår samarbeidspartner ShareBOX leverer selvbetjenings-skap hvor du via mobilen kan åpne/lukke og hente ut eksempelvis en nøkkel til produktet du har leid. Sammen har ShareFox og ShareBox skapt en komplett løsning for selvbetjent utleiedrift. 

Med en selvbetjenings-tjeneste kan kundene hente og levere leieproduktet når som helst på døgnet ved hjelp av enkel teknologi. Posten har eksempelvis nylig lansert frittstående pakkebokser hvor du selv kan hente ut pakken din fra en boks som du åpner og lukker med mobilen. Innenfor utleiebransjen ser vi at dette blir mer aktuelt fremover på alt av standardiserte produkter. Derfor har ShareFox nylig inngått et samarbeide med ShareBox og dermed styrket satsingen på selvbetjeningsløsninger. 

ShareBox utvikler og produserer helautomatiske nøkkelskap som er elektronisk styrte av mobile enheter med app, sms eller pinkode. Ved hjelp av ShareBox er det mulig å overlevere en nøkkel uten at avsender og mottaker må være på samme sted til samme tid. Dette gjøres helt trygt, enkelt og sporbart. 

ShareFox og ShareBox komplett utleiesystem

Komplett utleieløsning = ShareFox + ShareBox

ShareFox og ShareBox leverer et konsept som gir utleiebedrifter en komplett løsning for selvbetjening. Heldigital utleieløsning fra Sharefox inkluderer både et booking og  administrasjons- system, og en modul for tilgangsstyring til nøkkelskap (for selvbetjent inn/uthenting av produktene man har leid). Ved å benytte deg av løsningen kan du som utleiebedrift spare tid, skape bedre kundeopplevelse og øke inntektene. Tenk deg eksempelvis hva det kan bety for omsetningen om du via selvbetjening har døgnåpent?,  og hvor fornøyde kundene dine blir når de slipper å forholde seg til åpningstider!? 

Løsningen fungerer slik at kundereisen starter på hjemmesiden til utleiebedriften, her booker og betaler du produktet du vil leie.  Når kundene har gjennomført bestillingen og skal hente ut produktene på utleielokasjonen får de tilgang til et nøkkelskap via mobilen. Da kan du enkelt hente ut eksempelvis tilhengeren du har leid, og leverer tilbake på samme måte. I tillegg får du som utleiebedrift tilgang til et administrasjonssystem, både for å håndtere bestillingene og med tilgangskontroll til skapløsningen. Her er det både mye penger å spare, og samtidig få en mer strukturert utleiedrift

Tilhengerportalen – Økte kapasiteten med automatisert konsept

Nesbru Tilhenger Service AS har drevet med tilhengerutleie i over 40 år. De har nå ved hjelp av ShareFox og ShareBox utviklet et helt nytt og fleksibelt system hvor kundene kan ordne alt selv. 

På deres nettside tilhengerportalen.no kan du enkelt booke og betale for leie av tilhenger. Etter bookingen er gjennomført får du en SMS med en link som gjør at du kan få utlevert nøkkelen til utleieproduktet via en automatisk nøkkelboks. 

Ved hjelp av denne selvbetjente løsningen har Nesbru Tilhenger Service AS nå eksempelvis mulighet til å leie ut over 30 enheter på en helg uten bemanning. 

Selvbetjent utleie med tilhengerportalen

Selvbetjeningsmodeller er i sterk vekst

En rekke nye selvbetjeningsmodeller vil komme fremover innen utleiebransjen. Teknologien åpner for nye muligheter og sikrere løsninger. Ved hjelp av blant annet sporing kan du ha større kontroll over varene dine enn tidligere. Vi har som mål å være ledende på dette feltet.

Finn ut mer om Sharefox utleiesystem, be om en demo her!

Se flere artikler her

Alt-i-en plattform – Ingen koding er nødvendig – Enkelt og raskt å komme i gang

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.